עבור לתוכן

מה דעתכם על הסרט הצלצול ?

Featured Replies

פורסם

אתם מוזמנים להגיד מה דעתכם על הסרט , האם הוא מפחיד וכל מה שיש לכם לומר.

אני מצאתי אותו סרט די טוב , העלילה טובה וכמה קטעים די מפחידים .

פורסם

אני שנאתי את הסרט!

הבנתי את הסרט אבל הסרט בכלל לא מפחיד וממש מטומטם לדעתי.

פורסם

סרט רע... ציפיתי למשהו מעבר לסתם סרט אימה והתאכזבתי.

פורסם

סרט ממש גרוע ולא מפחיד. עלילה מטומטמת ולא הגיונית בכלל.... קלטת וידאו שרואה אותך? ומטלפנת אליך אחרי שאתה צופה בה? Give me a break!.... יש קטעים כאילו מפחידים כאלה... אבל זה לא ממש מפחיד. הם פשוט עושים כזה צליל פתעומי ומראים תמונה של איזה גופה או משהו כזה. לא היה קשה במיוחד לכתוב את התסריט לסרט הזה. :nono:

אין איכות.

לעומת זאת, ראיתי את Signs וכמעט השתנתי במכנסיים. סרט מפחיד אחו שרמוטי.. ביחוד בקטע עם היום הולדת שפתאום רואים את ה.....

טוב אני לא רוצה לדבר על זה זה כבר עושה לי צמרמורת :-X :-X

פורסם
  • מחבר

שמעו, לפי דעתי אתם יורדים יותר מדי חזק על הסרט. נכון , אז הוא לא זוכה אוסקר , אבל הוא לא סרט גרוע . לפחות לפי דעתי .

הסאונד והמוסיקה (הצופר של האונייה אחרי שהסוס נפל למים) פשוט מעולים לפי דעתי והם מעשירים את אלמנט המתח.

נכון שהעלילה קצת קשה להבנה עם פערים שצריך להשלים אח"כ אבל בסה"כ היא גם לא רעה.

קטעים מפחידים או לפחות מותחים היו - בהתחלה כשהנערה מתה , עם הסוס באוניה , כשרייצ'ל הסתכלה לבד את הקלטת בביתן , כשהיא הסתכלה את הקלטת בבית של האב , החשמול של האב , בסוף כשיצאה הילדה מהטלוויזיה ויש עוד די הרבה.

ויש אפילו מסר :

אל תהרגו סתם ילדות קטנות שיש להן כוחות לפגוע באנשים אחרת הן תחזורנה וינקמו בכם ! :o

אל תקטלו סתם . :nono:

פורסם

סרט ממש גרוע ולא מפחיד. עלילה מטומטמת ולא הגיונית בכלל.... קלטת וידאו שרואה אותך? ומטלפנת אליך אחרי שאתה צופה בה? Give me a break!.... יש קטעים כאילו מפחידים כאלה... אבל זה לא ממש מפחיד. הם פשוט עושים כזה צליל פתעומי ומראים תמונה של איזה גופה או משהו כזה. לא היה קשה במיוחד לכתוב את התסריט לסרט הזה. :nono:

אין איכות.

לעומת זאת, ראיתי את Signs וכמעט השתנתי במכנסיים. סרט מפחיד אחו שרמוטי.. ביחוד בקטע עם היום הולדת שפתאום רואים את ה.....

טוב אני לא רוצה לדבר על זה זה כבר עושה לי צמרמורת :-X :-X

לא הגיוני? נכון. אבל בשבילי העלילה של "צעקה" לא יותר הגיונית מזה. זה שאבא של הרוצח שכב עם אמא שלה אז הוא ירצח את כל החברים שלו, ינסה לרצוח את החברה שלו ויחזור לחיים אחרי שדקרו אותו וירו בו? פתאום אנשים שיוצאים מהטלוויזיה נשמעים הגיוניים מאוד.

הסרט SIGNS באמת סרט נחמד. אמנם ההתחלה שלו היא בכלל קומדיה אבל ההמשך נהיה מעניין, למרות שאהבתי יותר את הסרט הראשון של הבמאי (החוש השישי).

פורסם

איך בדיוק ראית את זה אם אתה בן 14?

פורסם

יש כל מיני דרכים להכנס למשל חבר שלי

שהוא גם בן 14 אז ביקש מאבא שלו לבוא איתו לקולנוע שידבר איתם שירשה להם להכנס

ואז הוא הצליח להכניס אותו..

פורסם

סרט מצויין לדעתי, רעיון ממש מושקע ומפותח, עלילה מעניינת, ביצוע ממש טוב ובימוי מעולה.

הסרט הוא לא סרט אימה אלא סרט מתח, מלא סצנות ודברים מעניינים (כל מיני דברים יצירתיים שלא ראיתי בשום סרט אחר - ואני רואה המון סרטים) וסוף מפתיע.

בסרט הזה היה פוטנציאל אדיר, אם היו הולכים יותר לכיוון של מותחן פסיכולוגי, ממש חבל.

אבל עדיין, סרט מדהים.

פורסם

דעתי היא במילה אחת א כ ז ב ה

פורסם

סרט מאד נחמד! אהבתי!

אבל לדעתי לא היו צריכים לקרוא לו סרט אימה...

פורסם

זה לא ממש סרט דיסני עם פילים מרקדים ...

אני דיי אהבתי אותו. בכללי אני לא אוהב סרטי אימה כי תמיד אני מצפה שיהיה להם אלמנטים של סרטי מתח עם משמעויות וסוף מפתיע אבל תמיד נופל (וגם בסרט הזה, כמו שהזכירו בקשר לדברים חסרי היגיון) על מישהו שמחליט לרצוח את כל העולם כי "הרביצו" כשהוא היה קטן

פורסם

סרט מפגר

עלילה צפויה,שלא לדבר על זה שאין משהון אחד שמקשר בין כל הדברים שקורים בסרט

פורסם

הייתי אמור ללכת לקולנוע בשעה 10 לראות את הסרט... הרסתם לי >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים