פורסם 2003 באפריל 422 שנים איך בדיוק ראית את זה אם אתה בן 14?זה היה ממש קל. ת'אמת, שאפילו לא ידעתי שיש הגבלת גיל. במקרה נתנו לחבר שלי, שנראה ממש בן 17 או משהו לקנות את כרטיסים כשאנחנו חיכינו ליד הכניסה לאולם (היינו 4 אז לא היה טעם שכולנו נעמוד בתור) וזהו. לא שאלו שאלות והכניסו אותנו.
פורסם 2003 באפריל 422 שנים סרט מעולה אותי זה מתח יותר מפחד , אבל אח שלי קפץ מכל סצנת הבהלות . תסריט מעולה כידוע בחיים הנשמה לא שקטה עד שמגלים את פתרון המוות שלה .
פורסם 2003 באפריל 522 שנים אל תשווה בכלל!!!!THE CROW זה אחד הדברים הטובים ביותר אי פעם, אני מדבר על כל שלושת הסרטים ועל הסדרה בכיכובו של מארק דקסוס.
פורסם 2003 באפריל 522 שנים ידעת שהשחקן ברנדון לי (הבן של ברוס לי) נרצח בזמן שהם צילמו את הסרט הראשון?יש קטע בסרט שהוא בא לפושעים ויש איזה 100 אנשים מסביב לשולחן ענק והוא באמצע השולחן וכולם מחררים אותו בכדוריםאז מסתבר שבאחד האקדחים היה כדור אמיתי!! והוא נרצח באמת לקראת סוף הסרט והם סיימו את הסרט בעזרת המחשב או משהו כזה
פורסם 2003 באפריל 522 שנים ידעת שהשחקן ברנדון לי (הבן של ברוס לי) נרצח בזמן שהם צילמו את הסרט הראשון?יש קטע בסרט שהוא בא לפושעים ויש איזה 100 אנשים מסביב לשולחן ענק והוא באמצע השולחן וכולם מחררים אותו בכדוריםאז מסתבר שבאחד האקדחים היה כדור אמיתי!! והוא נרצח באמת לקראת סוף הסרט והם סיימו את הסרט בעזרת המחשב או משהו כזהאה?
פורסם 2003 באפריל 522 שנים ידעת שהשחקן ברנדון לי (הבן של ברוס לי) נרצח בזמן שהם צילמו את הסרט הראשון?יש קטע בסרט שהוא בא לפושעים ויש איזה 100 אנשים מסביב לשולחן ענק והוא באמצע השולחן וכולם מחררים אותו בכדוריםאז מסתבר שבאחד האקדחים היה כדור אמיתי!! והוא נרצח באמת לקראת סוף הסרט והם סיימו את הסרט בעזרת המחשב או משהו כזהידעתי.......כולם יודעים....סרט אדיר אגב.Stairway to heaven ownz
פורסם 2003 באפריל 522 שנים הסרט באמת אחלה, אבל יש איזה סרט שממנו עשו את THE RING, משהו יפני או סיני שאמור להיות הרבה יותר טוב. אם מישהו מכיר את השם שיגיד אבל הקטעים שקרעו אותי בסרט, זה א: הילד הקטן שיודע לקשור עניבה...מה זה?! אני עדיין לא יודע ב: הדפקט הזה שמתנדנד וחוזר אחרי רייצ'ל, מה הוא קשור בכלל? הוא הצחיק אותי...כי הוא נראה דפוק כזה ולא בקטע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.