עבור לתוכן

מחפש מסך LCD איכותי לטקסטים וגלישה באינטרנט לרוב עד 2300 שקל

Featured Replies

פורסם

אני כבר כמה שבועות מחפש מסך בהתחלה הייתי יותר בכיוון ה 22 אינץ למיניהם אבל ירדתי מהם עקב איכותם הנוראית.

הסכמתי להתפשר על 20 אינץ. וגם מצאתי אפילו מסך שאהבתי כמו ה 2007wfp שכן הכניסות וידאו USB ו pIVOT מאד מדברים אלי. ( אני אוהב צעצועים), בכל מקרה התעניינתי עליו והוא נראה לי קניה נכונה . הבעיה היא שנראה שהוא קצת מיושן. המסך הזה הוא כבר בן יותר משנה . וכמו שהטכנולוגיה מתפתחת זה דיי ישן. האם יש המלצה על מסך דומה אולי עם פאנל יותר חדש .

או שחברה הפורום יכולים להרגיע אותי שלא צפוי או קרה חידוש משמעותי בפאנלים האחרונים

תודה .

פורסם

כרגע אין שום צפי באופק למסך באותו המחיר עם פאנל באיכות מקבילה, למעשה המסך הבא של דל ה 2008WFP

יהיה בעל פאנל TN נחות וארגונומיה נחותה(ללא USB,קומפוזיט,SIVDEO,שינוי גובה או פיווט)לעומת ה 2007WFP, אני לא הייתי מחכה.

פורסם
  • מחבר

ויש מתחרים מחברות אחרות ?

פורסם

כן,

נק 20WGX2, אין HDCP, ארגונומיה מוגבלת ל TILT בלבד. פאנל עם OverDrive יותר ארגרסיבי מסוג AS-IPS, יקר.

אסוס PW201, ארגונומיה מעולה, כולל כניסת קומפוננט, מצלמת אינטרנט ואיכות בניה טובה, פאנל P-MVA פחות איכותי

לחלק מהסטיאוציות ויקר יותר מהדל.

פורסם
  • מחבר

כן אבל גם הבנתי שלא תמיד ה דל מגיע עם פאנל איכותי הוא גם יכול להגיע עם s-PVA ואז מה עדיף ? האסוס או הדל ?

פורסם

מסך 24" TN פשוט, לא ברמת התצוגה של הדל.

הגירסאות הקיימות כיום של ה 2007WFP מגיעות רק עם S-IPS, ה 2007FP נוטה להגיע עם S-PVA.

פורסם
  • מחבר

ויש אולי איזה מקום מומלץ לקנות מבחינת מחיר ?

או שהמחיר הזול בזאפ מיצר את המחיר הזול בשוק ?

פורסם

כדאי לרכוש את המסך מפנדה או נועה

פורסם
  • מחבר

כדאי לרכוש את המסך מפנדה או נועה

יש סיבה כל שהיא לשלם 200 שקל יותר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים