פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים היי, אני מנסה ללמוד לבגרויות, אני מחפש את חומר הלימודים במקצועות השונים לבגרויות. בנוסף, אני מחפש ספרי לימוד ברמה גבוה, עם הסברים, למקצועות השונים לבגרות. למישהו יש עצות בנושא?
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מחבר אין לך בית ספר אחי? משלים בגרויות לבד. סיימתי לימודים ממזמן. [br]פורסם בתאריך: 25.12.2007 בשעה 23:23:20 עוד פחות מחודש יצא המיקוד, ואז תדע למה ללמוד חבל על הזמן הזה, אני מעדיף כבר להתחיל, ולקוות שלא יורידו את הדברים שאני לומד.
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים לבד לא תצליח (יהיה לך קשה) בעיקר בגלל הבעיה שבגללה פתחתה תנושא..אני פעם רצית לעשות את זה: תתקשר למשרד החינוך יש מוקד לתמיכה לתלמידים או למורה שאתה מכיר או שיעור פרטי פעם ב.. (שתתן לך חומר ללמוד ותבוא לשיעור פעםן בחודש עם מה שלא הצלחתה) או בית ספר שמשלימים בו בגרויותאבל הכי טוב מכינהעריכה:אמרו לי שהמיקוד השנה עומד לצאת ממש ממש מוקדם בגלל השביתהתבדוק אולי הוא כבר יצא
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים לבד לא תצליח (יהיה לך קשה) בעיקר בגלל הבעיה שבגללה פתחתה תנושא..אני פעם רצית לעשות את זה: תתקשר למשרד החינוך יש מוקד לתמיכה לתלמידים או למורה שאתה מכיר או שיעור פרטי פעם ב.. (שתתן לך חומר ללמוד ותבוא לשיעור פעםן בחודש עם מה שלא הצלחתה) או בית ספר שמשלימים בו בגרויותאבל הכי טוב מכינהעריכה:אמרו לי שהמיקוד השנה עומד לצאת ממש ממש מוקדם בגלל השביתהתבדוק אולי הוא כבר יצאהוא צריך לצאת בינואר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.