עבור לתוכן

בקשר ליצירת חתימה.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להוסיף לחתימה שלי תמונה, רציתי לדעת האם יש הגבלות מבחינת גודל תוכן וכו'.

תודה מראש לעונים! ;D

פורסם
חתימות ותמונות:

חתימה טקסטואלית (טקסט) מוגבלת ל-10 שורות בפונט ברירת המחדל.

חתימה ויזואלית (תמונה) מוגבלת לגודל של 400x130 פיקסלים, ולמשקל של 100KB לכל היותר.

שילוב של השניים לא יעלה על גודל החתימה הויזואלית המותר.

ה-Avatar (התמונה מתחת לשם) מוגבל לגודל של 125x150 פיקסלים, ולמשקל של 50KB לכל היותר.

שימו לב שחתימות גדולות וקופצניות פוגעות במראה האסתטי והמקצועי של הפורום וכמו כן הן לא נעימות לעין הגולש. חתימות בעלות משקל רב מכבידות על טעינת עמודי הפורום, ומאטות בצורה ניכרת את הגלישה לבעלי חיבור איטי לאינטרנט ובכלל. יש לזכור שמטרת הפורומים שלנו היא לספק מידע טקסטואלי ברובו ולא תמונות שהן חסרות כל חשיבות מבחינת הגולש.

כמו כן, כל חוקי הפורום הרלוונטים להודעות תקפים גם לחתימות. כלומר, חל איסור על פרסום כל אתר מסחרי (אתר המרוויח כסף מכניסות אליו, או מקניית מוצרים דרכו) או כל מוצר אחר שהוא בחתימה או באווטאר, לרבות מוצר שנמצא במערכת ה-TradeZone. כמו כן, חתימות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, גזעני, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או בעלות כל תוכן אחר העובר על חוקי מדינת ישראל הן אסורות, ויטופלו בחומרה.

חתימות ו-Avatars החורגים מהגבלות אלו יימחקו ללא אזהרה!

להבא פשוט תקרא חוקי פורום

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל מה ז"א "שילוב של השניים לא יעלה על גודל החתימה הויזואלית המותר."?

פורסם

נגיד אתה שם 2 אז לא כל אחת400x130

אלא שניהם ביחד

פורסם
  • מחבר

אה אוקיי תודה..[br]פורסם בתאריך: 23.12.2007 בשעה 21:07:58

אני ממש מצטער על ההקפצה..ממש!

אבל יש לי עוד בעיה אחת קטנטנה! אני מנסה להוסיף את התמונה לחתימה, נכנסתי לעריכת הפרופיל ואיפה שרשום חתימה שמתי את הכתובת של התמונה וזה מראה לינק ולא תמונה, מה עשיתי לא בסדר? ???

פורסם

זה צריך להיות בצורה כזו:

[img=http://blabla.com/image.jpg]

פורסם

קיבלת עזרה.. זהו =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים