פורסם 2008 בינואר 117 שנים איפה אפשר למצוא את הסנאים האלה? יש כמה שכנים שאני רוצה שיטפלו בהם עם חרב אור...
פורסם 2008 בינואר 117 שנים אני לא יודע לגבי הסנאים האלה, אבל אתה תמיד יכול לפנות אל שלנו, שיגרום להם לאיזה טראומה. ;D
פורסם 2008 בינואר 217 שנים הוא לא מתאים בכלל הוא מצוין לשחק רופא מתוסכל וילדותי ולפי ראיון אייתו שהיה בערוץ 8 הוא ניראה מאוד קרוב לדוקטור האוס ככה שזה פשוט דמות שמתאימה לשחקן ולשחק אחד כמו גורדון צריך מישהו קשוח יותר או לפחות אחד שיודע לשחק קשוח
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר הוא לא מתאים בכלל הוא מצוין לשחק רופא מתוסכל וילדותי ולפי ראיון אייתו שהיה בערוץ 8 הוא ניראה מאוד קרוב לדוקטור האוס ככה שזה פשוט דמות שמתאימה לשחקן ולשחק אחד כמו גורדון צריך מישהו קשוח יותר או לפחות אחד שיודע לשחק קשוח אני בהחלט אסכים לגבי אדוארד נורטון.
פורסם 2008 בינואר 317 שנים אם אנחנו כבר בענייני HL, תראו משהו מגניב שאחותי מצאה בפורום של לינקין פארק: מישהו שם התחפש בפורים לזומבי
פורסם 2008 בינואר 317 שנים אם אנחנו כבר בענייני HL, תראו משהו מגניב שאחותי מצאה בפורום של לינקין פארק: מישהו שם התחפש בפורים לזומבי לא הבנתי את הקשר ...ואתה בטוח שזאת אחותך ולא אתה ? (שנכנסה לפורום? )
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר חחחח... זה מזכיר לי את זה:http://www.clipta.com/play?v=8f11f8f69cbb52b1396b
פורסם 2008 בינואר 317 שנים חחח נחמד לא הבנתי את הקשר ...ואתה בטוח שזאת אחותך ולא אתה ? (שנכנסה לפורום? ) מה יש לא להבין? שמו פה כבר בלי סוף תמונות שקשורת ל-Half Life, אז הנה הוספתי עוד אחת... וכן- אחותי מכורה ללינקין פארק אפילו יותר ממני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.