עבור לתוכן

בעיה!! מחשב חדש לא עולה אחרי הרכבה ראשונה!

Featured Replies

פורסם

הרגע סיימתי להרכיב מחשב חדש אבל כשאני מדליק את הספק המחשב לא עולה!

המאווררים והדיסקים נדלקים, גם המאוורר של הכרטיס מסך נדלק - אבל אין תצוגה ולא צפצופים.

אחרי 10 שניות הכל נכבה.

פירקתי הכל והשארתי סטיק אחד של זיכרון, כ. מסך, מעבד ואת הספיקר.

הוצאתי את המעבד והחזרתי - שום דבר!

ההסבר היחיד שיש לי הוא שהמעבד (Q6600) או הלוח לא תקינים.

מה אני עושה עכשיו?

פורסם

יש לך בעיה של OVER HEAT במעבד, איזה מאוור קנית למעבד???? האם הוא יושב טוב??? שמת את הנוזל קירור כמו שצריך????

פורסם

חיברת את החיבור 4/8 פינים ללוח אם בנוסף ל24?

פורסם

תנסה לעשות ריסט לביוס

הג'מפר נמצא ליד הבטריה

פורסם

חיברת את החיבור 4/8 פינים ללוח אם בנוסף ל24?

כן את זה חיברת???

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא Q6600 עם קירור INFINITY.

שמתי גם משחת קירור Arctic Silver 5.

בהתחלה היה קשה לחבר את הINFINITY ללוח, אבל כל הפינים נכנסו, אני די בטוח שחיברתי טוב.

באמת שמתי לב שהמעבד חם מאוד אחרי שפירקתי את גוף הקירור.

חיברתי את 2 החיבורים מהספק (corsair 450) - של ה-24 פין וגם של ה-4 פין.

דרך אגב - בחוברת של הספק היה כתוב לפצל את ה-8 פין כדי להשתמש בו ל-4 פין, אבל לא היה אפשר לפצל וחוץ מזה היה כבל 4 פין נפרד כך שאני לא בטוח שזו הבעיה.

הברירה היחידה שלי היא לקחת מחר את הלוח והמעבד לחנות (TMS) ולתת להם לבדוק אותם :'(

אה, ניסיתי גם ריסט לביוס, הוצאתי בטריה, החלפתh ספק (היה לי אחד עם חיבורי 20 פין + 4 פין) - והכל אותו דבר

*עדכון* אני אנסה שוב ריסט לביוס אבל הפעם אני אחכה חצי שעה. אולי זה יעזור.

*עדכון 2* - אני מוצא המון כניסות באינטרנט עם אותה בעיה בלוח הזה:

http://forums.tweaktown.com/showthread.php?t=25051

מתחיל לחשוב שכדאי להחליף אותו - למקרה שאצטרך, מישהו ממליץ על לוח טוב עם בקר ICH9R ? בערך באותו מחיר (650 ש"ח)

פורסם

כמו שאמרתי תעשה, תיקח את המאווור שמגיע עם המעבד של אינטל ותחבר במקומו ממש טוב, תדליק את המחשב אם הוא לא מתכבה לאחר כמה שניות זאת אומרת שלא הרכבת את המאוור טוב וכתוצאה מכך המעבד הגיע לטמפ שהוא מכבה את עצמו על מנת שלא ישרף.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי שוב לחבר את המאוור (אין לי מאוורר סטוק, רק את האינפיניטי).

עכשיו הוא לא נכבה אבל עדיין אין תצוגות וצפצופים. אני לא רואה התחממות (נגעתי בצינורות של הגוף קירור) ויתר הרכיבים על הלוח לא יותר מפושרים.

מחר אני אחזיר את הלוח והמעבד אל החנות לבדיקה.

פורסם

רגע, עכשיו הוא לא כובה, פשוט אין לך תצוגה? ולא יכול להיות בעיה במסך/כרטיס מסך/חיבור/מתאם?

פורסם

קח את המעבד זיכרון ולוח אם ואת המאוורר לחנות שקנית ממנה ותבקש ממנו שיפעיל לך אותו מול העניים אם זה פועל בלי המאווורר שקנית סבבה אבל אם לא יש בעיה משנית.

פורסם

תבדוק את זה.

אני יודע שיש ספקים שבאים אם 2 חיבורים 4 פינים, אחד לCPU ועוד אחד, לא יודע למה.. אז צריך לחבר רק את מה שכתוב עליו CPU.

פורסם

יכול להיות בעית ג'מפרים , שהרכיבים שלך כלומר (הארד דיסקים וCD-ROM ) לא מג'ומפרים כמו שצריך

אתמול נתקלתי בבעיה כזאת והפתרון היה לסדר את הג'מפרים ברכיבים(למעלה) כמו שצריך והמחשב עלה בסבבה..

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה!

החזרתי את הרכיבים לחנות לבדיקה ואכן מסתבר שהלוח תקול.

אני חייב לציין פה לטובה את השירות של TMS :xyxthumbs:

כבר במהלך השבת הם ניסו לעזור לי לאתר את התקלה דרך גיא (הנציג שלהם כאן בפורומים), ואתמול כבר בדקו את הלוח אצלם.

חוץ מזה שהם מאוד אדיבים בטלפון :yelclap:

אני רק מקווה שהלוח החלופי יגיע מהר!

רציתי לבקש מהם להוריד את המדבקת מה-CPU. מה אתם אומרים - זה קריטי לקירור?

פורסם

זה לא קריטי

ובטח יסיר את האחריות

גם מה העניין להסיר את המדבקה

זוהי משחה כמו כל משחה רגילה

פורסם

היי אני שמח לשמוע שמצאו את הבעיה וכמו שחשבתי זאת היתה בעיה של הלוח.

פעם הבאה המלצה בשבילך תן להם להרכיב לך את המחשב אם אתה לא מנוסה בזה כי לחסוך עוד 100 או 200 שקל על הרכבה ותחסוך לעצמך את הכאב ראש.

זה בגדר המלצה אני לא בא להגיד לך מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים