עבור לתוכן

עבמים וחייזרים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

זהו נושא דיון על עבמים וחייזרים !

אני אישית אוהב מדע בדיוני , וגם יש לי חומר על הנושא , אתם מוזמנים להגיב , כמו כן יש גם סרט וידאו שצולם ע"י המשפחה שאני מחפש על אותה משפחה

שנקלעה למפגש עם חללית ומתוכה יצאו שלושה חייזרים , הסרט הזה נמצא ברשת . אם משהו שמע על זה ?

זה סרט מצמרר :o שיכול לשנות כל דיעה של בן אדם סקפטי לגבי עבמים וחייזירים .

דני ;)

• תגובות 46
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד זה במקרה סרט שהם בבית ומנסים להתחבא מהחייזרים, ולפעמים יש אור אדום כזה ואז החייזרים מנסים לתפוס אותם???

ראיתי את הסוף של הסרט הזה כמה פעמים :bash: ואני מת לראות אותו מההתחלה.

פורסם

אמממ..אז מה אתה רוצה שנגיד אם אנחנו מאמינים או לא?

בכל אופן אני בטוח שיש חיים מחוץ לעולם זה כי זה הרי דבר ברור מאליו שממיליארדי פלנטות אנחנו לא הפלנטה היחידה שבה יש יכולת חיים,כנראה לא יוצרים איתנו קשר ממשי מהסיבה הנכונה למדי שאנחנו עדין לא עולם שמוכן לזה,אין מה לעשות רק תסתכלו על המאה האחרונה,כמה אנשים מתו ממלחמות וסכסוכים,פרעות ושנאה,אז למה שירצו ליצור איתנו קשר וללמד אותנו דברים חדשים.

ברגע שנתגבר על הבעיות האלו אז אולי אולי נראה משהו אחר,בכל מקרה לא בתקופת חיינו :)

פורסם

בכל אופן אני בטוח שיש חיים מחוץ לעולם זה כי זה הרי דבר ברור מאליו שממיליארדי פלנטות אנחנו לא הפלנטה היחידה שבה יש יכולת חיים,כנראה לא יוצרים איתנו קשר ממשי מהסיבה הנכונה למדי שאנחנו עדין לא עולם שמוכן לזה,אין מה לעשות רק תסתכלו על המאה האחרונה,כמה אנשים מתו ממלחמות וסכסוכים,פרעות ושנאה,אז למה שירצו ליצור איתנו קשר וללמד אותנו דברים חדשים.

ברגע שנתגבר על הבעיות האלו אז אולי אולי נראה משהו אחר,בכל מקרה לא בתקופת חיינו :)

מי אמר שהם יכולים ללמד אותנו משהו?

יכול ליהיות שיש חיים במקום נוסף ביקום אבל זה לא אומר שהם יותר מפותחים מאיתנו.

פורסם

יהיה לי מוזר לחשוב שרמת הטכנולוגיה שלנו היא הכי מתקדמת משום שלדעתי היא בסיסית ביותר לעומת מה שהיא יכולה להיות...

פורסם
  • מחבר

לא Arik.G זהו סרט שהמשפחה צילמה זה סרט וידאו אמיתי שמסתובב ברשת .

פורסם

אולי פשוט צריך אלכוהוליסט, שיטיס טיל שיגיע למהירות האור? ( :lol:;) )

פורסם

נראה לי שאני יודע על איזה סרט מדובר...

סרט באורך מלא שהיה גם בערוץ הסרטים פעם אחת, בעברית הוא נקרא "החייזרים באים" או משו בסגנון.

פורסם

לא Arik.G זהו סרט שהמשפחה צילמה זה סרט וידאו אמיתי שמסתובב ברשת .

כן נו על זה אני מדבר............היה אותו נראה לי בערוץ 8 .

פורסם
  • מחבר

לא R0cKF0rD

זה סרט שצולם במצלמה וידיאו ביתית המשפחה תיעדה את כל אשר קרה לה .

פורסם

חייזרים? למה לא. אחרי הכל עם הכמות העצומה של הפלנטות שקיימות לפחות על אחד מהם חייב להיות חיים אינטליגנטים.

האמת היא שאני אנוכי ועצמי אפילו ראיתי עב"מ...

כן כן, ראיתי עב"מ. לא לצחוק.

זה היה אחרי הופעה של אביב גפן (לא, העב"מ זה לא הוא ;D), ירדתי מהאוטובוס ופתאום מאזדה לבנה עלתה בכביש והנוסעים התחילו לצעוק "תראו, חייזרים, חייזרים!".

הסתובבנו ואנחנו (אני ועוד 2 חברים) רואים מן טרפז ענקי (הבסיס הגדול היה למעלה) שיורד למטה. לא היה שום רעש, אין בירושלים שדה תעופה (או לפחות לא שידוע לי עליו - ומאה אחוז לא באיזור הזה), והוא גדול מדי כדי להיות משהו כזה בכלל...

אחרי 10 שניות של ירידה הוא נעלם...

פורסם

א החללית בצורה טרפז יכול להיותר שזה חמקן או f18 או f22 אבל הסיכוי נמוך

לפי דעתי יש חיים ביקום הוא ענקי אבל יש 2 אפשרית הגיונית שהם לו יגיעו אילנו 1 יכול להיותר שהם או מפותחים מדי ומתעלמים ממנו או פשוט טכנולוגיה אחרת או פשוטים מדי 2 יכול להיות שהם מקבלים שידורים ממנו ומצליחים להבין אותם אבל הם צרכים להבין את התרבות של משהוא שנראה מעוד הגיוני לנו אבל להם לא והמרחק פשוט גדול מידי הגלקסיה הקרובה ביותר אלנו (שכחתי את שמה) היא במרחק של מאות אלף שנות אור והיא יחסתי מעוד מעוד קרוב הסיכוי היחידי שהם פו זה אם יכולים לעבוד בזמן או בחלל בשניות מבינים את התרבות מפותחים כי לפענח אותנו והסיכוי מעוד מעוד אפסים

פורסם

אין מצב שזה חמקן, זה היה ענק...

חוצמזה, פעם אחרונה שבדקתי, חמקן לא יורד אנכית...

פורסם

MIB 1/2

פורסם

תגיד זה במקרה סרט שהם בבית ומנסים להתחבא מהחייזרים, ולפעמים יש אור אדום כזה ואז החייזרים מנסים לתפוס אותם???

ראיתי את הסוף של הסרט הזה כמה פעמים :bash: ואני מת לראות אותו מההתחלה.

אני די בטוח שראיתי את זה בערוץ הסרטים. זה מבויים כאילו זה סרט אמיתי (ע"ע המכשפה מבלייר) וזה היה מטומטם ושטותי. כאשר הילדה כאילו "חשה" את החייזרים ומתחילה להגיב מוזר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים