עבור לתוכן

שאלה בנושא שיטת שידור

Featured Replies

פורסם

היי,

דוד שלי מגיע חודש הבא לביקור מארה"ב וההורים חשבו לקנות LCD לסלון.

חבר של אבא שלי שמתעסק במסכי פלזמה ו-LCD אמר לנו שחוץ מ220 וולט- לא צריכה להיות שום בעיה לראות במסך שידורים מהממיר. הדבר נשמע לי קצת מוזר כי הרי שיטת השידור שם היא NTSC ותומכת בהוט אמרה לי שהטלוויזיה חייבת להיות מולטי סיסטם כדי לתמוך ב-PAL.

השאלה שלי האם באמת ניתן לקחת כל מסך LCD מארה"ב והוא יעבוד כמו שצריך בארץ?

תודה

פורסם

כאשר מדובר על טלויזיות LCD או פלאזמה ההתיחסות ל PAL או NTSC היא לרוב בהקשר של הטיונר של הטלויזיה.

כאשר מדובר על חיבורי קומפוזיט או S-Video הנפוצים בממירים הדיגיטליים הרגילים כל טלויזיות ה LCD/פלאזמה הינם

Multi System ואין שום בעיה לחבר ממירים אליהם, בנוסף לא סביר שתצטרך ממיר ל 220 מכיוון שרוב הטלויזיות מגיעות

עם ספק אוניברסלי שתומך ב 100 - 240 וולט כך שהטלויזיה יכולה לעבוד בכל מקום בעולם בתנאי שהכבל חשמל נכון לתקע.

אני לא רואה סיבה מיוחדת להביא טלויזית LCD או פלאזמה מחו"ל, על טלויזיות יש בכל מקרה מיסוי גבוה וקשה להבריח אותם במכס.

בנוסף פלאזמות שוקלות הרבה והמשלוח ייקר מאוד את כל העסק שלא לדבר על כך שטלויזיה בפני עצמה היא חבילה גדולה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה.

עקב העובדה שלכל נוסע מותר לקחת איתו שתי מזוודות, אנחנו מתכוונים להכליל את הLCD בתור מזוודה (זה מה שאני עשיתי עם מערכת Z-2300).

אני חושב שאם הוא יכניס את אריזת הטלוויזיה לתוך אריזה חלקה גדולה ממנה, לא תהיה בעיה לעבור את המכס (שוב- זה גם מה שאני עשיתי :lol:).

פורסם

הגודל הפיזי של טלויזית LCD 32" עובר בקלות כל מזוודה, בכל מקרה אני לא הייתי לוקח שום מכשיר אלקטרוני

רגיש כמו טלויזיה במזוודה, בייחוד אחרי שראיתי בדיוק מה המזוודות האלה עוברות.

עם כל הכבוד מערכת רמקולים שונה מאוד מטלויזית LCD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים