עבור לתוכן

226BW ב1450 ש"ח - שווה?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שיש את המסך Samsung 226BW ב1450 ש"ח.

http://www.systec.co.il/site/index.asp?proID=589

זה שווה?

(בבקשה להימנע מתגובות כמו "תחסוך עוד קצת וקנה 2007WFP בגלל שאני מאוד רציתי אבל התקציב לא מאפשר וגם לא יאפשר את המסך הנ"ל)

וסתם שאלה, השולחן שלי די קצר (בעומק), זאת אומרת שאני יושב איזה חצי מטר מהמסך, האם כדאי שאקח את גרסת ה20" ?

פורסם

חצי מטר זה קצת קרוב לטעמי, ולפחות עוד 20 ס"מ ממסך, גם בגודל 19", זה יותר נוח לראייה.

אני לא אציע לך לרכוש 2007WFP אם התקציב מוגבל אבל ה-971P של סמסונג בתוספת של 180 ש"ח הרבה יותר כדאי ממנו בזכות פאנל S-PVA מהטובים בשוק.

פורסם

בהחלט שווה

פורסם

בהחלט שווה

ועל פי מה אתה קובע שה-226BW שווה יותר בהשוואה ל-971P גם אם יש פער של 3"?

הפער של האינצ'ים לטובת 22" בעל פאנל נחות לעומת 19" בעל פאנל איכותי כלל לא משנה עבור סרטים ומשחקים. ה-226BW כל כך מלהיב אנשים, שפשוט לא ראו מימיהם מסך עם פאנל איכותי ממשפחת VA או IPS, אשר תמיד מציע איכות תמונה מופתית בהרבה הן במבט ישיר והן מכל זווית צפייה מבחינת אחידות תצוגה, תפוקת צבעים ודיוקם ויחס ניגודיות סטטי גבוה.

פורסם
  • מחבר

ועל פי מה אתה קובע שה-226BW שווה יותר בהשוואה ל-971P גם אם יש פער של 3"?

הפער של האינצ'ים לטובת 22" בעל פאנל נחות לעומת 19" בעל פאנל איכותי כלל לא משנה עבור סרטים ומשחקים. ה-226BW כל כך מלהיב אנשים, שפשוט לא ראו מימיהם מסך עם פאנל איכותי ממשפחת VA או IPS, אשר תמיד מציע איכות תמונה מופתית בהרבה הן במבט ישיר והן מכל זווית צפייה מבחינת אחידות תצוגה, תפוקת צבעים ודיוקם ויחס ניגודיות סטטי גבוה.

אני כנראה אלך מחר לבאג ואשווה את ה206BW ל971P

תודה לך :]

פורסם

רק שתהיה מודע לכך שב-971P יש קצת מריחות במשחקי FPS מהירים כדוגמת Counter Strike או UT, כך שאם נחוץ לך לשחק בהם ה-VP930 עדיף עליו בתחום של מהירות תגובה. יש השוואה ביניהם ל-19" איכותיים בנעוץ. אם לא איכפת לך ממשחקים המאוד המהירים הללו ומקביליהם ה-971P יותר כדאי.

פורסם

ראיתי את שניהם אחד ליד השני, לא ראיתי שום הבדל יוצא דופן.

אם מסתכלים בצורה ישירה על המסך (לא בזוויות) כמעט ואין שום הבדל, תראה בעצמך ותחליט, אבל אני מעדיף את ה22" בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

רק שתהיה מודע לכך שב-971P יש קצת מריחות במשחקי FPS מהירים כדוגמת Counter Strike או UT, כך שאם נחוץ לך לשחק בהם ה-VP930 עדיף עליו בתחום של מהירות תגובה. יש השוואה ביניהם ל-19" איכותיים בנעוץ. אם לא איכפת לך ממשחקים המאוד המהירים הללו ומקביליהם ה-971P יותר כדאי.

אני בקושי משחק על משחקי FPS

ובפעם במיליון שנה שאני משחק בהם אז זה לא יפריע לי

כרגע יש לי BENQ FP737S 16MS שאני די נהנה ממנו במשחקים (:

פורסם

ראיתי את שניהם אחד ליד השני, לא ראיתי שום הבדל יוצא דופן.

אם מסתכלים בצורה ישירה על המסך (לא בזוויות) כמעט ואין שום הבדל, תראה בעצמך ותחליט, אבל אני מעדיף את ה22" בכל מקרה

תאמין לי שראיתי מספיק מסכי LCD בתצוגות בשביל לזהות בעיות שאופייניות ל-TN. די בכך שתראה חוסר אחידות ברקע באיזורים שונים ברגע שאתה פותח מסך אקרובט או וורד. כל תזוזת ראש קטנה משנה לך את הגוונים, בעיקר בצדדים הקיצוניים וב-TN רחב זה די בולט. גם האיפנון של המנורות האחוריות במסכים האיכותיים יותר עדיף בזכות התקנת אינוורטר איכותי במסכים עם פאנל איכותי, כך שבבהירות נמוכה יותר נעים לעבוד עם המסכים. בנוסף, בסרטים ה-TN גרוע גם במבט ישיר - הצבע השחור הוא יותר עמום מכפי שרואים עם פאנל VA. מספר הגוונים המוגבל ל-262 אלף, שמוצג בשל תפוקת 6bit לערוץ צבע לא עושה את הפאנל TN 22" לשווה ערך לפאנלים VA או IPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים