עבור לתוכן

יש כאן מישהו שעובד בקולנוע? שאלת פופקורן.

Featured Replies

פורסם

קניתי לעצמי לא מזמן "מלח חמאה" שלפי מה שהבנתי זה מה ששמים עם הפופקורן בקולנוע כדי שיקבל את הטעם, הצבע והריח.

שמתי את זה בשיר עם שמן פיזרתי הרבה אבל זה לא יוצא טוב.

חלק מלוחים מדי, חלק בכלל לא, חלק יוצאים שרופים וחלק סבבה.

קיצר - לא טעם של קולנוע. רחוק מכך. יש למישהו טיפים?

פורסם

מוכרים בסופרים פופקורן שמכניסים למיקרו זה יוצא ממש כמו בבית קולנוע.

אני הייתי מכין ככה פעם פופקורן:

מורח על מחבת קצת חמאה\שמן זית, שופך גרגרי פופקורן לא יותר מידי, מוסיף מלח לפי הטעם, ואת כל זה מערבב (שחק עם המחבט) ואז מחכים כמה זמן שצריך...

פורסם

מוכרים בסופרים פופקורן שמכניסים למיקרו זה יוצא ממש כמו בבית קולנוע.

אני הייתי מכין ככה פעם פופקורן:

מורח על מחבת קצת חמאה\שמן זית, שופך גרגרי פופקורן לא יותר מידי, מוסיף מלח לפי הטעם, ואת כל זה מערבב (שחק עם המחבט) ואז מחכים כמה זמן שצריך...

חחחחחח מה מחבת יגנוב יתחילו לקפץ עליך פופקורונים :lol:

פורסם

:lol: :lol: :lol:

חחח תזהר שלא ינסה את זה :D

פורסם

אני הייתי מכין פופקורן ככה:

לוקחים פומפיה פשוטה עם הצד הדק יותר מגרדים את הגרגירים של הפופקורן עד שמקבלים אבקה זהובה,מרתיחים מים על 15 מעלות צלזיוס בדיוק (זה חשוב למרקם הקטיפתי) אחרי זה מערבבים את האבקה בתוך המים עד שמקבלים עיסה ,מורחים את העיסה על הפנים וישנים איתה במשך לילה אחד בלבד.

למחרת בבוקר אוספים את חתיכות הפופקורן שנשרו מהפרצוף מכניסים סרט לVDV ונהנים מקולנוע ביתי .

פורסם

חחחחחח מה מחבת יגנוב יתחילו לקפץ עליך פופקורונים :lol:

חחחחח :lol: :lol:

פורסם

כל פעם שתנסה לעשות בסיר הבובקורן יצא מסריח ושרוף ..

רק במכונות ובמיקרוגל זה יוצא להיט

פורסם

חחחחחח מה מחבת יגנוב יתחילו לקפץ עליך פופקורונים :lol:

שמים מכסה כן..

:screwy:

פורסם

יש לי מחבת חשמלית למי שמכיר והיא טובה גם לפופקורן, והמכסה שלה שקוף

אני רוצה פעם אחת להכין שם פופקורן ואפשר לראות בלייב איך זה נהיה ;D

פורסם
  • מחבר

את הפופקורן בשקית כולם מכירים כמובן... וזה ממש לא קרוב לקולנוע...

אם מכינים בסיר עם מכסה שקוף ומורידים את זה בזמן מהאש זה יוצא מצויין.

אני מבין שאין פה אנשים שיכולים לתת לי תשובות רציניות...

פורסם

האמת? הפופקורן בשקיות יותר טעים מבקולנוע...

בכל מקרה יש לנו מכונה כזאת שקנינו מזמן מזמן אבל אני בטוח שבכל חנות מהחנויות הגדולות לבית וכאלה יש מכונות כאלה. אתה זורק פנימה גרגרי תירס יבשים כאלה, מלח חמאה מה שאתה רוצה, אפילו סוכר אם בא לך, מפעיל, ותוך איזה דקה מתחילים לקפץ החוצה פופקורנים ישר לתוך הקערה שהכינות מראש! פלאי הטכנולוגיה!

פורסם

:goodposting:

גם לנו יש את המכונה הזאת. לא יקר ומאוד מהיר ונוח לתפעול. מומלץ

פורסם

חחח מחבת :screwy:

אני שם סיר בינוני של מרק .. ;D

שימו קצת שמן\חמאה או מה שבא לכם, תחממו את הסיר קצת, שימו את הגרעינים, ותכסו. כל חצי דקה לסובב את הסיר בתנועות מעגליות ככה שמה שיש בפנים יתערבב, גם כשהפופקורן מתחיל לקפוץ.

זה מוכן בדיוק כאשר יש מרווח של 4 או 5 שניות בין קפיצה לקפיצה.

הולך טוב עם איזה לאפ :cool2:

פורסם

תקנה את הפופקורן שבשקיות, אבל תקנה משהו איכותי לא 10 שקיות ב 2 שקל ותכניס למיקרוגל לפי ההוראות.

זה יוצא הרבה יותר טעים ממה שאתה קונה בקולנוע.

בהצלחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים