פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים תראו יש לי מחשב ASUS , פנטיום 4 של אינטל. הבעיה הזאת קרתה לי לפני כשנה וההורים שלחו את המחשב לתיקון,אבל עכשיו זה גרוע יותר. כשאני מפעיל את המחשב אז במקום שהווינדוס יעלה אז הוא רושם לי את הדבר הבא: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key אני לא יודע איך להסתדר עם חומרה ממש אז לא הבנתי מה לעשות ולפעמים זה רושם משהו אחר: Disk error occourd משו כזה Press Ctrl+alt+delete אני לוחץ,זה עושה ריסטארט ואז שוב מופיעות אחת מהבעיות הנ"ל. אני מעלה עכשיו תמונה עוד מעט אני אביא תמונה...
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים תבדוק שהכבלים מחוברים לההארד דיסק כלומר כבל החשמל וכבל הIDE /SATA שמתחבר ללוח Mתיכנס לביוס תבדוק שהביוס מזהה את ההארד דיסק ? ואם כן אז תבדוק בסדר העליה BOOT SEQUENCE/BOOT ORDER האם ההארד דיסק הוא הראשון שעולה
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים בבקשה היום קניתי ספק,חיברו לי אותו במעבדה...חיברתי את כל הכבלים למחשב.הפעלתי את המחשבומה שהבחור הזה רשם אותם דבר רשום לי.Reboot and select proper boot deviceor insert boot media in selected boot device and press a keyניכנסתי לביוס,לחצתי על האר דיסק.ורשום לי שהוא לא מזהה את ההארד דיסק מה אני עושה??בבקשה תעזרו לי..
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים כנס לביוס ותעשה שהוא ישחזר להגדרות הברירת מחדל, ואז תעשה שמור וצא מהביוס. תעדכן אם פתר את הבעייה. בהצלחה
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים אין לי מושג מה לעשות.אתה יכול לרשום לי את התהליכים?כי חיברו לי את הספק בחנות מחשבים.אז הוא לא מזוהה בביוס,אז רק מהביוס בטח אפשר לעשות שהוא יזוהה.אבל מה אני עושה?בבקשה תוכל לרשום לי את התהליכים?[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 21:02:23הייתי שוב בביוס,אבל ההארדיסק שלי רשום שם.אז למה הוא לא מזוהה?הוא רשום שם בביוס.רק אין לי מושג מה עושים בביוס הזה,אני יודע אנגלית טוב,אבל שפת מחשבים קשה לי.רק אם תוכלו להגיד לי על מה ללחוץ,כאילו בביוס שרשום לי שם באנגלית.
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים תנשום עמוק, ותכתוב תגובה מסודרת ומפורטת על המצב הנוכחי.1. כמה הרדיסקים יש לך?2. האם כולם מזוהים בביוס?3. על איזה מההרדיסקים יש לך מערכת הפעלה מותקנת ותקינה?4. האם ניסית לחבר רק את ההרדיסק הזה לבד?5. האם אתה יודע לבדוק בביוס את סדר עדיפויות העליה, בכדי שהביוס יפנה קודם כל להרדיסק שבו מותקנת מערכת ההפעלה?6. במידה וכל הסעיפים למעלה בסדר וההרדיסק עם מערכת ההפעלה מוגדר כבוט ראשון אבל הוינדוס לא מזוהה, תעלה את ה-recovery console מדיסק ההתקנה של הוינדוס ותשחזר את ה boot\mbr בשביל שהוא ידע לגשת למערכת ההפעלה.בבקשה תסביר את עצמך בצורה כמה שיותר ברורה.
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר טוב אני לא ממש גאון מחשבים אז תצטרכו להגיד לי איך לבדוק שהביוס מזהה את ההארד דיסק
פורסם 2008 בינואר 317 שנים איזה לוח אם יש לך (דגם)? (אתה יכול בדוק מה רשום עליו) זה כמה סוגים של ביוס.. אני אנסה להביא לך תצלומי מסך כדאי שתבין מה צריך לעשות.
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר אממ לפי מה שאני חושב זה אינטל.. אני לא הולך לפתוח את המחשב כי א. זה לא מחשב רק שלי ב. אני לא יודע ממש איך להתעסק עם זה
פורסם 2008 בינואר 317 שנים לא אמרתי שצריך לפרק משהו ;Dמספיק שתפתח את דלת הצד ותקרא מה כתוב על הלוח אם.
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר זה לא כמו מחשב רגיל המחשב הזה... הוא שחור דק וארוך..אני לא מצליח לפתוח אותו.. אני מנסה |:
פורסם 2008 בינואר 317 שנים תעלה תמונה של המארז. בסה"כ אין הרבה אופציות.אם זה לא עם ברגים צריכה להיות ידית שמושכים או מנגנון דומה שמקפיץ את הדלת החוצה.
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר אוקי הנה פרטים של הלוח אם כולל ביוסhttp://img176.imageshack.us/img176/6655/motherboardcn0.jpg
פורסם 2008 בינואר 317 שנים זה ASUS P4R8Lבעיה כזאת נגרמת שהמחשב לא מוצא מאיפה לטעון את מערכת ההפעלהסיבות , שינוי סדר העליה , כך שרכיב שהוא לא BOOTABLE , גורם לדבר כזהסיבה אחרת יכול להיות שהביוס לא מזהה את ההארד דיסק שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.