פורסם 2008 בינואר 717 שנים תגידו הסרט מתאים לילד בן 8, לא מפחיד מידיי? למרות שהילד שלי סיים לבד את המשחק RE4.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים תגידו הסרט מתאים לילד בן 8, לא מפחיד מידיי? למרות שהילד שלי סיים לבד את המשחק RE4.ממש לא, אחד באולם שבו ראינו את הסרט כנראה לא עשה תחקיר על מה הסרט ובא עם ילדים קטנים, אחרי חצי שעה בערךהם התחילו לבכות והוא יצא איתם מהאולם. זה לא שיש קטעי gore אלימים במיוחד, פשוט האווירה הכללית של הסרט כבדה מדי בשביל ילדים. (פלוס יש שם סצנה עצובה שמבוגרים כמעט בכו בה, אז ילדים אדרבה)
פורסם 2008 בינואר 717 שנים לא חושב שהוא יתכוון לזה בו נגיד את זה שלהוליווד קשה ליצר סרט אם סוף לא אופטימי וחבל אז אתה אומר שאם בסוף כשהם פורצים למעבדה' date=' הם היו אוכלים את כולם במקום שהבחורה והילד ינצלו, הסרט היה לא מלוקק?[/color']אלוהים, איזה קריטריונים דפוקים יש לאנשים לשפיטת סרטים.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אז אתה אומר שאם בסוף כשהם פורצים למעבדה, הם היו אוכלים את כולם במקום שהבחורה והילד ינצלו, הסרט היה לא מלוקק?אלוהים, איזה קריטריונים דפוקים יש לאנשים לשפיטת סרטים.אז זה היה סוף מוזר וכן לא מלוקק אבל אני חשבתי על משהו בסגנון שהוא הישאר חי לבד לגמרי וישתגע ובלי להזכיר את אלוהים בסרט התפנית שהייתה ממש לא מתאימה לסרט
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אז זה היה סוף מוזר וכן לא מלוקק אבל אני חשבתי על משהו בסגנון שהוא הישאר חי לבד לגמרי וישתגע ובלי להזכיר את אלוהים בסרט התפנית שהייתה ממש לא מתאימה לסרט זאת לא תפנית, היה ברור לאורך כל הסרט שבסוף יקרה משהו כזה. אם הוא היה נשאר לבד וככה היה נגמר הסרט היית בא לפה ואומר שהסוף טיפשי וחסר פואנטה.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים תשמעו אחרי שתראו סרטי מדע בדיוני שהם לא תוצרת הוליווד אולי תבינו על מה אני מדבר כשאני מתכוון "מלוקק"למישהו פה יצא לראות סרטי מד"ב של דרום קוריאה?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים תשמעו אחרי שתראו סרטי מדע בדיוני שהם לא תוצרת הוליווד אולי תבינו על מה אני מדבר כשאני מתכוון "מלוקק"למישהו פה יצא לראות סרטי מד"ב של דרום קוריאה?קשה לי להאמין אבל אני צופה הרבה באנימה ושם העלילות הרבה פעמים מאוד לא צפויות חוץ מכמובן שהגיבור הראשי תמיד יישאר בחיים
פורסם 2008 בינואר 717 שנים קשה לי להאמין אבל אני צופה הרבה באנימה ושם העלילות הרבה פעמים מאוד לא צפויות חוץ מכמובן שהגיבור הראשי תמיד יישאר בחיים אב דווקא כאן זה ההפך, הוא מת, אז למה זה מלוקק?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים בגלל הסוף הכללי לסרט כזה אסור לגמור בסוף אופטימי כי זה הורס לו את האמינות תיראה מה קרה בסוף 1-הבחורה הצילה אותו ברגע האחרון ממוות 2-בירבורים על אלוהים שיתבררו כנכונים 3-ברגע האחרון הוא מצא תרופה 4-הבחורה הגיע למושבה המוגנת אם הדם והעולם ניצל בקיצור כל הסוף מקולקל
פורסם 2008 בינואר 717 שנים קשה לי להאמין אבל אני צופה הרבה באנימה ושם העלילות הרבה פעמים מאוד לא צפויות חוץ מכמובן שהגיבור הראשי תמיד יישאר בחיים אני לא מדבר על אנימה/מנגהאני מדבר על סרטים ולא דווקה מהמזרח הרחוק
פורסם 2008 בינואר 717 שנים בגלל הסוף הכללי לסרט כזה אסור לגמור בסוף אופטימי כי זה הורס לו את האמינות תיראה מה קרה בסוף 1-הבחורה הצילה אותו ברגע האחרון ממוות 2-בירבורים על אלוהים שיתבררו כנכונים 3-ברגע האחרון הוא מצא תרופה 4-הבחורה הגיע למושבה המוגנת אם הדם והעולם ניצל בקיצור כל הסוף מקולקל איפה ראית שם שהעולם ניצל?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים איפה ראית שם שהעולם ניצל? זה לא ברור שזה קרה אחר כך ? או שנגמר לך הפופקורן ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.