עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך למשחקים (~1300 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מסך למשחקים, בין "20 ל "22,

וכרגע ננעלתי על 206BW של סמסונג.

אופיס דיפו עושים עכשיו מבצע של בלי מע"מ, ועכשיו אני יכול לבחור בין הסמסונג ל Dell 207WFP, או לבחור איזשהו LG.

מה כדאי?

פורסם

מה התקציב המקסימלי שאתה יכול להרשות לעצמך?

פורסם
  • מחבר

אני יודע.. עד 1300 נשמע לי סביר.

אם צריך להשקיע עוד קצת כדי לקבל תמורה יותר גדולה (מעיין קפיצת מדרגה), אז אפשר להגיע ל 1600.

מבחינתי, "20 יספיק. היה לי "22, והייתי צריך להתרחק מהמסך כדי שיהיה לי נוח..

(חבל שאין "21)

תודה!

פורסם

בין ה-206BW ל- 207WFP, ששניהם מבוססים על פאנל TN, לא תמצא עדיפות משמעותית באיכות התמונה לפה או לשם. למעשה פאנל זה גורע מאוד מחוויית השימוש הרב-תכליתי ורק למשחקים המגבלות שלו לא ממש מפריעות, אבל האם רק תשחק כל יום במשך שנים?

הארגונומיה בשניהם די נחותה בסמסונג מתאפשר רק סיבוב מצד לצד לצד הטיית זווית בשעה שהדל נותן לך רק הטיית זווית. אתה לא יכול לשנות את גובהם בכלל.

20" רחב שאם תמצא יחידה תקינה שלו בחנויות הוא 200W6CS של פיליפס שאכן פאנל ה-P-MVA שלו ייתן לך קפיצת מדרגה רבתי לעומת המסכים שהנך מתלבט ביניהם. אם לא תמצא את הפיליפס - אין מה לעשות אלא ממש להוסיף סכום לטובת 20" איכותי רחב, ה-2007WFP של Dell עם פאנל S-IPS, שכן ההבדלים בין ה-2007WFP לבין ה-206BW, כמו גם ה-207WFP, די משמעותיים בהיבט של זוויות צפייה עומק צבעים ודיוקם מהקופסא.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה, הבהרת לי הרבה דברים.

אני כמעט ורק משחק על המחשב, כל השאר זניח. הארגונומיה של המסך גם פחות משנה, כי ברגע שאני אקבע את המיקום שלו, הוא לא יזוז הרבה.

ה 2007WFP די יקר לי, לעומת זאת הפיליפס נראה די טוב, וגם המחיר שלו לא גבוה. אם אתה אומר שהוא יהווה שיפור, אני אקח אותו (~1400 ש"ח).

יש מקום שבו אני יכול להשוות את הפיליפס לסמסונג?

פורסם

Farmalot, ערוך את כותרת הדיון ככה שתכיל את התקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים