עבור לתוכן

מחשב מורכב מחלקים-עזרה

Featured Replies

פורסם

אני מרכיב מחשב לאחרונה משני לוחות אם, 3 מסכים, 4-5 ראם, 5-6 כרטיסי מסך, שני ספקים,

אלו הרכיבים הבסיסיים כמובן יש עוד שלא אפרט כי אין צורך.

תיאור החלקים:(אני לא בבית לא יכול לשלוח תמונות).

שני לוחות אם ישנים(אין לי עכשיו את הדגם):

1-עם כרטיס מסך מובנה ואפשרות להרחבה רק ב PCI

2-בלי מובנה עם הרחבת AGP\PCI

מסכים:

שאני לא בטוח בתקינותם(השבוע אני יביא מסך שעובד 100% ואבדוק אם זה המסך.

ראם:

סטיקי ה ראם לפחות 2 עובדים 100%

כ.מסך:

AGP 100% עובד ה PCI לא בטוח

ספק:

1 של 300W 1 של 125-150W

שניהם עובדים.

השאלות שלי:

(אם זה לא המסכים)

א- בלוח אחד הביפר או איך שקוראים לו עובד ומצפצף לתגובה טובה(ביפ קצר 1) זה הלוח עם ה AGP בלוח השני משום מה הוא לא מצפצף למרות שאני בטוח שחיברתי נכון, ממה זה יכול לנבוע?

ב-הבעיה הגדולה באמת היא שאין תצוגה במסך לא משנה כמה החלפתי וחיברתי מחדש.

בעקבות בעיה זו אני לא יכול לראות מה כותב הביוס ולא יכול לבדוק אילו בעיות נוספות יש (אם יש)

השבוע בעז"ה אני אשלח או תמונות או דגמים של הלוחות כי הלוחות עם ג'מפרים עליהם שלא כולם מוסברים.

מקווה שהמידע יעיל אם לא תגידו ואכתב עוד פרטים (וכן אני מבין שקשה לעזור עם נתונים כאלה, אבל בכל זאת מה האפשרויות שלי במקרה שהמסכים תקינים)

פורסם

א. לוח לא תקין, רמקול לא תקין?...

ב. שהמסכים מחוברים רק לחשמל ובלי חיבור לכרטיס מסך, יש להם איזשהי תצוגת בדיקה (NO SIGNAL\RGB וכו'...)? לא לכל המסכים יש, אבל לחלק גדול אמור להיות.

חוץ מזה שקצת עשית סלט, אתה יכול לחבר מסך אחד למחשב נורמלי לראות אם הוא עובד ואז אתה לא צריך לבדוק את כל השאר או להביא מסך נוסף

אם הספק כוח של ה-300W בוודאות תקין אז איך צורך להתעסק באחרים

כנ"ל לגבי הכרטיס AGP ו-PCI, אין צורך להתעסק עם כל כך הרבה חומרה שעושה לך בלאגן בעניינים אם אתה בטוח שהטוב מבחינהם עובד בוודאות.

אבל זה סתם למען הסדר הטוב ולא יותר מזה.

פורסם

אוקיי .. רצוי שתבדוק את הזיכרונות אם הם תואמים ללוח מבחינת תדרים וכו'

שנית לגבי השאלה הראשונה , צריך לבדוק מה פירוש הביפ הקצר הזה לכך אתה צריך את השם של יצרן הביוס ולפי הסטנדרטים שהוא קבע אתה יכול לבדוק מה התקלה

יש הבדלים בסטנדרטים בין יצרן לאחר

לגבי השאלה השנייה : כמו שאמר רועי הNO SIGNAL יוצא לך אם המסך לא מחובר , וגם יש דברים אחרים שיכולים לגרום לדבר כזה ,

עדכן אותנו ביותר פרטים ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים