עבור לתוכן

עבמים וחייזרים

Featured Replies

פורסם

באמת סרט מעפן.

נרדמתי באמצע מרוב שיעמום...

סה"כ קטע "מפחיד" אחד וזה כשהצלם מחליף מכנסיים ורואים את החייזר בחדר.

• תגובות 46
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

MIB 1/2

;D :bash:

פורסם

למה לא..

לא יודע מה זה היה, אבל הייתי בטיול עם המשפחה (וחברים), בערך בצהריים (ישנו שם, היה אוהל והכל) ראינו משהו בשמיים, נקודה קטנה שהתרחקה\התרוממה, לא היה ברור בדיוק כי היה קשה לעקוב אחריה. לקחתי את המשקפת (מזל שהבאתי), ולשניה הצלחתי לראות את זה, זה היה נראה כמו בסרטים עם המטאורים, שיש כזה שובל אש קצרצר מאחריהם, אין לי מושג מה זה היה, אולי זה היה באמת מטאור קטן שנכנס לאטמוספירה, אבל ירד הוא בטוח לא.

פורסם

אנשים תפסיקו לבלבל את המוח עם הסרט המבויים הזה שהראו בטלוויזיה ! . אני גם ראיתי אותו והוא היה סרט נחמד אבל אתה דיי מהר קולט שהוא מפוברק וזה הורס את כול הפחד

עכשיו זה שפתח את הדיון אמר שיש סרט א-מ-י-ת-י ! אז אני מאוד רוצה להניח את היד \סמן העכבר שלי על הסרט הזה

אז תפעילו את הקשרים שלכם ותביאו את השם שלו לפחות אחרי זה זה יהיה כבר הרבה יותר קל למצוא אותו...

מזמן לא ראיתי משהו מפחיד ממש ומיזה אני מתחיל לפחוד כבר מעכשיו ואני לא טיפוס פחדן בכלל , רק חיזרים זה דבר שדיי מפחיד

וניראה לי שעוד מפחיד הרבה אחרים הקטע הוא שאתה לא יודע למה לצפות בחייזרים ואילו שרודף אחריך מחבל ערבי אז אתה יודע למה הוא מסוגל כאילו מה הוא כבר יכול לעשות ? לרדוף אחריך עם סקין עם קלאצ' עם מטען אוי איזה פחד...חחח

נ.ב יש לי גם דוד שראה פעם חללית לאורך זמן ואפילוהספיקו להזמינן ניידת , הניידת רדפה אחרי החללית כצת עד שהיא עפה למעלה חחח

והיה גם מקרה לפני כמה שנים שאמרו שהיה גם עב"ם קרוב לאיפה שאני גר וממש קרוב לאיפה שסבתא שלי גרה (300 מטר) והיה אז ממש

באותו זמן עיניין תיקשורתי בזה ואפילו אילנה דיין עשתה תוכנית על זה שם חחח ....

פורסם

למה לא..

לא יודע מה זה היה, אבל הייתי בטיול עם המשפחה (וחברים), בערך בצהריים (ישנו שם, היה אוהל והכל) ראינו משהו בשמיים, נקודה קטנה שהתרחקה\התרוממה, לא היה ברור בדיוק כי היה קשה לעקוב אחריה. לקחתי את המשקפת (מזל שהבאתי), ולשניה הצלחתי לראות את זה, זה היה נראה כמו בסרטים עם המטאורים, שיש כזה שובל אש קצרצר מאחריהם, אין לי מושג מה זה היה, אולי זה היה באמת מטאור קטן שנכנס לאטמוספירה, אבל ירד הוא בטוח לא.

מטוס עם מבערים?! ראית F15 עולה על מבערים מלאים? קיבינימאט איזה גרילר הוא ניהיה

א החללית בצורה טרפז יכול להיותר שזה חמקן או f18 או f22 אבל הסיכוי נמוך

לפי דעתי יש חיים ביקום הוא ענקי אבל יש 2 אפשרית הגיונית שהם לו יגיעו אילנו 1 יכול להיותר שהם או מפותחים מדי ומתעלמים ממנו או פשוט טכנולוגיה אחרת או פשוטים מדי 2 יכול להיות שהם מקבלים שידורים ממנו ומצליחים להבין אותם אבל הם צרכים להבין את התרבות של משהוא שנראה מעוד הגיוני לנו אבל להם לא והמרחק פשוט גדול מידי הגלקסיה הקרובה ביותר אלנו (שכחתי את שמה) היא במרחק של מאות אלף שנות אור והיא יחסתי מעוד מעוד קרוב הסיכוי היחידי שהם פו זה אם יכולים לעבוד בזמן או בחלל בשניות מבינים את התרבות מפותחים כי לפענח אותנו והסיכוי מעוד מעוד אפסים

שגיאוט חטיב!

חמקן?! אם לא ידעת הם כולם צבועים בצבע שנקרא indigo night שמתוכנן להיות כמעט ולא מובחן בלילה אז אני לא חושב שהוא זהר

F18 ו F22 ?!?! מה להם ולאזורינו אלא אם כן ארה"ב או אוסטרליה החליטו לתוף אותנו ::)

פורסם
  • מחבר

לא arik g

זה סרט שלא צולם בטלויזיה , זה סרט שהמשפחה שמרה עליו בסוד 50 שנה ואחר כך משום מה רצתה לפרם אותו .

נודע לי על כך מאתר http://www.ufomania.up.co.il/ אך הוא נסגר עקב אילוצים תחת איומים . יש שם עדיין פעילות של כתבות .

ולכל אלה שאומרים האם יש חיים על פני כוכבי לכת אחרים .

בקבלה כתוב על שבעה מדורים ובהם שוכנים ברואים שונים , מדורים אלו הם כוכבים שונים הנמצאים בגלקסיות שונות .

אני מצטט' מספר שתרגם מארמית לעברית .

להלן כמה מובאות ( המקור נמצא בספר זוהר בראשית )

" יושבי גיא " זורעים ושותלים אילונת , כל אכלם מן האילנות יבוא , אך חיטה לא ידעו וכל דגנים למיניהם . חשוך הוא עולמם והרבה חיות גדולות מהלכות בו .

"יושבי ציא " אסורים באכלית כל דבר שיצורים אחרים יאכלוהו , כל העת יתרו אחר אמות המים שמתחת לפני האדמה ירוצו . בהירים עד למאור פניהם ועזים אמיתם ( אמיצים ) יושרם משל כל היצורים האחרים . אוצרות עתק בעולמם ובתי פאר רבים . ושתי שמשות בעולמם .

" יושבי תבל " כל אוכלם מן המים יבוא שוררים ( שולטים ) המה על כל שאר היצורים , ונחלק עולמם חבלים חבלים שיושביהם נבדלים בקלסטר פנהים וצבעם . יודעים המה לחיות מתיהם , רחוק ומרוחק עולמם מהשמש .

פה הספר מזכיר את עולמנו שלנו :

" יושבי ארץ " צאצאיו של האדם המה .

יושבי אדמה ( כדור הארץ ) גם המה צאצאיו של האדם הם . יען כי נקעה נפשו של האדם מקדרותה של ארץ עזבה . את הקרקע מעבדים הם , וצמחים , חיות ולחם יאכלו . רוב עיתותיהם ( זמניהם ) קודרים המה וסרי פנים , ורוב מלחמות יאסרו איש על אחיו . ימים ולילות ישררו בזה העולם , ובשמי הלילה והמזלות יהלכו . בימים רחוקים הרבו יושבי תבל לבקר בעולמם .

" יושבי ארקא " זורעים וקוצרים שונה קלסתרם מקלסתרנו , נוסעים המה שטים בכל העולמות ודוברים המה כל לשון .

" יושבי נשיה " פרי שיחים וצמחים יאכלו , אך פתורים הם מזריעתם . גופם זעיר הינהו ותחת חוטמם שני נקבים להם בגולגלתם , בעדם ינשומו . מהירים המה לשכוח דבר , ולא אחת בהיותם שולחים יד במלאכה ישתכח מהם על מה ולמה יעשוה . שמש אדומה מאירה את עולמם .

מדהים לא ? :o

פורסם

LOL

פורסם

הכל עניין של הסתברות. בואו נניח שאכן יש סיכוי כלשהוא שיש פלנטה כלשהיא עם חיים אינטליגנטיים, שיודעים איך להגיע לחלל וששמעו עלינו.

הסיכוי כל כך קטן כך שהם בוודאי גם יהיו רחוקים מאוד (מאוד, מאוד, מאוד) מה שיוצר מעט בעיה לכך שהם יגיעו אלינו.

ומכיוון שעדיין אין הוכחה חותכת לכאן או לכאן, עדיין מדובר בהסתברות וליתר דיקו בהסתברות נמוכה באופן כמעט בלתי אפשרי.

פורסם

דווקא לא.

ראשית, כמות הכוכבים בכל גלקסיה היא עצומה. שנית, כמות הגלקסיות ביקום שלנו היא עצומה. שלישית, לא ידוע לנו שהיקום שלנו הוא היחיד.

פורסם

אבל פיזיקלית ככל שהיקום גדול יותר כך גם הסיכוי שהם יגיעו אלינו קטן יותר

פורסם

הדרך היחידה השם יגיעו אילנו זה שהם יכולים לעשות חורי תולעת או שיש להם מכונת זמן אבל חשבתם אם הם דומים אילנו כל כך אולי הם אנחנו בעוד מיליוני שנה והם בעצם בטיול הסטוריה כי אם הם לא היו אנחנו הם היו ממש שונים ממשנו כי הסיכוי שיהיה להם ידעים אף עניים ומה גוף כמו שלנו והם מכוב אחר הוא ממש קטן

פורסם

מישהו קרה את הספר "מרכבות האלים" זה ספר נהדר שמסביר תאוריה שאומרת (בקיצור) שבני האדם הם מעיין ניסוי של "חייזרים"

שבחרו את כדור הארץ סילקו את כל המטרדים שהיו (דינוזאורים)נתנו לנו חוקים ודרך חיים (לוחות הברית) ועזבו אותנו בנקודה מסוימת...

פורסם

זה לא הסרט הזה, נו איך קוראים לו..."מפגשים מהסוג השלישי?" :)

פורסם

סטינג , אולי אתה מתכוון לספר "המרכבה" ?

מכיון שאני קראתי אותו וזה ספר מרתק שבו מידע רב על הניסוי שהחייזרים עשו , על הסקרנות הרבה שיש לגבינו + הסברים כיצד להגיע למימד השלישי .

ספר מומלץ לכל חובב מד"ב .

אני אישית מאמין שיש חיזרים , לא יודע אם נגיע אליהם ( או הם אלינו ) בזמן הקרוב , אבל נקווה שפיתוח טכנולוגי יוביל אותנו לחיפוש מהיר יותר לכיוונם ( על חלל , חור תולעות וכו... ) .

פורסם

אבל פיזיקלית ככל שהיקום גדול יותר כך גם הסיכוי שהם יגיעו אלינו קטן יותר

אבל ההסתברות לקיום צורת חיים בעלת טכנולוגיה שמאפשרת מעבר מהיר דרך היקום גבוהה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים