עבור לתוכן

מחשב נחבה זמן קצר אחרי הפעלה

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי בעיה שניראה לי כשורה לחומרה

כשאני מדליק את המחשב הוא ניפתח, מתחיל לעלות ובאת איתחול מארחת ההפעלה הוא נחבה. לאחר מכן אי אפשר להדליק אותו מחדש ללא הוצאה של המחשב מהחשמל. התקנתי אליו סוגים שונים של LINUX וזה כורה בכולם באירך באותו הזמן, עם איתחול מערחת ההפעלה. דבר מוזר הוא שאם אני מפאיל את ה-LIVE CD אז המחשב עובד בלי בעיה, גם אחרי ההתקנה של מארחת ההפעלה אין העיה, אני יכול ליפתוח וליסגור את המחשב אין סוף פעמים, אבל כשאני מחבה אותו לזמן ממושך (לילה), למחרת כשאני מדליק אותו הוא נחבה כפי שתיארתי.

אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שיסביר את התופעה אז אנה הושיעו!

פורסם

תריץ MEMTEST, אם עובר בלי שגיאות, תריץ MHDD, זה ייתן לך רמז היכן בדיוק נמצאת התקלה.

אם יש שגיאות ב-MEMTEST, זה אומר שאו הזיכרון או הלוח לא בסדר.

אם יש שגיאות ב-MHDD, זה אומר שהקשיח לא בסדר.

פורסם
  • מחבר

תריץ MEMTEST, אם עובר בלי שגיאות, תריץ MHDD, זה ייתן לך רמז היכן בדיוק נמצאת התקלה.

אם יש שגיאות ב-MEMTEST, זה אומר שאו הזיכרון או הלוח לא בסדר.

אם יש שגיאות ב-MHDD, זה אומר שהקשיח לא בסדר.

בדקתי באמצאות MHDD, הכל ניראה בסדר. בדרתי את הזיקרון בצאות ה-LIVE CD של UBUNTU גם ניראה בשדר גמור.

הבאיה ניאות כאילו המחשב צריח כצט להתחם על ה-CD ליפני שהוא עושה BOOT מהכונן הקשיח, אבל זה מוזר זה מחשב ולא אוטו (או שצריך לחבר למחשב צ'וק?).

תודה

פורסם
  • מחבר

יש לי תוספת קטנה שאולי זעזור להבין איפו הבעיה, אם אני מפאיל את המחשב מ-LIVE CD ונותן לו לעבוד כמה זמן רק במסך הפתיחה ואז ניחנס ל-boot from HD הכל עובד יופי. במצב קזה המחשב יכול לעבוד בלי סוף, אחרת המשב נחבה בזמן התאנת ה-OS, ועל מנת להפעיל אותו מחדש יש צורך לנתק אותו מהחשמל.

יש רעונות?

פורסם

עשית בדיקה ב MEMTEST?

בדקת את הקבלים?

נ.ב. תשפר את הכתיבה שלך. כמות שגיעות הכתיב שלך פשוט מעבר לרגיל. ;)

פורסם

נ.ב. תשפר את הכתיבה שלך. כמות שגיעות הכתיב שלך פשוט מעבר לרגיל. ;)

*שגיאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים