עבור לתוכן

זהו נמאס .. אני מוכר את המחשב שלי...

Featured Replies

פורסם

יש לאגים כשאתה משחק באינטרנט? אולי האינטרנט שלך דפוק או משהו כזה |:

ותבדוק את ההארדיסק..

פורסם

יש לאגים כשאתה משחק באינטרנט? אולי האינטרנט שלך דפוק או משהו כזה |:

סוף סוף הבנאדם הראשון שחושב על זה (עד שאני הגעתי גם..)

איזה חיבור אינטרנט יש לך בכלל? התשתית שיש לך שם טובה?

נתקלת בבעיות אחרות עם האינטרנט?

כל הבעיות שיש לך עם המשחקים זה רק כשאתה משחק online או גם כשאתה משחק single player?

תשלח את הכרטיס מסך לבדיקה חוזרת. מאיזה חנות קנית את המחשב?

את שלי קניתי (לצערי) מKSP, אמרו לי פעמיים שהכל תקין עד שה*** ***** הבינו שהזיכרון שלי תקול והחליפו לי אותו (סתם דוגמא..)

נסה גם להריץ memtest לכל מקרה, תראה שאין errors.

ושוב, כמו שכולם אמרו, תעשה בדיקות.

יש לך מחשב מעולה, למכור אותו תהיה טעות.. חבל על הכסף שהשקעת.

עוד שאלה, עידכנת את הדרייברים? ניסיתי להתקין אותם מחדש? אולי הדרייברים שלך לא טובים..

פורסם

הוא מדבר בכלל על משחקי סינגל פלייר.

מעוניינים לעזור? יש לו דיון אחר שהוא פתח עם כל הפרטים:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=310891.0

פורסם

זה שאתה לא יודע לתפעל את המחשב שלך זה לא אוה שהוא דפוק

פורסם

לפי הכותרת חשבתי שאתה רוצה למכור את המחשב שלך כי "זהו נמאס" לך מזה שהוא מבזבז לך זמן ושורף לך זמן יקר שגורם לך לאי-הצלחה בפסיכומטרי/לימודים/חברה/חברים.

לאחר שנכנסתי לאשכול הבנתי שזה לא ככה, היית צריך לפרוק לחצים /לקבל עיצות בנוגע למחשב.

החבר'ה ייעצו לך פה יופי יופי.

פורסם

תגיד, אתה מפגר? קנית את המחשב עכשיו, והוא לא עובד טוב, מה עושה בנאדם נורמאלי? הולך עם המחשב לחנות...

לפני שנה היו לי בעיות במחשב חדש הלכתי לחנות שקניתי ממנה ואחרי חמש דקות הם קבעו שההארדיסק דפוק, החליפו לי חינם, בגלל האחריות מן הסתם, והוא עובד יפה עד היום.

לאן הגענו אלוהים.

פורסם

הדבר שאני באמת אוהב בויסטה X64 זה שאין כמעט לאגים במשחקים לעומת XP.

פותח הת'רד תתקין ויסטה! תמיכה טובה יותר במעבד כמו שיש לך.

פורסם
  • מחבר

אחי התקנתי VISTA....

מחקתי אפילו את D ו C ועשיתי פירמוט נקי !

ולא עזר... יכול להיות זה ההארדיסק? הרצתי 11 שעות MEMTEST על DEFAULT CHEAK

ואין ERROS ..

מעבד זה לא יכול להיות נכון ? .. גם לוח לא נשאר הארדיסק או כרטיס מסך

פורסם

התקנת את הדרייבר של הלוח אם והכל? יש משחקים שאם אתה לא שם את הדרייבר של הלוח אם המשחק עובד קקי...

ותן תוצאות של FPS אולי אצלך לאגים זה 60 FPS אז הבעיה יתקן רק פסיכולוג לגיימרים טוב.

פורסם
  • מחבר

התקנתי דרייברים של לוח והבאתי פה תוצואות של AQUA ו3DMARK ...

והכל תקין! לפי דעתי

פורסם

נו מספיק כבר עם הדיון הדבילי הזה!!!

יש 2 אפשרויות: או שיש בעיה במחשב ותיקח אותו כבר לבדיקה,

או שאתה סתם מדמיין וכשיש לך 40FPS זה בשבילך מקרטע.

די לנסות לפתור את זה! שיקח את זה לחנות וזהו...

פורסם

אחי אורן . שמע לי טוב עזוב אותך מבדיקות. יש הרבה פעמיים שהבדיקות עוברות חלק אבל החומרה לא תקינה. לא קראתי את כל התדר. אבל או שאתה לא מפרמט טוב או שתתחיל להלחיף חלקים בחנות ולראות אם זה יסתדר .

פורסם
  • מחבר

אחי אורן . שמע לי טוב עזוב אותך מבדיקות. יש הרבה פעמיים שהבדיקות עוברות חלק אבל החומרה לא תקינה. לא קראתי את כל התדר. אבל או שאתה לא מפרמט טוב או שתתחיל להלחיף חלקים בחנות ולראות אם זה יסתדר .

רומן פירמט לי .... (LAGENDY PEHNOM) והחומרה נראה.. ניקח אותו לחנות לבדיקה של כל החלקים וזהו...

פורסם

רומן פירמט לי .... (LAGENDY PEHNOM) והחומרה נראה.. ניקח אותו לחנות לבדיקה של כל החלקים וזהו...

MR. LEGENDARY PHENOM בשבילך אורן, אכן פירמטתי לו ודאגתי שהפרמוט יעשה נכון, אגב לי אין שום תקיעות ולאגים ופירמטתי 100 פעמים אם מישהו מפקפק או משהו כזה, הפרמוט זה לא הבעיה זה בטוח.

יכול להיות הפעם הזאתי זה הHDD, יש אפשרות לבדוק בבדיקה ממושכת שבודקת גם סקטורים פגומים דרך הDATA LIFE GUARD ולוודא שהHDD תקין.

פורסם

יופי, פעם הבאה שאתה רוצה תמיכה טכנית וודא כי אתה ניגש לפורום המתאים...

Aviko

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים