עבור לתוכן

תמיד עיניין אותי.. למה החורים העגולים בקיר למעלה?

Featured Replies

פורסם

נכון יש חורים כאלה כמעט בכל חדר (לפחות בבתים שיוצא לי להיות בהם יש את זה) למעלה קרוב לתיקרה שמכוסים במין פלסטיק עגול כזה בצבע לבן?

ועוברים שם כל מיני חוטים ואם עושים איזה שהיא עבודה בחדר דואגים שלא לסתום את זה (אם שמים שם ארון או מזגן או כל דבר דומה)

אם לא היה מובן (וסביר להניח שאני לא מובן) תכתבו אני יצלם תמונה ויעלה

פורסם

שם נמצאים החיבורים של החשמל שהולכים לשקעים בחדר, משם מוסיפים עוד שקעים, מתקנים אותם או מוסיפים שעון לדוגמא

פורסם

מובן טוב מאוד יש לי את הדבר הזה בכל מקום בבית,לדעתי זה נקודה שמגשרת חשמל במקום מסויים של הבית.

פורסם

זאת צומת חיבורים חשמלית, כל עבודת חשמל שקצת יותר גדולה מלהחליף שקע בחדר, מחייבת גישה לצומת הזאת.

פורסם

לא מדוייק, כאשר בונים בית מגיע חשמלאי אשר מניח תעלות שרשוריות בכל הקירות בשביל לחווט את הבית.

הבעייה שאם יש לך זווית של 90 מעלות זה בעייה להעביר את החוטים (אפשרי אבל לא נוח, בד"כ מצריך המון סבון עבודה מלוכלכת ולהעביר קודם כבל פלדה גמיש), חוץ מזה אם יש לך שקע/תקע צריך גם לשם להעביר חיווט ואת זה פשוט מחווטים דרך הקופסאות בקיר.

מניחים את הקופסאות העגולות האלה שיהיה יותר נוח להעביר ולחווט את הבית בחוטי חשמל.

פורסם

כעקרון יש גם קטע של חסכון בכסף...במקום להעביר הרבה כבלים מהלוח הראשי עד לנקודה עצמה אז מעבירים כבל אחד ברמה אחת למעלה מבחינת שטח החתך (תלוי בזרם) וממנו כבר מוציאים את שאר הכבלים הדקים יותר בדרך כלל לכל נקודת מאור או נקודת כח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים