עבור לתוכן

חושב שעקצו אותי בעבודה *קומבינהה* מה אפשר לעשות?

Featured Replies

פורסם

עבדתי בשביתה יומיים קשים בהתרמות לפתחון לב

רק שנראה לי עכשיו שהכל היה חרטא ועבדתי לחינם.

את המודעה מצאתי ב"נוער ג'ובס", התקשרתי ואמרו לי שאני יכול להתחיל ממחורת, לבוא לעזריאלי והוא יאסוף אותי.

יום לאחר מכן באתי ואדם אסף אותי ועוד כמה בנות, וכל אחד הציב בעמדה, הביא כמה פליירים,קבלות וסטנד של העמותה, נראה די אמין.

ככה עבדתי יומיים.

שבוע שעבר התקשרתי לברר לגבי המשכורת, הוא ענה לי ואמר לי שישלחו לי את זה בדואר, אמרתי טוב.

עבר שבוע ולא עונים לי, התקשרתי כמה פעמים ואני עובר ישר למענה קולי, בדקתי בפנקס עובד ונהיה לי חושך בעיניים, במקום שבשם המעסיק יהיה כתוב פתחון לב, כתוב לי "אורנג' הפקות"

במקרה שכחתי אצלי בתיק 2 פנקסי קבלות שלהם אז אני יכול להוכיח שעבדתי אצלהם.

התקשרתי לסניף הארצי של פתחון לב וענתה מזכירה אבל אני כבר חושש שהם יגידו לי שאצלהם לא עבדתי...

מה אפשר לעשות? יש לי רק את הטלפון, את השם שכחתי, ללכת למשטרה? לנוער העובד והלומד (לקח)?

תודה :\

ואם כבר מדברים:

כמה שקלים לילדים רעבים? :P

פורסם

תברר בעמותה הזאת עם אותו בןאדם קיים שם... עם כן אז תספר את הסיפור.

עם לא?....... אז זאת כבר בעיה אחרת

הייתי מוסר פרטים כלשהם שיש לך אודות אותו בןאדם שהעסיק אותך לעמותה שיפרסמו שיש מתחזה או מה שלא יהיה

וכמובן ניגש למשטרה ולספר להם את כל מה שקרה ותנסה לברר עם יש אפשרות לקבל פיצויים מלשכת עבודה או מה שזה לא יהיה

מקווה שבסוף יסתדר לך הכל.

פורסם

פנה לכלבוטק :silly:

פורסם

ולאמנון לוי ולערוץ 10 - יש להם פינה של חשיפות של עקיצות , קומבינות וכו'... :xyxthumbs:

אתה לא מבין כמה זה טוב שנשארו לך פליירים כאלה - ככה אם יפרסמו אותם איפשהו עוד חבר'ה שעבדו איתך יצרו קשר עם המערכת והבנאדם הזה יצטער על זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים