פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים קניתי חדש לפני שבועיים עכשיו הוא עושה בעיות אני מוכר ולא קונה יותר מחשבים כל מחשב שלי יש תקיעות במשחקים לא יכול עם זה יותר!\או לאגים או תקיעות אני נופל על מזל רע.. אני ימכור אותו וזהו שונא תמחשבים האלה
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים אם אתה רציני, יש טריידזון.אם אתה רוצה לשחרר לחצים יש פסיכולוגים.בכל מקרה לא כאן.
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר פירמטתי ישבתי שנים לפתור את הבעייה כלום לא עזר נעזרתי בפורום הלכתי לאנשים אף אחד לא הצליח קניתי מחשב חדש וזה קורה גם בו ! לא יודע כבר מה לעשות
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים תגיד לי השתגעת?! זה לא המחשב, זה אתה. לאגים או תקיעות במשחקים? יש לכל דבר פיתרון. אתה לא מצליח לטפל בבעיות? כנראה שאתה/החבר'ה שמייעצים לך לא מספיק מקצועיים- תיגש לאיש מקצוע. ובמקום להיות בטוח שנפלת על "מזל רע" ולמכור מחשב חדש, עד כמה שתהיה מתוסכל בגללו- זה לא משתלם לך (הרי לא תמכור אותו במחיר שקנית). או שתפתח דיון בפורום תמיכה טכנית, תירגע ותסביר את הבעיה. או שתפנה אל החנות מחשבים ממנה קנית את המחשב, תקח אליהם את המחשב ותדגים את הבעיה.
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים יש לו תקיעות חמורות בTEST DRIVE, לפעמים בCOD4 ולאגים בהרבה משחקים, לגבי הלאגים לא ממש שמתי לב.
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים אולי יש בעיה בארד דיסק או משהו לי אין בעיות כאלו אבל החלטתי עקרונית לא לקנות יותר מחשב יקר למשחקים גם ככה רוב המשחקים במחשב ממוחזרים ונמאס אפילו HL-EP2 די אכזב אותי למרות שזה עוד משחק טוב
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים לקנות מחשב יקר למשחקים בעיניי זה לא רלוונטי ולא שווה(יקר מכיל כרטיס בשווי 1500 ומעבד פחות או יותר באותי שווי), אבל זה לא קשור לנושא.יכול להיות זה הHDD של אורן, כי הוא סיפר בנושא אחר שהוא משמיע המון רעשים מן תקתוקים, אבל זה המחשב השני שזה קורה לו, אז או שהוא ממציא את הלאגים או שזה באמת ככה.
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר מה יש להמציא תגיד לי מה משעמעם לי כל יום אני חוזר הביתה מהעבודה ואני מתבאס שאני לא יכול לשחק משחק אחד חלק בלי בעיות עם המחשב השני שלי ! אתה לא מבין השקעתי במחשב חדש כדי לשחק חלק משחקים ובשקט בלי בעיות! ושוב זה חוזראני חושב שזה בגלל הפירמוט שאני עושה .. הבעיות נשארות אחרי הפירמוט זה לא עובראני עושה FORMAT NTFS לא QUICK המלא... זה בסדר? רק שאני מוריד רזולציה מ1680X1050 ל1024X768 נשארים טיפה הלאגים אבל יש תקיעות עדייןקיצר בכמה אפשר למכור את המחשב ביד2?
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים בשביל זה יש אחריות, אתה יודע S:שמעתי על בעיות עם חלק מכרטיסי EVGA, אני מציע שתיתן לחנות את המחשב לבדיקה.
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר לא הכרטיס תקין .. הכל תקין זה משהו בווינדוס אני חושב או בהארדיסק בדקתי את כל הבדיקות הכל תקין
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים אתה חייב להפסיק להגיד את זה.אין מצב שבדקת את כל הבדיקות ואחרי הכל עדיין המחשב לא תקין.מסתמן שיש לך בעיה כלשהי, ולבעיות יש פתרונות. זה שהדרך שלך לפיתרון מתסכלת אותך לא אומר שהוא לא קיים.אני כבר אמרתי לך מה אתה צריך לעשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.