עבור לתוכן

זהו נמאס .. אני מוכר את המחשב שלי...

Featured Replies

פורסם

קניתי חדש לפני שבועיים עכשיו הוא עושה בעיות אני מוכר ולא קונה יותר מחשבים כל מחשב שלי יש תקיעות במשחקים לא יכול עם זה יותר!\

או לאגים או תקיעות אני נופל על מזל רע.. אני ימכור אותו וזהו שונא תמחשבים האלה

פורסם

תפרמט

למה למכור מחשב כולכך טוב?!?

פורסם

אם אתה רציני, יש טריידזון.

אם אתה רוצה לשחרר לחצים יש פסיכולוגים.

בכל מקרה לא כאן.

פורסם

ה"פ עם מחיר לי :)

פורסם
  • מחבר

פירמטתי ישבתי שנים לפתור את הבעייה כלום לא עזר נעזרתי בפורום הלכתי לאנשים אף אחד לא הצליח קניתי מחשב חדש וזה קורה גם בו ! לא יודע כבר מה לעשות

פורסם

LOL...איזה בעיות יש לך?

פורסם

תגיד לי השתגעת?! :kopfpatsch:

זה לא המחשב, זה אתה.

לאגים או תקיעות במשחקים? יש לכל דבר פיתרון.

אתה לא מצליח לטפל בבעיות? כנראה שאתה/החבר'ה שמייעצים לך לא מספיק מקצועיים- תיגש לאיש מקצוע.

ובמקום להיות בטוח שנפלת על "מזל רע" ולמכור מחשב חדש, עד כמה שתהיה מתוסכל בגללו- זה לא משתלם לך (הרי לא תמכור אותו במחיר שקנית).

או שתפתח דיון בפורום תמיכה טכנית, תירגע ותסביר את הבעיה.

או שתפנה אל החנות מחשבים ממנה קנית את המחשב, תקח אליהם את המחשב ותדגים את הבעיה.

פורסם

יש לו תקיעות חמורות בTEST DRIVE, לפעמים בCOD4 ולאגים בהרבה משחקים, לגבי הלאגים לא ממש שמתי לב.

פורסם

אולי יש בעיה בארד דיסק או משהו

לי אין בעיות כאלו אבל החלטתי עקרונית לא לקנות יותר מחשב יקר למשחקים

גם ככה רוב המשחקים במחשב ממוחזרים ונמאס

אפילו HL-EP2 די אכזב אותי למרות שזה עוד משחק טוב

פורסם

לקנות מחשב יקר למשחקים בעיניי זה לא רלוונטי ולא שווה(יקר מכיל כרטיס בשווי 1500 ומעבד פחות או יותר באותי שווי), אבל זה לא קשור לנושא.

יכול להיות זה הHDD של אורן, כי הוא סיפר בנושא אחר שהוא משמיע המון רעשים מן תקתוקים, אבל זה המחשב השני שזה קורה לו, אז או שהוא ממציא את הלאגים או שזה באמת ככה.

פורסם
  • מחבר

מה יש להמציא תגיד לי מה משעמעם לי כל יום אני חוזר הביתה מהעבודה ואני מתבאס שאני לא יכול לשחק משחק אחד חלק בלי בעיות עם המחשב השני שלי ! אתה לא מבין השקעתי במחשב חדש כדי לשחק חלק משחקים ובשקט בלי בעיות! ושוב זה חוזר

אני חושב שזה בגלל הפירמוט שאני עושה .. הבעיות נשארות אחרי הפירמוט זה לא עובר

אני עושה FORMAT NTFS לא QUICK המלא... זה בסדר? רק שאני מוריד רזולציה מ1680X1050 ל1024X768 נשארים טיפה הלאגים אבל יש תקיעות עדיין

קיצר בכמה אפשר למכור את המחשב ביד2?

פורסם

בשביל זה יש אחריות, אתה יודע S:

שמעתי על בעיות עם חלק מכרטיסי EVGA, אני מציע שתיתן לחנות את המחשב לבדיקה.

פורסם
  • מחבר

לא הכרטיס תקין .. הכל תקין זה משהו בווינדוס אני חושב או בהארדיסק בדקתי את כל הבדיקות הכל תקין

פורסם

אתה חייב להפסיק להגיד את זה.

אין מצב שבדקת את כל הבדיקות ואחרי הכל עדיין המחשב לא תקין.

מסתמן שיש לך בעיה כלשהי, ולבעיות יש פתרונות. זה שהדרך שלך לפיתרון מתסכלת אותך לא אומר שהוא לא קיים.

אני כבר אמרתי לך מה אתה צריך לעשות.

פורסם

הכי הגיוני שזה בעיה בארד דיסק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים