פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים קניתי לעצמי לא מזמן "מלח חמאה" שלפי מה שהבנתי זה מה ששמים עם הפופקורן בקולנוע כדי שיקבל את הטעם, הצבע והריח.שמתי את זה בשיר עם שמן פיזרתי הרבה אבל זה לא יוצא טוב.חלק מלוחים מדי, חלק בכלל לא, חלק יוצאים שרופים וחלק סבבה.קיצר - לא טעם של קולנוע. רחוק מכך. יש למישהו טיפים?
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים מוכרים בסופרים פופקורן שמכניסים למיקרו זה יוצא ממש כמו בבית קולנוע.אני הייתי מכין ככה פעם פופקורן:מורח על מחבת קצת חמאה\שמן זית, שופך גרגרי פופקורן לא יותר מידי, מוסיף מלח לפי הטעם, ואת כל זה מערבב (שחק עם המחבט) ואז מחכים כמה זמן שצריך...
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים מוכרים בסופרים פופקורן שמכניסים למיקרו זה יוצא ממש כמו בבית קולנוע. אני הייתי מכין ככה פעם פופקורן: מורח על מחבת קצת חמאה\שמן זית, שופך גרגרי פופקורן לא יותר מידי, מוסיף מלח לפי הטעם, ואת כל זה מערבב (שחק עם המחבט) ואז מחכים כמה זמן שצריך... חחחחחח מה מחבת יגנוב יתחילו לקפץ עליך פופקורונים
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים אני הייתי מכין פופקורן ככה:לוקחים פומפיה פשוטה עם הצד הדק יותר מגרדים את הגרגירים של הפופקורן עד שמקבלים אבקה זהובה,מרתיחים מים על 15 מעלות צלזיוס בדיוק (זה חשוב למרקם הקטיפתי) אחרי זה מערבבים את האבקה בתוך המים עד שמקבלים עיסה ,מורחים את העיסה על הפנים וישנים איתה במשך לילה אחד בלבד.למחרת בבוקר אוספים את חתיכות הפופקורן שנשרו מהפרצוף מכניסים סרט לVDV ונהנים מקולנוע ביתי .
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים כל פעם שתנסה לעשות בסיר הבובקורן יצא מסריח ושרוף ..רק במכונות ובמיקרוגל זה יוצא להיט
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים יש לי מחבת חשמלית למי שמכיר והיא טובה גם לפופקורן, והמכסה שלה שקוףאני רוצה פעם אחת להכין שם פופקורן ואפשר לראות בלייב איך זה נהיה ;D
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים מחבר את הפופקורן בשקית כולם מכירים כמובן... וזה ממש לא קרוב לקולנוע...אם מכינים בסיר עם מכסה שקוף ומורידים את זה בזמן מהאש זה יוצא מצויין.אני מבין שאין פה אנשים שיכולים לתת לי תשובות רציניות...
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים האמת? הפופקורן בשקיות יותר טעים מבקולנוע...בכל מקרה יש לנו מכונה כזאת שקנינו מזמן מזמן אבל אני בטוח שבכל חנות מהחנויות הגדולות לבית וכאלה יש מכונות כאלה. אתה זורק פנימה גרגרי תירס יבשים כאלה, מלח חמאה מה שאתה רוצה, אפילו סוכר אם בא לך, מפעיל, ותוך איזה דקה מתחילים לקפץ החוצה פופקורנים ישר לתוך הקערה שהכינות מראש! פלאי הטכנולוגיה!
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים חחח מחבת אני שם סיר בינוני של מרק .. ;D שימו קצת שמן\חמאה או מה שבא לכם, תחממו את הסיר קצת, שימו את הגרעינים, ותכסו. כל חצי דקה לסובב את הסיר בתנועות מעגליות ככה שמה שיש בפנים יתערבב, גם כשהפופקורן מתחיל לקפוץ. זה מוכן בדיוק כאשר יש מרווח של 4 או 5 שניות בין קפיצה לקפיצה. הולך טוב עם איזה לאפ
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים תקנה את הפופקורן שבשקיות, אבל תקנה משהו איכותי לא 10 שקיות ב 2 שקל ותכניס למיקרוגל לפי ההוראות. זה יוצא הרבה יותר טעים ממה שאתה קונה בקולנוע. בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.