עבור לתוכן

פסיכומטרי בכיתה י"ב כמה עולה?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לעשות השנה פסיכומטרי במועד אפריל..

כנראה שאני יעשה בhigh Q

מישהו יודע כמה עולה כזה קורס? אני ידוע שזה בעיקרון 5000.. אבל מחברים שלי שעשו בחופש בין י"א לי"ב זה עלה להם רק איזה 1500..

יכול להיות שגם עכשיו זה ככה או שלא משנה הקורס יעלה לי בסביבות ה5000?

פורסם

למה להרוס את הזמן הכי טוב של סוף י"ב עד הצבא עם פסיכומטרי?

תעשה שלוש שנים ואז תעשה אותו, או שאם יהיה לך זמן אז בזמן הצבא. עכשיו תהנה כמה שיותר, כי אחרי זה תתחרט על זה.

פורסם
  • מחבר

מועד אפריל זה המועד האחרון לעשות בשביל שתוכל להיות בעתודה שנה הבאה..

אני מעדיף לעשות עכשיו ולהיות שנה הבאה בעתודה..

מאשר לדחות את הצבא בשנה בשביל לעשות פסיכומטרי.. ואז לבזבז סתם שנה..

בכל מקרה מבחינת בגרויות זה לא מפריע לי כי אני לומד רציני רק כמה ימים לפני הבגרות..

והקורס יוצא בדיוק אחרי בגרויות חורף ככה שזה לא פוגע לי גם בהם..

לכן אני מעדיף לעשות כבר השנה את הפסיכומטרי..

פורסם

לא הייתה כתבה שהיי קיו זה מוסד שמשרד התמת אסר עליהם ללמד???

פורסם

כל כך קשה להתקשר אליהם? :nixweiss:

פורסם

אם אתה רוצה לדעת פרטים אודות הפסיכומטרי, אז בבקשה, ממבט שלי שאני עברתי את הקורס במחיר מצחיק ייחסית (400 ש"ח +-):

1) מומלץ שתעשה את הקורס בזמן החופשי שלך (לפחות חודש של חופש).

2) תנסה לקבל מלגה, לפחות חצי מלגה אם יש בעיה כלכלית. (אני הצלחתי להשיג חצי מלגה)

3) עדיף שתעשה את זה בסוף י"ב מאשר אחרי הצבא, כי אחרי הצבא יהיה לך קשה יותר להיזכר, ומן הסתם תקרע יותר ת***.

זאת האמא של קריעת התחת, אז לפחות תצטרך לשבת על השיעורי בית איזה 3 שעות מינימום.....

כעיקרון מה שמהווה בשבילך צוואר בקבוק זה הזמן, בממוצע לכל תרגיל יש לך דקה לפתור, כל השאלות הן שאלות אמריקאיות.

פורסם

עשיתי בהייקיו, 5וחצי בערך :-[

טוב אבל אני ממש ממליץ על הקורס

פורסם

כואב הלב לראות כל כך הרבה כסף נשפך על קורס. :-\ שמע לי, קנה לעצמך ספר הכנה טוב ופשוט תחרוש עליו עד הבחינה. אתה לא באמת צריך קורס בשביל סימולציות, וכל הפרקים בבחינה בלי יוצא מן הכלל לא דורשים יותר משינון טריקים ותרגול מסיבי (כולל החלק הכמותי). 4 חודשים זה מספיק זמן בשביל ללמוד לבד.

פורסם

תכל'ס.

שמע, אם אתה יכול לשבת על התחת אין שום סיבה לקחת קורס. קורסים לוקחים משתי סיבות:

א. רוצים מסגרת מסודרת.

ב. רוצים מישהו שיעשה את העבודה השחורה עבורך. זה לא עובד ככה.

פורסם

אני לא בא למתוח ביקורת או משהו, אבל יש לי מחשבה:

בנאדם רוצה לדעת פרטים על קורס פסיכומטרי, דברים כמו מחיר למשל.

לבנאדם יש שתי אופציות

1) להתקשר למכון הפסיכומטרי ולברר פרטים ממקור ראשון.

2) לפתוח דיון בפורום כדי שאנשים שהוא לא מכיר יענו לו על השאלות שלו.

יכול להיות שאני באמת אדם יוצא דופן ומוזר, אבל אני חושב שהייתי מתקשר למכון לשאול אותם...

פורסם

נכון, אבל רוב הגולשים בפורום עשו פסיכומטרי ויכולים לתת הערכת מחיר.

לפותח הדיון: לקראת השחרור מצה"ל תקבל וואצ'ר. באמצעות הוואצ'ר תוכל לעשות קורס פסיכומטרי באנקורי או לחמן במחיר סמלי של 1,500 שקלים. מדובר בקורסים איכותיים, אפילו שהם עולים הרבה פחות מקורס ביואל גבע או קידום. המדריכים מצויינים, החומר מעודכן ורוב האנשים שהיו איתי בקורס והשקיעו קיבלו ציונים יפים. (חוץ ממני, אבל זה עניין של יכולת אישית)

זו אפשרות א'. אפשרות ב' לעשות קורס תיכון. אני לא יודע באיזה כיתה אתה. בדר"כ בכיתה י"א - י"ב יציעו לכם לעשות קורס פסיכומטרי בעלות סמלית. לך על זה אם אתה מעוניין לעשות פסיכו בזמן התיכון. אומרים שהקורסים לא משהו, אבל לדעתי זה בולשיט. צריך לדעת לשבת על התחת. רוב התיכוניסטים לא לומדים ברצינות והציונים בהתאם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני פשוט אבדוק כמה עולה ואראה אם אני ישיג איזה דיל של 2500 ומטה אני יעשה עם קורס.. אם לא אני יעשה בכוחות עצמי..

אני אחד דווקא ששונא להקשיב למורים.. אני אוהב ללמוד בעצמי.. הקטע שראיתי בHIGH Q שהכל סובב כזה סביב אתר..

וזה הרבה יותר קל לתרגל ככה לא?

יש לי קצת שאלות על מקצועות באוניברסיטה..

ראיתי שיש אפשרויות.. דו חוגי..

אם אתה עושה תואר ב2 מקצועות למשל כלכלה וחשבונאות..

או אם אתה עושה תואר רק בכלכלה..

ב2 האפשרויות לומדים את כל הכלכלה?או שהאפרות של כלכלה לבד זה מורחב.. ואם זה מורחב ובשני לא.. אז מזה מוסיף? התואר יותר נחשב?

כי זה מוזר שכלכלה לוקח 3 שנים וגם כלכלה וחשבונאות 3 שנים ופה יש עוד נושא שלם..

הבאתי את כלכלה רק לדוגמא.. אבל אפשר קצת הסבר?

פורסם

^^

מה לעשות זה ככה הולך....

לגבי הקורס, אם אתה תצליח להשיג את מחיר הקורס ב-1500 ש"ח ומטה אז יאללה..... אם לא אז לא כדאי.

מספיק שתעבור פעם אחת קורס, לא צריך סיבוב נוסף, הקורס בא לתת לך כיוון ושיטות לקצר את זמן הפיתרון.

פורסם
  • מחבר

בדקתי.. את הדו חוגי.. מסתבר שאם נגיד עושים פיסיקה לבד תצטרך להרחיב קצת עוד כמה קורסים בפיזיקה כדי שיהיה לך מספיק שעות ואז תקבל את התואר.. אם עשית דו חוגי למשל פיזיקה+מתמטיקה אז אתה לא תלמד את ההרחבה של הקורסים בפיזיקה וגם לא את ההרחבה בקורסים שהיית לומד במתמטיקה אם היית עושה אותה לבד.. אבל בשני המקרים התואר בפיזיקה יחשב אותו תואר בדיוק..

השאלה שלי אם גם מסתכלים על 2 התארים האלו אותו הדבר? או שרשום איפשהו שלא הרחבת וזה פחות טוב?

עוד דבר.. מנהל עסקים בכלכלה.. זה אומר מנהל עסקים חוג אחד וכלכלה חוג אחר? או שכלכלה זה מנהל עסקים? או שבכלל מנהל עסקים זה הרחבה לכלכלה.. ואי אפשר לעשות איתו דו חוגי.. מישהו יכול להסביר לי?

ולגבי הקורס.. את השיטות אין לי בעיה יש לי חברים שרשמו הכל ואמרו לי שיביאו לי אם אני צריך.. וגם אחותי יכולה ללמד אותי..

הדבר היחיד שאני צריך זה האתר=/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים