פורסם 2008 בינואר 217 שנים זה באמת מוזר וזה מעניין גם אותי..יש סיכוי ש2.9 זו ההגבלה של היחידה הספציפית הזאת של המעבד? כי הגדרות הביוס באמת נראות לי בסדר..או שיש איזשהו סיכוי עדיין להמשיך בOC..?השאלה מופנית ל"מומחי" הOC פה בפורום.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים ניסיתי, לא עזר... אני מתחיל להתייאש רק שאני לא יודע ממה... הלוח או המעבדמה ניסית?מה קרה עם בדיקת היציבות ב 365 עם SMALL FFTS ? האם CPU PLL של 1.5 עבד כאן?לא ענית לגבי השאלה עם כמה מודולים של זכרון אתה עובד.האם אתה מנסה לעבוד בנתיים עם תיזמונים משוחררים?מה בדיוק ה SETTINGS שאתה משתמש בהם בביוס?מה הטמ"פ ע"פ CORETEMP?מה ה FSB האחרון שבדקת שהיה יציב וכיצד בדקת ? SMAL FFTS?אנא הוסף לכותרת את שם לוח האם.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר הרצתי בדיקות של STRESS ו BLEND למשך שעתיים כל אחת והכל בסדרב STRESS הטמפרטורה הגיעה ל 67 - 68 שזה כבר לא משהוב BLEND היא לא עוברת את ה 57 אם אני זוכר נכון...יש לי 2 זכרונות OCZ 800 CL3 שכמו שאתה רואה בתמונות... עדיין רצים על 5 (ניסיתי גם להוריד תזמונים כמו ששלחת באחת התגובות אבל זה לא עזר)הנה תמונות חדשות, אלה הכיוונים שיש כרגעPLL של 1.8 גם לא עוזרעוד וולטים למעבד לא עוזריםמעל 365 FSB המחשב נתקע כשהוא עולהומעל 370 בערך, הוא כבר לא עושה BOOT[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 217 שנים קודם תנסה להוריד את ה CPU PLL לרמות סבירות כמו 1.5.תנסה להעביר את ה LOAD LINE CALIBRATION למצב ENABLED. - תיראה אם יש שיפור.עוד אפשרות היא לבחור CPU VOLTAGE REFRENCE של X0.63 (אם יש X0.67 אז עדיף - אבל אני לא חושב שהאופציה הזאת קיימת אצלך.)אפשר לראות תמונה מ CORETEMP? ניראה בדיוק עד לאיזה טמ"פ במאמץ תוכל להשתמש...
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר האמת ש PLL כרגע על 1.7 כי זה לא היה יציב על פחותבקשר ל LOAD LINE אין ממש שינויואתה צודק בקשר ל REFERENCE, הכי גבוה אצלי זה 0.63הנה תמונה של CORETEMP בבדיקת STRESSאני מניח שזה מה שביקשת[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 217 שנים טוב אין לי ממש פתרונות נוספים ....לגבי טמ"פ - גם אם תגיע במאמץ ל 75 מעלות זה עדיין 25 מעלות מ TJ MAX שלך - שזה עדיין תקין.אם אתה צריך 1.7 ב PLL - זה כנראה סוף הדרך. :-\תוספות מתח לNORTHBRIDGE ו SOUTH BRIDGE ניסית? (למרות שאני לא חושב שזה יעזור)הניסית לעלות את ה FSB TERMINATION VOLTAGE? (זה דווקא כן יכול להיות ויעזור).DISABLE ל TRANSACTION BOOSTER - גם אפשרות שיש לנסות.בו ניראה אולי MEMSET יכול לחדש לנו משהו:http://www.tweakers.fr/download/MemSet.exeתתקין ותעלה תמונה...אם תתיאש ננסה לעבוד על הזכרונות - להריץ אותם על CAS 3.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר לכמה אני יכול להרים את ה FSB TERMINATION VOLTAGE?יש מצב שהמעבד עכשיו פחות יציב בגלל שהורדתי תזמונים לזכרונות ל CL3?והלינק ששלחת לא עובד ואני לא מוצא את התוכנה במקום שאפשר להוריד אותה
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מוזר מאוד הלינק עובד לי מצוין. לכמה אני יכול להרים את ה FSB TERMINATION VOLTAGE? יש מצב שהמעבד עכשיו פחות יציב בגלל שהורדתי תזמונים לזכרונות ל CL3? המקסימום של ה FSB TERMINATION VOLTAGE הוא 1.5 .... בהחלט יתכן והמערכת פחות יציבה עם הורדת התיזמונים ל CL3 = ניצטרך לעבוד על זה ולבדוק בבדיקות BLEND וכולי... אם אתה רואה קריסות - תעלה את המתח לגשר הצפוני קודם ותיראה אם יש שיפור. אח"כ ננסה לעבוד על תתי התיזמונים.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר OK תודהבקשר ללינק, האמת שהוא טוב אבל כשאני פותח אותו הוא אומר לי שהקבצים לא טוביםאולי זה בגלל שאני מריץ ויסטה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.