עבור לתוכן

מה דעתכם על הסרט הצלצול ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה נכנסת לפה מלכתחילה ?

פורסם

סתם סרט נחמד אבל לא משהו

פורסם

איך בדיוק ראית את זה אם אתה בן 14?

זה היה ממש קל. ת'אמת, שאפילו לא ידעתי שיש הגבלת גיל. במקרה נתנו לחבר שלי, שנראה ממש בן 17 או משהו לקנות את כרטיסים כשאנחנו חיכינו ליד הכניסה לאולם (היינו 4 אז לא היה טעם שכולנו נעמוד בתור) וזהו. לא שאלו שאלות והכניסו אותנו.

פורסם

סרט מעולה אותי זה מתח יותר מפחד , אבל אח שלי קפץ מכל סצנת הבהלות . תסריט מעולה כידוע בחיים הנשמה לא שקטה עד שמגלים את פתרון המוות שלה .

פורסם

דומה לעורב משהו רק ששם החזירו לתחייה מישהו עד שהוא לא ינקום את המוות שלו.

פורסם

אל תשווה בכלל!!!!

THE CROW זה אחד הדברים הטובים ביותר אי פעם, אני מדבר על כל שלושת הסרטים ועל הסדרה בכיכובו של מארק דקסוס.

פורסם

ידעת שהשחקן ברנדון לי (הבן של ברוס לי) נרצח בזמן שהם צילמו את הסרט הראשון?

יש קטע בסרט שהוא בא לפושעים ויש איזה 100 אנשים מסביב לשולחן ענק והוא באמצע השולחן וכולם מחררים אותו בכדורים

אז מסתבר שבאחד האקדחים היה כדור אמיתי!! והוא נרצח באמת לקראת סוף הסרט והם סיימו את הסרט בעזרת המחשב או משהו כזה

פורסם

יש קטע בסרט שהוא בא לפושעים ויש איזה 100 אנשים מסביב לשולחן ענק והוא באמצע השולחן וכולם מחררים אותו בכדורים

אז מסתבר שבאחד האקדחים היה כדור אמיתי!! והוא נרצח באמת לקראת סוף הסרט והם סיימו את הסרט בעזרת המחשב או משהו כזה

אה?

פורסם

ידעתי.......

כולם יודעים....

סרט אדיר אגב.

Stairway to heaven ownz

פורסם

הסרט באמת אחלה, אבל יש איזה סרט שממנו עשו את THE RING, משהו יפני או סיני שאמור להיות הרבה יותר טוב.

אם מישהו מכיר את השם שיגיד :)

אבל הקטעים שקרעו אותי בסרט, זה א: הילד הקטן שיודע לקשור עניבה...מה זה?! אני עדיין לא יודע :(

ב: הדפקט הזה שמתנדנד וחוזר אחרי רייצ'ל, מה הוא קשור בכלל? הוא הצחיק אותי...כי הוא נראה דפוק כזה ולא בקטע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים