פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים שלום לכולםהתקנתי מחשב לא ממש עתיק לאבא שליפנטיום 4 1.8ג"ה גיגה זכרון+ATI 8500 128MB ו HD 40 ג"ב שהיה ליהתקנתי WIN XP SP2 ההתקנה עברה מצוין ללא שום שגיאה כאשר המחשב עולההוא מגיע עד השלב של ה WELCOME SCREENואז המסך פשוט נכבה.המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ועל המסךיש את כתובית ה-פריקוונסי כאילו ההרצים לא תומכים.מה שנשלל כוון שהמסך תומך 85 הרץוהמסך תקין לחלוטין כך גם כרטיס המסך כוון שהוא עבד אצלי על המחשבהמוזר הוא שבסייפ מוד המחשב עולה תקין וכל נסיון למחוק ב DEVICE M את הדרייבר המובנהשל הכרטיס לא עזר............כרטיס מסך אחר שניסיתי לשים R9550 פשוט לא הראה תמונההאם מדובר בבעית חומרה???יש מצב שזה הכרטיס או ה HD...נסיון לראות בעיה ב S-MODE עם ה איוונט ויואר לא עזרהנ.בXP הותקנה פעמיים משני דיסקים שוניםמה יכולה להיות הבעיה
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מוזר, אצלי יש אותה הבעיה. הקטע הוא שכאשר אני החלפתי את הLCD במסך שטוח (MAG 996PF ) הבעיה לא קיימת.
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים אני מבין שזה לא בעיה של מסך גם אצלי הLCD תקין לחלוטין עד שהWINDOWS עולה. יתכן שזה יציאת הHDMI או בעית תוכנה כלשהי. תנסה את היציא האנלוגית
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים כניראה שיש לך DUAL DVI או DUAL VGA או סתם יציאת S-VIDEO והשתמשת בשני היציאות בפעמים שונות, גם לי זה קורה ורק אחרי ריסט לביוס ופירמוט זה מסתדר.
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים אם אתה מצליח לעלות ב SAFE MODE אז משהו עם הדרייבר או הכרטיס מסך עצמו לא תקין. נסה להסיר בעזרת DRIVER SWEEPER או תוכנה דומה כל זכר לדרייבר של כרטיס המסך כך שהמחשב יעלה במצב רגיל ויבקש להתקין את כרטיס המסך שהוא יזהה.
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר אני מדבר איתכם שהמoך נעלם ממשבפעם הראשונה לאחר פירמוט שהמחשב נדלקכך שהוא לא מתקין עדיין כלום ונשאר עםהדרייברים המקוריים שמייקרוסופט מספקת
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר קראת את הפוסט הראשוני?ניסיתי...תגידו אפשר להתקין את ה CCC על סייפ מוד???
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים הבעיה שיש לך היא בעיית דרייבר ולא יותר, תיכנס כ SAFE MODE ותסיר את הדרייבר תעשה ריסט תעלה מחדש אני בטוח שהמסך יעלה לך והכל יהיה בסדר.תשים את הדרייבר שקיבלת עם הכרטיס מסך ולא יותר.ואם הכרטיס מסך הוא PCI תחליף תושבת ליתר ביטחון.
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים זה לא משנה איזו תושבת יש לך!!!!! הרעיון הוא אותו דבר תסיר את הדרייבר ב SAFE MODE ותעלה מחדש לווינדוס .שאלה האם יש לך כרטיס מסך ONBOARD על הלוח??? האם ביטלת אותו מהביוס???
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מחבר לא אין לי כרטיס OBכך שאין מה לבטל בביוסאבל אני אנסה להסיר את הדרייבר של מייקרוסופטאבל אני חייב להתקין במצב סייפ מוד דרייבר אחרכי אם לא אתקין זה שוב יעלה כרגיל עם הדרייבר המקורי של מייקרוסופטומבדיקה שערכתי הדרייבר היחידי של ATI ל 8500 הוא ה CCCשלא נראה לי שאפשר להתקין בסייפ מוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.