עבור לתוכן

מבקש המלצה למסך מחשב רחב למשחקים בתקציב 1800~

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני מחפש מסך מחשב רחב למשחקים בעיקר (50%) סרטים ולטקסט.

ראיתי שדי קטלו את השירות של מסכי סמסונג, אפשר להציע דגמים אחרים?

תודה רבה מראש לכל העונים

פורסם

kokomoko, למסך רחב 20" Dell 2007WFP בעל פאנל איכותי S-IPS תיאלץ להעלות תקציב ל-2150 ש"ח. עד רף התקציב שלך, אם עדיין יהיה ניתן למצוא Philips 200W6CS בחנויות שבזאפ עם תנאי אחריות טובים הוא בבחינת האפשרות היחידה למסך 20" רחב עם פאנל VA איכותי. שאר המסכים הרחבים מבוססי פאנל TN לא מתקרבים לרמתו - ואף לא ל-19" איכותיים שסקירה השוואתית שלהם נמצאת בנעוץ.

ה-226BW טוב רק למשחקים. לשאר השימושים מסכים מבוססי פאנל VA או IPS עדיפים. קרא את המדריך למסכי LCD ,שגם נמצא בנעוץ, כדי ללמוד על הנושא של הפאנלים.

המצלמה לא משקרת: הגוונים מתהפכים בצורה משמעותית בעת שינוי בזווית הצפייה השחור למשל מלבין וממש רואים את זה (וזה עוד בפאנל S שעושים ממנו מהומה על מאומה). לדעתי פשוט חבל לבזבז סכום כסף, כשתוספת נוספת מניבה סיפוק רב יותר לשנים הבאות.

פורסם

אם תסתכל עליו ישר, אתה לא תראה שום הבדל, ולבזבז כסף סתם על פאנל יותר יקר בלי שתראה שום שינוי זה באמת בזבוז כסף.

וכבר עמדתי מול המסך הזה ולידו איזה 19" לא TN ואם מסתכלים ישר והסמסונג מכוון אין שום אבל שום הבדל. חוץ מזה שהסמסונג יותר גדול D:

פורסם

מבחינתך הגודל יותר חשוב, ואני בהחלט מבין שאתה מוכן להתפשר על אחידות רקע לא הומוגנית לטובת הגודל. אבל ההנפצה שלך לא יכולה להתקיים לגבי כמות הצבעים ודיוקם בפאנל של ה-226BW, מכיוון שהוא עדיין נשאר בעל יכולת להציג 262 אלף צבעים מהיותו בעל תפוקת צבע של 6bit לערוץ והטכניקות להגדלת כמות הצבעים ל-16.2 מיליון לא עושות את הפאנל TN לשווה ערך לאיכותיים יותר. עדיף לקחת פאנל VA או IPS לסרטים עם 8bit לערוץ צבע שמציג 16.7 מיליון צבעים ללא הפעלת שיטות dithering או Hi-FRC. בטלוויזיות LCD פאנל TN, בשל המגבלות הטכנולוגיות שלו, קיים רק בקטנות הזולות שבהן.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים

אני הייתי סגור על הסמסונג 226BW וזה גם הומלץ במדור מפרטים, עד שהמוכר

אמר לי שהיבואן עושה בעיות כאשר נזקקים לו. גם בפורום נפתח דיון בנושא והתגובות

שם לא היו מחמיאות .....

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311952.0

בגלל זה יש לי התלבטות אם לרכוש בכלל סמסונג.

למישהוא היה איזשהוא ניסיון מול היבואן של סמסונג?

פורסם

אמור להיות בסדר, העצה שלי זה שתמצא חנות שאתה יכול לראות את המסכים (באופיס דיפו\באג בדרך כלל יש את הסמסונג וגם כמה 19" איכותיים) ותכתכל איזה מסך אתה רוצה. אחרי זה תמצא חנות שיש לה את זה במלאי ותסגור איתה (לפנדס אמור להיות כמו שאני רואה, ועוד לרבות אחרות)

פורסם

אכן, אין היוצא מן הכלל - מעיד על הכלל. לדעתי אין בשירות היבואן, הלקוי מבחינת לקוחות מעטים, כדי למנוע מאיתנו להמליץ על מסכי סמסונג, מכיוון שאנחנו עדיין ממליצים בחום על ה-971P כמסך 19" איכותי. רכיבי אלקטרוניקה איכותיים במרבית המקרים מזוודים עם פאנל איכותי, אבל לעיתים נדירות יש מצב לתקלות. רובן קורות כתוצאה מנחשולי מתח, במיוחד כשמסך לא מחובר ל-UPS הרכיבים הרגישים שב-PCB עשויים להשתבש בגלל נחשולי המתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים