עבור לתוכן

התייעצות לגבי מסך 20" רחב -עד 1500 שקל.

Featured Replies

פורסם

שמתי עין כל כמה מסכים, ביניהם ה Samsung 206BW והPhilips 200W6

מה אתם, בתור אנשים שאני תופס מהם מבינים, אומרים על המסכים האלה?

כעיקרון עד עכשיו הייתי בטוח ב100% שעדיף ת'פיליפס ואני עדיין די בטוח בזה, בעיקר בגלל הפאנל PVA לעומת הTN של סאמסונג...

אבל הבעיה שלי היא שאני משחק די הרבה קאונטר סטרייק וכאלה, מה שאומר שאני צריך שלא יהיה מריחות, לדעתכם הפיליפס יעשה ת'עבודה מהבחינה הזאת או שפה הוא יפשל?

אני פתוח להצעות בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב וגם מתחת לזה.

תודה מראש, אלעד ;)

פורסם

אם תצליח למצוא את המסך של פיליפס משאריות מלאי באחת החנויות שמציעות אותו, כשהוא חף מכל בעיות של פיקסלים מתים ודליפות אור מקצוות הפאנל, הוא יהיה מסך טוב גם למשחקים. המריחות די זניחות בהשוואה למסכים מבוסס פאנל TN. הבעיה היחידה שדווחה בהקשר אליו בעת סיבוב מהיר במשחק עם העכבר היתה טירינג, שניתן לצימצום ע"י בחירת V-Sync בממשק של המשחק.

במחיר שלו אין עוד 20" רחב איכותי מקביל, אלא בקפיצת מדרגה תקציבית של עוד כ-650 ש"ח ל-Dell 2007WFP.

לדעתי בתוספת של כ-200 ש"ח לרף התקציבי, ה-VP930 של Viewsonic הרבה יותר טוב מה-206BW בזכות פאנל VA והינו מסך 19" רגיל איכותי, שמתאים למשחקי FPS די מהירים. אתה יכול לקרוא עליו בביקורת ההשוואתית ל-19" איכותיים בנעוץ.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהVP930 מסך טוב, אגב הוא כבר עולה 1500 שקל

אבל אם כבר אני קונה מסך אז אני רוצה רחב וגדול.

רמזת שיש בעיה עם המלאי של הפיליפס? תגיד לי אם אני טועה כי אם יש בעיה עם המלאי אז אין מה לדבר בכלל..

והמסך עצמו ידוע כמסך עם בעיות של דליפת אור ופיקסלים מתים?

אה ובקשר לפיליפס, אין מצב שהוא מתקרב לאיכות של הVP930?

פורסם

כל עוד בזאפ ובמנועי השוואת מחירים ה-200W6CS מופיע איני רואה סיבה להרים ידיים לחפשו, אך היו כמה פוסטים, שמהם עולה כי אנשים לא הצליחו למצוא במלאי ולטענתם אצל היבואן נשארו רק תקולים. אתה מוזמן גם לנסות כמוהם, שכן מדובר על מסך בעל פאנל איכותי במחיר לא רע, הן ב-1400 עד 1700 ש"ח, לעומת מסכי 20"-22" רחבים עם פאנל TN. בעיות של פיקסלים מתים ודליפות אור גם יוחסו אליו בעבר בפורום זה במקרים מעטים (בצע חיפוש בדפים ישנים יותר), אם כי נרכשו מסכים מדגם זה ללא בעיות כאלו.

ההבדלים בין הפיליפס ל-VP930 הם שהפיליפס עדיף בתחום של גודל נקודה זעיר, טקסט יותר קטן אך חד המלווה בשטח עבודה נרחב כפועל יוצא של הרזולוציה הגבוהה יותר בפיליפס. בשאר זוויות צפייה ויחס ניגודיות סטטי שטוב בסרטים הם די דומים עם פאנל P-MVA. ה-VP930 יתרונו בעיקר בכך שהוא נותן גמישות גדולה יותר עם הארגונומיה שלו וכניסת VGA נוספת, שמגדילה את סך הכניסות ל-3 שחשוב יותר למי שרוצה לחבר ל-VP930 יותר מ-2 מחשבים.

אם לא תצליח למצוא את הפיליפס, כמובן שעדיין כדאי לך לרכוש VP930 במחיר שציינת ולא את ה-206BW, שנחות ממנו לרוב השימושים והרזולוציה הגבוהה לא מחפה על הבעיות שפאנל TN מפגין בצורה בולטת.

פורסם
  • מחבר

כל עוד בזאפ ובמנועי השוואת מחירים ה-200W6CS מופיע איני רואה סיבה להרים ידיים לחפשו, אך היו כמה פוסטים, שמהם עולה כי אנשים לא הצליחו למצוא במלאי ולטענתם אצל היבואן נשארו רק תקולים. אתה מוזמן גם לנסות כמוהם, שכן מדובר על מסך בעל פאנל איכותי במחיר לא רע, הן ב-1400 עד 1700 ש"ח, לעומת מסכי 20"-22" רחבים עם פאנל TN. בעיות של פיקסלים מתים ודליפות אור גם יוחסו אליו בעבר בפורום זה במקרים מעטים (בצע חיפוש בדפים ישנים יותר), אם כי נרכשו מסכים מדגם זה ללא בעיות כאלו.

ההבדלים בין הפיליפס ל-VP930 הם שהפיליפס עדיף בתחום של גודל נקודה זעיר, טקסט יותר קטן אך חד המלווה בשטח עבודה נרחב כפועל יוצא של הרזולוציה הגבוהה יותר בפיליפס. בשאר זוויות צפייה ויחס ניגודיות סטטי שטוב בסרטים הם די דומים עם פאנל P-MVA. ה-VP930 יתרונו בעיקר בכך שהוא נותן גמישות גדולה יותר עם הארגונומיה שלו וכניסת VGA נוספת, שמגדילה את סך הכניסות ל-3 שחשוב יותר למי שרוצה לחבר ל-VP930 יותר מ-2 מחשבים.

אם לא תצליח למצוא את הפיליפס, כמובן שעדיין כדאי לך לרכוש VP930 במחיר שציינת ולא את ה-206BW, שנחות ממנו לרוב השימושים והרזולוציה הגבוהה לא מחפה על הבעיות שפאנל TN מפגין בצורה בולטת.

תודה, עזרת לי מאוד בהחלטה.

כנראה שאני אחפש את הפיליפס, עד שאני אדע שאין שום מצב להשיג אותו, ורק אז נראה מה אני אעשה, בכל מקרה לא דחוף לי בכלל לשדרג את ה17 אינץ' שלי ואני ביינתים רק בודק אופציות :)

שוב, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים