עבור לתוכן

הציעו לי להיות נהג ביחידה קרבית

Featured Replies

פורסם

שלום הפרופיל שלי 97

הגעתי לבסיס תל השומר אם יש משהו שהישראלים מורגלים אליו זה לחכות בתור שעתיים ולחשוב כמה פעמים הייתי באותה סיטואציה.

בקיצור נכנסתי החיילת החמודה נראה שהיא עובדת על אוטומט התחילה לעשות לי שטיפת מוח למה כדאי לי להיות נהג משאית,כמעט הצליחה ברגע האחרון התאשתי ואמרתי תתקשרו שוב בעוד שבוע.

אז ככה התפקיד הוא נהג ביחידה קרבית שבוע שבוע לפי מה שהבנתי .

עכשיו השאלה מה אתם אומרים על התפקיד הזה?תפקיד טוב?גרוע? לפי מה שהבנתי זה תלוי איפה אני ישרת אבל ברגע שאני יעשה רשיון מטעמם אין סיכוי לצאת מהתפקיד הזה .

דבר שני אם אני יוכל לגרום לכך שאני יהיה נהג בבסיסים קרובים לבית זה טוב?

שפכו תלב..

פורסם

מצד אחד זה תפקיד קשה. אחרי השירות תעשה מילואים עד גיל 50. מצד שני תצא עם מקצוע. תחליט.

פורסם

^ מי ישמע איזה מקצוע.. נהג משאית לא? ???

פורסם

סתם ככה שתדע נהגי משאיות עושים הרבה כסף. אל תזלזל בהם.

פורסם
  • מחבר

מצד אחד זה תפקיד קשה. אחרי השירות תעשה מילואים עד גיל 50. מצד שני תצא עם מקצוע. תחליט.

אני חייב לעשות מילואים? :o

פורסם

ילדים, מתי תבינו שהירות למדינה מתחיל רק אחרי הסדיר ב15-20 שנות מילואים? וכן, נהג טוחן הרבה מאוד מילואים. לי אישית

יצא לפקד על אנשים בני 45-50 כשהייתי רב"ט פשוט.

פורסם

מקצוע קשה, מגעיל, מתיש, אבל נהג משאית עם רשיון לטריילר יכול להגיע ל-10,000 נטו בחודש. [br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 13:35:45

אני חייב לעשות מילואים? :o

כן. נהגים עושים יותר מילואים מכולם.

פורסם

אז אתה עושה 10000 (אני יותר בכיוון של 8K מקסימום), אבל אתה כבר ממש חי במשאית שלך

פורסם

כמה עובדות מהחיים.

חבר שלי היה נהג בצבא, לקראת חצי שרות הוא הוציא על חשבון הצבא רשיון לאמבולנס.

לאחר השחרור הוא המיר את הרשיון אמבולנס מצבאי לאזרחי. בעזרת קורס 88 במד"א הוא התחיל לעבוד כנהג אמבולנס במד"א.

עם הזמן הוא קנה אמבולנס פרטי, והיום הוא עושה כסף טוב.

בקיצור חברים, לא תמיד נהג בצבא מסתכם במשאית, רשיונות למשאית ובפרט לאמבולנס עולים המון! כסף.

תחשבו על זה.

פורסם
  • מחבר

כנראה אני יוותר על זה..

למרות הפיתוי בהוצאת רשיון על חשבונם עדיין זה יכול להיות תפקיד די אפור ומשעמם,לנסוע כל היום בכבישים?נשמע מתיש..

פורסם

החלטה נבונה.

פורסם

כנראה אני יוותר על זה..

למרות הפיתוי בהוצאת רשיון על חשבונם עדיין זה יכול להיות תפקיד די אפור ומשעמם,לנסוע כל היום בכבישים?נשמע מתיש..

אוותר.

בכול מיקרה טוב שלא קפצת על "המציאה" הזאת על תפקיד יותר סיוטי מלהיות נהג בצה"ל אני לא יכול לחשוב.

פורסם

"תוותר" , בבקו"ם ישלחו אותך להיות נהג משאית ... ככה זה מי שלא עושה קד"צ בדרך כלל ( נפלתי קורבן לתחבולה הזאת אבל יצאתי מהקורס ... :) )

מקווה בשבילך שלא .

פורסם

אוותר.

בכול מיקרה טוב שלא קפצת על "המציאה" הזאת על תפקיד יותר סיוטי מלהיות נהג בצה"ל אני לא יכול לחשוב.

יש נהגי בוס שלא חושבים שהתפקיד הזה הוא סיוט.

וראיתי המון נהגי בוס שפשוט מעבירים את השרות בכיף, מה רע למי שלא מחפש עניין בצבא?

פורסם

להיות נתון לגחמות של איזה פלוצר עם חצי פלאפל שחושב שהוא גנרל זה כיף ? אם כבר תפקיד בלי עניין אז לפחות אפסנאי 9 עד 5 או משהו כזה.

בכלל אם אתה לא מחפש עניין בצבא אז למה להתגייס בכלל ? לשרת שלוש שנים בלי עניין זה ממש לא כיף (מניסיון) והמילואים אחרי זה זה אללה יוסטור.

הקלפים עכשיו ביד שלו לפני הגיוס, כול הכוח בידיים שלו ושיינצל אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים