פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים לא יודע בדיוק באיזה פורום לפרסםאני צריך טכנאי רשתות שיכול לטפל ברשתיש 3 מחשבים רגילים + ניידהרשת קיימת אבל פתאום מחשב אחד לא רואה את השנימשלם כמו שצריך אבל מחפש תותח במחשביםבנוסף מחשב הראשי צריך לעבור שדרוג קל מפרסקוט 3.6 GHZ ל -Q6600והחלפת קירור למעבד -לטוניק שזה המלצה של רוב החברה מהפורוםאם יש טכנאי רציני ישיצור איתי קשר בפרטיביקשתי טכנאי מכמה חנויות אבל אמרו לי שאין להם שרות כזה תודה מראש
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים איפה אתה גר?ותחפש המלצות מחברים/תעשה בעצמך/תביא לחנות שיש לך ניסיון איתה ואתה סומך על מה שהם עושיםבחיים אל תחפש בדפי זהב
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים מחבר המחשב לא יצא מהביתבן אדם גר בבת יםלא רוצה לחפש בדפי זהבאני חושב שיש פה חברה מספיק חזקים ומישהו רוצה להרוויח הרבה כסף שיפנה אליהעבודה צריך לבצע בבית זה לא משהו חד פעמי אני פשוט לא יודע לטפל ברשתות אז ..........
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר מאוד מוזר לי שאף טכנאי לא מגיבכנראה כולם מרוויחים מעל 10000 ש"ח ולא רוצים להרוויח 400 -500 ש"ח בשעתיים תודה רבה בכל זאת
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים מחבר תבוא לבת ים ( 25 דקות נסיעה סה"כ )אם תצליח לסדר הכל ישלם לך כמה שאתה רוצהSERVER נפל וצריך לשחזר הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.