עבור לתוכן

PWM TMP בIP35-E

Featured Replies

פורסם

כשאני עושה OC גבוה לQ6600 שלי, הPWM (שאין לי מושג מה זה) עולה המון בטמפרטורה! הכי גבוה, זה שהעלתי מתחים וFSB, הגעתי ל3600MHZ, הPWM הגיע ל102! יש מצב שאפילו יותר, יצאתי מיד שראיתי את זה. היום פעם הראשונה ששמתי לב לטמפרטורה בPWM.

מי שיש לו את הלוח הזה, יכול להגיד לי מה הטמפרטורה שלו והמתח שהוא נתן למעבד?

ומי שיודע מה הרכיב הזה, כיצד ניתן לקרר אותו? אני לא יכול להמשיך בOC בגלל הטמפרטורה המטורפת שלו.

תודה.

פורסם

ה - PWM זה הטמ"פ של המוספטים - מאוד לא מומלץ לעבוד עם טמ"פ כל כך גבוהות למוספטים- אני משתדל לא לעבור את ה - 80 מעלות אצלי.

ABIT שמים את האזהרה שלהם ב 100 מעלות.

ע"מ לפתור את הבעיה מומלץ להרכיב מאורר מעליהם...זה מה שאני עשיתי.

פורסם
  • מחבר

מוספטים? מה זה? תוכל להראות לי תמונה? ומאוורר, על המארז?

פורסם
abitip35eoutgs7.jpg
פורסם
  • מחבר

תודה רבה. רק בבקשה תגיד לי איזה מאורר אפשר להרכיב עליו? באיזה גודל ואיזה סוג? כלומר, פתחתי תמחשב ואי לא רואה מקום למאורר על החלק הזה.

פורסם

נכון - תצטרך לאלתר לבד....לי יש מאורר 80 מ"מ מעליו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה שאתה עוזר, יש מצב שתצלם לי איך שמת עליו מאורר?

פורסם

אני מאוד מצטער - אבל אין לי כרגע מצלמה דיגטלית... ::)

פורסם
  • מחבר

אוקיי. תוכל רק להגיד לי אם המאורר צריך להיות על הלוח פיזית או שבמארז?

פורסם

אצלי המאורר מאולתר כך שהוא מזרים אויר ישירות לכיוון גוף הקרור של המוספטים ונמצא 2-3 ס"מ מעליו.

כך שהוא בעצם לא פיזית על הלוח...

פורסם
  • מחבר

טוב תודה.. אני כבר ימצא מקום לקירור, או שפשוט נוותר על הOC.

פורסם

אין שום סיבה לוותר - לאחר ששמתי מאורר 80 מ"מ מעל המוספטים הטמ"פ של ה PWM ירדו בערך ב 20 מעלות.

פורסם
  • מחבר

נימרוד אולי תוכל לעזור לי, יש לך לוח דומה ללוח שלי, למה כשאני מעביר את הזכרונות שיש לי -G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 PK

לCL 4 (כשהם לא נמצאים על FSB 800MHZ הם יורדים לCL5) ידנית אז לא עולה המחשב ונתקע במסך של ABIT? לא עולה הביוס, הדרך היחידה להמשיך לWIN היא לעשות CLEAR CMOS בלוח. תודה.

פורסם

תבדוק שקבעת המתח והתיזמונים ע"פ הוראות היצרן.

ע"פ היצרן התיזמונים הם 4.4.4.12 על מתח בין 1.8-2 VOLT ל DDR 800.

באיזה מהירות אתה מנסה להריץ אותם?

האם נתת מספיק מתח לזכרונות?

לוח ה ABIT נוטה לעשות מעט UNDERVOLT לזכרונות ב 0.04V - כך את זה בחשבון - כך שגם אם תתן להם 2.1V הם יקבלו רק 2.06V.

פורסם

חיברתה אותו בעזרת חוטים ?או קליפסים ?תסביר כאילו מה עשיתה :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים