עבור לתוכן

8800GT פאסיבי, איזה שילוב עדיף?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש להגיע לרמת שקט מקסימאלית, ואחת הדרכים היא להשתמש בקירור פאסיבי על הכרטיס מסך.

יש לי תקציב של בערך 1600 לעסק הזה (כולל הכרטיס)

אלו שתי האופציות שלי, איזה מהן עדיפה?

1. כרטיס מסך עם קירור פאסיבי מקורי של ספארקל שעולה 1580 שח (היתרון שהוא שומר את האחריות שלו)

Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING

2. כרטיס מסך 8800GT רגיל שעולה 1317 שח וקירור מיוחד Thermalright HR-03GT For 8800GT Cards

בסה"ך זה יוצא 1639 שח

איזה אופציה עדיפה?

פורסם

תחפש ביקורת על ה - 8800GT הפאסיבי של ספרקל ותראה אילו טמפ' הוא מציג (נראה לי שראיתי ב - ANANDTECH אחת כזאת).

ה - HR-03GT לא מיועד להיות קירור פאסיבי ובלי מאוורר הוא די גרוע, הכרטיס חם יותר בכ 5-6 מעלות מהקירור הרגיל של ה - 8800GT ומגיע גם ל - 90 מעלות.

קירור פאסיבי צד שלישי טוב זה - ACCELERO S1 של ARCTIC COOLING שמתאים ל - 8800GT לפי מה שידוע לי.

פורסם

אני לא מבין אומרים, רועש רועש... אני בכלל לא שומע אותו גם בזמן מאמץ משמעותי...

בכל אופן תבדוק לגבי הספרקל. אני בזמנו רציתי את הHR-O3GT כי כולם אמרו לי שהכרטיס מאוד רועש בדקתי עליו והוא לא יהיה לך יעיל בלי מאוורר. ככה שהכי טוב זה לבדוק על הספרקל ואו לחפש ביקורות והשוואות לגבי הרעש של חברות שונות בכל הנוגע ל8800GT...

פורסם

באופן כללי מומלץ להמנע מכרטיסי מסך פאסיביים - יצא לי לראות לא מעט כאלה מגיעים ל-90 מעלות (ואפילו יותר), עד כדי כך שהמחשב כולו היה נתקע כי כרטיס המסך היה חם מדי. אם כבר הולכים על כרטיס מסך פאסיבי, כדאי שיהיה מתחתיו כרטיס קירור.

פורסם

לי יש את ה-Accelero של Arctic Cooling ואני מוכרח לומר שאני נדהם ע"י הביצועים שלו. הכרטיס שלי על 37 מעלות במנוחה וב51 במאמץ עם אוברקלוק די כבד. לעומת 52 ו80 מעלות עם הסטוק, אני ממליץ לכל בעלי ה-8800GT להשיג את הקירור הזה עם תוספת הTurbo Module. יש בנועה.

קירור מדהים ביחס למחיר.

ולקחת את הטורבו מודל! זה בעצם 2 מאווררים קטנים שמתלבשים על הגוף קירור הפאסיבי. הם עושים הבדל מדהים ולא שומעים אותם אפילו מקרוב במארז פתוח במהירות שיא.

פורסם

אני מניח שמאוורר 120MM יהיה עדיף על ה - TURBO MODULE... :P

לאיזה OC הגעת ?

פורסם

יש GT של ג'יגה בייט עם קירור של זלמן...באמת עושה אחלה עבודה ושקט ...הייתי מחשיב אותו בתור אופציה

פורסם

הוא מקורר מצוין (הרבה יותר טוב מהסטוק, בכ - 30 מעלות), אבל שקט הוא לא (בערך כמו הסטוק).

פורסם

רק שים לב שה-8800GT שעולה ~1300 ש"ח הוא עם 256M זיכרון ולא 512M כמו הספארקל!

פורסם

השאלה הבאה היא מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שלו - גבוהה או נמוכה מ-1600X1200 :cool2:

פורסם

רק שים לב שה-8800GT שעולה ~1300 ש"ח הוא עם 256M זיכרון ולא 512M כמו הספארקל!

מאיפה המידע הזה ?

פורסם

מהלינק במקורי...

פורסם

הכרטיס הזה - http://www.jkpc.co.il/ProductDetail.aspx?p=vga&i=37343

הוא הכרטיס הזה - http://www.gigabyte.com.tw/Products/vga/Products_Spec.aspx?ClassValue=vga&ProductID=2720&ProductName=GV-NX88T512HP

ויש לו 512MB זיכרון.

כרטיס מצוין ובמחיר מצוין, אני כנראה ארכוש אחד כזה לעצמי.

למה אתה חושב שיש לו 256MB זיכרון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים