עבור לתוכן

הרבה בעיות במחשב, אי אפשר לעבוד על המחשב ככ&#1

Featured Replies

פורסם

שלום, הבעיות התחילו בערך לפני שבוע כשהפעלתי את המחשב אז אחרי כמה דקות חזרתי ואני רואה מסך שחור ואת סמן העכבר ויכלתי להזיז אותו אבל לא יותר מזה. עשיתי הפעלה מחדש והסתדר. אתמול ושלשום כשהפעלתי את המחשב היה לי פעם אחת את זה שוב ואז אחרי הפעלה מחדש קיבלתי מסך כחול שאומר שיש בעיה באיזה משהו ומה שיכלתי לעשות זה שוב הפעלה מחדש וככה כמה פעמים. היום סוף סוף הצלחתי להפעיל את המחשב אבל הנה הבעיות שכרגע אני סובל מהן:

הרזולוציות היחידות שאני יכול להשתמש בהם הן 800 על 600 1024 על 768 ו-1280 על 1024 וכולם למסך רגיל ולא רחב וזה גרוע, שום דבר לא נראה טוב.

עוד בעיה היא שהקספרסקי שלי לא מתפקד טוב, אני לא מצליח לעשות Scan, זה כאילו מתחיל ואחרי שניה מסתיים (את הקספרסקי הזה קניתי והשתמשתי בסריאל חוקי שקיבלתי). גם ב-Ad-Aware 2007 אני לא מצליח לעשות סריקה. כשאני מנסה לפתוח את הפיירפוקס, זה פותח לי איזה חלון קטן של Alert אבל הוא ריק והוא כזה תקוע ואני יכול רק לסגור אותו עם ה-X. עדיין לא ניסיתי תוכנות וכאלו ואני לא רוצה גם לדפוק עוד יותר ולהעמיס על המחשב כשהוא בבעיה.

עוד כמה בעיו ששמתי לב אליהן, כשאני באינטרנט ואני מגלגל בעזרת הגלגלת את הדף למטה\למעלה אז זה לא הולך חלק בכלל זה כזה מתעדכן כזה ועד שזה זז כמו במחשב פנטיום 4 שמנסה להריץ ויסטה.

בעיה נוספת, באינטרנט אקספלורר, נפתחים לי טאבים של בלאנק פייג' בלי סוף, נפתחים נפתחים וקשה לעצור את זה.

כרגע אני במחשב הזה עם הבעיות כותב הודעה זו דרך האינטרנט אקספלורר.

מה אני יכול לעשות? אני חייב מחשב מתפקד.

תודה רבה.

פורסם

המחשב שלך מלא ספייווארים.. תמחוק קוקיס וקבצים זמניים

תנסה להשתמש בתוכנת ANTISPYWARE אחרת (אם ה ADAWARE נדפקה לך יש עוד כל מני)

פורסם

לגבי בעיית האנטי וירוס שיש לך תעשה הורדה מוחלטת של המוצר ותתקין אותו שוב מחדש.

כל שאר התוכנות שיש לך תעשה להם גם הורדה מוחלטת , תבצע בדיקה מלאה של spyware trojan עם תוכנות מוכרות שהוכיחו את עצמן ולאחר שבדקת את הכל ואין שום דבר תתקין שוב את התוכנות שהורדת.

תמחק את ה קוקיס ואת כל קבצי האינטרנט הזמניים שיש לך מהאינטרנט אקספלורר.

לגבי בעיית הרזולוציה אני חושב שהדרייבר קצת בעייתי האם הורדת עידכון לדרייבר של הכרטיס מסך? אם כן תחזיר אותו לאיך שהוא היה.

פורסם

שלום, הבעיות התחילו בערך לפני שבוע כשהפעלתי את המחשב אז אחרי כמה דקות חזרתי ואני רואה מסך שחור ואת סמן העכבר ויכלתי להזיז אותו אבל לא יותר מזה. עשיתי הפעלה מחדש והסתדר. אתמול ושלשום כשהפעלתי את המחשב היה לי פעם אחת את זה שוב ואז אחרי הפעלה מחדש קיבלתי מסך כחול שאומר שיש בעיה באיזה משהו ומה שיכלתי לעשות זה שוב הפעלה מחדש וככה כמה פעמים. היום סוף סוף הצלחתי להפעיל את המחשב אבל הנה הבעיות שכרגע אני סובל מהן:

הרזולוציות היחידות שאני יכול להשתמש בהם הן 800 על 600 1024 על 768 ו-1280 על 1024 וכולם למסך רגיל ולא רחב וזה גרוע, שום דבר לא נראה טוב.

עוד בעיה היא שהקספרסקי שלי לא מתפקד טוב, אני לא מצליח לעשות Scan, זה כאילו מתחיל ואחרי שניה מסתיים (את הקספרסקי הזה קניתי והשתמשתי בסריאל חוקי שקיבלתי). גם ב-Ad-Aware 2007 אני לא מצליח לעשות סריקה. כשאני מנסה לפתוח את הפיירפוקס, זה פותח לי איזה חלון קטן של Alert אבל הוא ריק והוא כזה תקוע ואני יכול רק לסגור אותו עם ה-X. עדיין לא ניסיתי תוכנות וכאלו ואני לא רוצה גם לדפוק עוד יותר ולהעמיס על המחשב כשהוא בבעיה.

עוד כמה בעיו ששמתי לב אליהן, כשאני באינטרנט ואני מגלגל בעזרת הגלגלת את הדף למטה\למעלה אז זה לא הולך חלק בכלל זה כזה מתעדכן כזה ועד שזה זז כמו במחשב פנטיום 4 שמנסה להריץ ויסטה.

בעיה נוספת, באינטרנט אקספלורר, נפתחים לי טאבים של בלאנק פייג' בלי סוף, נפתחים נפתחים וקשה לעצור את זה.

כרגע אני במחשב הזה עם הבעיות כותב הודעה זו דרך האינטרנט אקספלורר.

מה אני יכול לעשות? אני חייב מחשב מתפקד.

תודה רבה.

1. תנתק אותו מכבל אינטרנט.

2. תאתחל את המחשב ותכנס לביוס לבדוק טמפ' של הרכיבים השונים, אם חם מדי, תשכיב את המארז, תפתח אותו כדי לקרר וטפל בבעיית החום.

3. תנסה לעלות מע' הפעלה ב SAFE MODE ולבצע את כל סריקות האנטיוירוס ו spyware

4. יעזור אם תצליח לרשום את פרטי המסך הכחול .

פורסם
  • מחבר

אני מחקתי את כל ההיסטוריה והקוקיס וכל השטויות של האקספלורר.

אני הולך להכנס ל-windows דרך ה-safe mode ולנסות לעשות סריקה של ספייוורים משם, אם זה לא מצליח, אני אתין מחדש את קספרסקי מהדיסק המקורי ואת ad-aware הדפוק שלי אני אשיג את הגרסה העדכנית ביותר.

תמונה של המסך הכחול שאני מקבל מצורפת להודעה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תגבה כל דבר חשוב ותפרמט את המחשב. תתקין אנטי וירוס ישר לאחר הווינדוס. ברגע שאתה מתחבר לאינטרנט תעדכן את האנטי וירוס ותתקין את כל עדכוני האבטחה של ווינדוס. כל הצעה אחרת אחרת כשהמחשב כבר "נגוע" לא תועיל.

פורסם

תגבה כל דבר חשוב ותפרמט את המחשב. תתקין אנטי וירוס ישר לאחר הווינדוס. ברגע שאתה מתחבר לאינטרנט תעדכן את האנטי וירוס ותתקין את כל עדכוני האבטחה של ווינדוס. כל הצעה אחרת אחרת כשהמחשב כבר "נגוע" לא תועיל.

פירמוט הוא לא תמיד הפתרון .... זה לא בריא לדיסק הקשיח.

תוריד את כל התכונות שיש לך ב SAFE MODE תעלה לחלוטין אבל תנתק את האינטרנט לגמרי תתקין אחד אחד ותעשה ריסרט למרות שלא צריך ותעדכן אותנו.

פורסם

פירמוט הוא לא תמיד הפתרון .... זה לא בריא לדיסק הקשיח - שטויות

פורסם

מחזק

פורסם

איש איש באמונתו יחיה .... אתה לא מאמין זכותך.

פירמוט זה לא הפתרון .

פורסם

אין קשר, גם לדעתי פורמט זה לעקוף את הבעיה במקום להתמודד איתה (לפעמים זה עדיף, אבל אני בדר"כ נגד זה).

אבל אני ממש לא מסכים עם ההצהרות החסרות ביסוס האלה ש"זה לא בריא לדיסק הקשיח"...

כאילו מה?...

הדיסק בנוי לעבוד, לקרוא ולכתוב, במה שונה פירמוט ממחיקה של כמה סרטים והורדה של חדשים (חוקיים כמובן ;D) ?

אני יכול להסכים עם זה שחיבור הרדיסק בזווית זה לא בריא, עבודה ליד שדה מגנטי וכו'...

פורסם

במקרה כזה הפרמוט הוא עדיף מהסיבה הפשוטה שעדיין לא נולד האנטי וירוס/אנטי ספייוור שיכול לנקות מחשב נגוע. התוכנות הגנה האלה מצויינות רק כרפואה מונעת. אם מחשב כבר נדבק אין מנוס מפרמוט. כל דבר אחר פרט לפרמוט הוא רק טלאי שבמקרה הטוב פותר את הבעיה עד לפעם הבאה שתתחבר לאינטרנט/תעשה ריסטרט.

פורסם

לא בהכרח האמת...

בחלק לא קטן מהמקרים מספיק לחבר את ההרדיסק כ-SLAVE למערכת קיימת ולסרוק אותו ממנה (ומהאנטי וירוס שלה).

לחבר חזרה למחשב המקורי ולהתקין אנטיוירוס נורמלי.

בהחלט יש מקרים שזה לא מספיק, אבל אני לא חושב שזה הרוב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

מצטער שלא זרתי, לא יכלתי להפעיל שוב את המחשב(!). אחרי ההפעלה מחדש אני מנסה להכניס אותו ב-safe mode ולא הולך, הוא נתקע בדרך מתא שכל המסך שור ורשומים שורות של טקסטים בלבן, נתקע כל פעם אותו מקום.

אם אני מנסה לעלות אותו רגיל או ב-last good configurations that worked זה טוען ואז מעביר אותי check disk ואז ארי שזה מסיים (לא הרבה זמן - רק דיסק C) זה נתקע וחייבים להתיל מחדש. יש לציין שלא הורתי למחשב לעשות צ'ק דיסק, אני לא יודע למה הוא עושה זאת. אם אני לא מעביר אותו בצ'ק דיסק (יש לי 10 שניות ללחוץ על כל מקש...) אז אני עושה כאילו skip לזה אבל זה עושה ארי כמה שניות מסך שחור ותקוע.

באחד מהרבה הפעמים שהפעלתי מחדש את המחשב, היתה פעם את הודעה שיש בעיה בדיסק (disk error) ובפעם אחרת היה רשום לי שחסר לי קובץ ntoskrnl שהיה לי את הבעיה הזאת פעם אני זוכר והטכנאי תיקן, רק חבל שלא התעניינתי איך הוא תיקן את זה.

אז מה שאמם אומרים לי זה לפרמט את C? או להתקין שוב את windows על C (אני יודע שזה גם מפרמט)? אני לא יכול להכנס למחשב יותר נדמה לי, יש לי 2 הארדיסקים שאני לא יכול לפרמט כי יש עליהם דברים חשובים (D+H) וב-C יש רק תוכנות שאני יכול להוריד מהאינטרנט בלי בעיה אז מה בדיוק לעשות?

תודה על העזרה.

*ה-"ח" (או J) במקלדת הזאת דפוקה אז אם חסרה אות, זה בטח "ח" אז תסלחו לי.

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

לא בהכרח האמת...

בחלק לא קטן מהמקרים מספיק לחבר את ההרדיסק כ-SLAVE למערכת קיימת ולסרוק אותו ממנה (ומהאנטי וירוס שלה).

לחבר חזרה למחשב המקורי ולהתקין אנטיוירוס נורמלי.

בהחלט יש מקרים שזה לא מספיק, אבל אני לא חושב שזה הרוב.

אני יודע שזה הרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים