פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים כלל מסכי 22" אינם טובים לרוב השימושים.כדי להבין למה קרא במדריך שבנעוץ.רמקולים מובנים במסכים הם בדרך כלל ברמה של רמקולים ב50 ש"ח עדיף כמעט תמיד לרכוש רמקולים בנפרד.
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים רכשתי ליפני כחודש את SUMSUNG 225MS המסך עם חיבורי וידאו וHDMI בנוסף לחיבורים למחשב.עד עיכשיו אני מאד מרוצה ממנו.רואים חד וברור וגם סרטים ומשחקים רצים מצויין.גם הרמקולים לא רעים. סך הכל במחיר שלו 1900 שח עיסקה טובה(כל זה בהנחה שיש לך שימוש בחיבורי הוידאו-לממיר למשל)
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים כמו שזה נראה לי עכשיו, אז ה226BW של סמסונג נראה הכי משתלם.... אבל הבנתי שלא לכל שימוש
פורסם 2007 בדצמבר 2717 שנים רכשתי ליפני כחודש את SUMSUNG 225MS המסך עם חיבורי וידאו וHDMI בנוסף לחיבורים למחשב.עד עיכשיו אני מאד מרוצה ממנו.רואים חד וברור וגם סרטים ומשחקים רצים מצויין.גם הרמקולים לא רעים. סך הכל במחיר שלו 1900 שח עיסקה טובה(כל זה בהנחה שיש לך שימוש בחיבורי הוידאו-לממיר למשל) איפה הוא עלה לך 1900 ?
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים רכשתי אותו במיכרז באולסייל-באמת מחיר טוב ממולץ לעקוב אחריו במיכרזים לפעמים יש מזל-
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.