עבור לתוכן

DDR2 או DDR3?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על DD3 מומלץ או בזבוז? 8gb 800hz מהסוג הפשוט ב 1200 שקל או DDR3 1333 1GB ב1000 שקל...

ההבדל יורגש בישומים שאנו משתמשים (בעיקר משחקים).. או שעדיף כבר נפח??

פורסם

נפח בא קודם, אחר כך המהירות שחוץ מבמקרים נדירים זניחה ;)

פורסם

אין לך שום סיבה לפזול לעבר DDR3 כרגע. בזבוז כסף מוחלט :)

פורסם

תלך על DDR2 ... אפילו בבדיקה שHWzone ערכו התגלה כי DDR3 משתווה בביצועיו לDDR2 ... ובפרמטרים מסויימים DDR2 אף עולה עליו... בינתיים אין סיבה טובה לקנות DDR3...

פורסם

עם זאת, לטכנולוגיה יש פוטנציאל אדיר ברגע שהמחירים ירדו קצת - חוץ מזה, עושה רושם שאינטל הולכת לכיוון FSB גבוה על חשבון מכפלה, למשל מעבדים עם FSB של 400MHz, מה שאומר - צריך זכרונות מהירים יותר :cool2:

פורסם

אין לך סיבה לקנות 8 ג'יגה, זה מוגזם. לא צריך יותר משני ג'יגה

פורסם

יצא לי לראות פעם התקנה של תוכנה על מחשב עם 8GB של זיכרון RAM ו-WINXP 64BIT - לא הספקנו בכלל לראות את הפס הזה שמתמלא עם ההתקנה :cool2:

פורסם

אין לך סיבה לקנות 8 ג'יגה, זה מוגזם. לא צריך יותר משני ג'יגה

אל תקשיב לו.

אולי עכשיו לא תצטרך זיכרון RAM גדול מ2 ג'יגה... אבל תאמין לי שבעוד שנתיים שתי ג'יגה יחשב לעלוב כאשר תריץ עליו ויסטה ותוכנות כבדות...

יצא לי לראות פעם התקנה של תוכנה על מחשב עם 8GB של זיכרון RAM ו-WINXP 64BIT - לא הספקנו בכלל לראות את הפס הזה שמתמלא עם ההתקנה :cool2:

הזיכרון כל כך משפיע על מהירות התגובה של המערכת הפעלה? ובאמת לא ראו את הפס? קשה להאמין לגמלים מעופפים ;)

פורסם
  • מחבר

אל תקשיב לו.

אולי עכשיו לא תצטרך זיכרון RAM גדול מ2 ג'יגה... אבל תאמין לי שבעוד שנתיים שתי ג'יגה יחשב לעלוב כאשר תריץ עליו ויסטה ותוכנות כבדות...

הזיכרון כל כך משפיע על מהירות התגובה של המערכת הפעלה? ובאמת לא ראו את הפס? קשה להאמין לגמלים מעופפים ;)

אמת!! אבל!!?

אולי עוד שנה 6 GB או 4GB נוספים יעלו פחות לומרות ש 1200 שקל ל 8GB זה לא הרבה... ;D

פורסם

חחחחחח

יצא לך לראות את הגירסאת 64ביט לא מריצה חצי מהתוכנות? חחחחחחחחח

מחקתי אותה אחרי שעתיים רק מעצבים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים