פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מחבר אין לי איך לבדוק אין לי חלקים חילופיים =\אין לי ספק מתאים ואין לי מעבד מתאים ואין לי לוח מתאים =\
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מחבר כן אני יודע אני אעשה את זה מחר.נ.ב עם עשיתי OC אפשר להעלות על זה? גם עם איפסתי את זה לפני כמה ימים...
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים תנסה לנתק את הכל הרד דיסק סידרום זיכרונות הכלתשים חשמל רק מסך רקוזהו בלי זיכרונות בלי כלוםעם הוא מצפצף סימן שהלוח בסדרעם לא הלוח נהרס תבדוק זאת ואז לאט לאט תחבר חלק חלק
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר עשיתי את מה שאמרת ושניתקתי הכל חוץ מהספק והכרטיס מסך והמעבד הוא לא מצפצף ולא כלום ניסיתי לשים סטיק אחד של זיכרון ועדיין... =\זה אומר שהלוח אם נהרס? איך אני יודע שזה לא גם המעבד והכרטיס מסך?ומה בדיוק יכול לגרום לזה לקרות עם המחשב היה כבוי ויש אלפסק...? [ADVICE 750AA]
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר WTF הוא עלה!!!! =\=\=\=\=\=\ הזוייי זה אומר שהאל פסק דפוק? ועכשיו הוא פועל גם עם האל פסק... זה הדבר הכי הזוי שקרה לי.... כולה פתחתי אותו ניתקתי הכל והחזרתי... ולפני זה גם בדקתי שהכל יושב במקום... מה זה יכול להיות?
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים מחבר אבל הוא כבר החזיק אותו בהפסקות חשמל וכאלה בערך 10 דקות =\וזה גם קרה לי לפני שהיה לי אלפסק והוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי והמחשב עבד...תודה על הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.