עבור לתוכן

בעיית התרסקות מחשב בזמן משחקים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לא ממזמן התקנתי את GEARS OF WAR על המחשב שלי...לאחר התקנת הפאצ' ודרייברים חדשים של NVIDIA התחלתי לשחק במשחק... הכל עבד טוב ויפה עד שהמשחק החליט להתרסק לו ובדרך גם לעשות לי מסך שחור...המסך הוחשך והמחשב הפסיק להגיב...אפילו ריסטים לא עזרו לו...הדבר היחידי שיכלתי לעשות זה לכבות את המחשב לגמרי [או לנתק אותו מהחשמל] ולהפעיל אותו מחדש....הבעייה המשיכה באופן קבוע במשחק ולכן החלטתי להפסיק לשחק בו עד שיצא עדכון לדרייברים של כרטיס המסך...

לפני יומיים התקנתי את הדרייברים האחרונים שאנווידיה שיחררו [169.21]...והחלטתי לנסות לשחק שוב פעם...שיחקתי חצי שעה במשחק ולהפתעתי הבעיה חזרה..ניסיתי לשחק בשנית והבעיה חזרה על עצמה...

לבסוף וויתרתי והחלטתי לעבור לשחק בPORTAL...אחרי חצי שעה משחק אותה הבעייה צצה גם בפורטל...[ מאוד להפתעתי, מעולם לא נתקלתי בבעיה שכזו בעבר]...

אם לקצר את הדברים - הבעייה הזו צצה לי עכשיו בכל משחק לאחר זמן משחק יחסית קצר...וזה מתחיל להעיק...ממש ממש להעיק...

האם יש לכם רעיונות מה אני יכול לעשות בנוגע לדבר ההזוי הזה? האם זה בעיית התחממות כ. מסך? האם זו בעייה עם הדרייברים? משהו?

תודה מראש.

פורסם
בעיית התרסקות מחשב בזמן משחקים

תקנה שולחן יציב יותר.

וברצינות, נשמע כמו בעיית ספק, תנסה להחליף ספק ותבדוק אם הבעיה נמשכת.

פורסם

מחזק

+

תבדוק טמפ' במאמץ (גם של המעבד\צ'יפסט וגם של הכ.מסך).

פורסם

תלך בבקשה ל EVENT VIEWR ותתן לנו את ה ERROR CODE שאתה מקבל שם.

אמממ הייתי מציע לך להתקין את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך שלך ולנסות שוב פעם.

בעיית ספק אולי אבל אני חושב שזאת בעייה של התנגשות בין שני דברים.

פורסם
  • מחבר

היתה בעבר בעיית ספק שבגללה המחשב התרסק כל הזמן..

לפני שנתיים החלפתי לHEC 500W Power support+Silent cooler שעלה לי הון כסף..

אין מצב שזו בעיית ספק.. לא מדובר פה בספק ג'נרי מעפן..

פורסם

תקשיב חמוד,

המחשב שלך הפסיק להגיב, אפילו לחצן הריסט לא עזר - זה שולל מכל וכל בעיית תוכנה.

יש שני גורמים שיכולים לגרום לתקלה כמו שלך, ספק כוח או לוח אם - אני מקווה בשבילך שזהו הספק.

פורסם
  • מחבר

יש אופציה לאבחן את הבעיה בצורה יותר מדויקת?

מה זה ה-EVENT VIEWER?

זה נראה לי הזוי ומצוץ מהאצבע שהמחשב מתרסק במשחק מסוים בלבד ולאחר מכן מתרחב לבעית התרסקות בכל המשחקים ואתם אומרים לי שזה משהו חומרתי למרות שזה התחיל לקרות ישר אחרי עידכון דרייבר כ. מסך...

פורסם

אתה רוצה אבחון מדוייק יותר, תזמין טכנאי, יש גבול למה שאפשר לעשות דרך האינטרנט בלי לראות פיזית את המחשב.

ואם זה נראה לך מצוץ מהאצבע...אשריך...

פורסם
  • מחבר

טוב, בסוף החלטתי שמדובר בבעיות טמפרטורה של כ. המסך

פתחתי את המחשב אחרי שנה וחצי שלא ניקיתי אותו ועיני חשכו...

כל המאווררים של הCPU, הספק ופתחי האוורור היו סתומים באבק..

ואז פניתי לכרטיס המסך... כמות גושי האבק שהוצאתי מהמאוורר היתה פנומנלית..

סגרתי את המחשב אחרי ניקיון יסודי וזהיר, חיברתי אותו ולהפתעתי המחשב לא רק שפועל ללא תקיעות, הוא גם שקט הרבה יותר.

המממ :hat:

אני אנסה לשחק למשך זמן ממושך כדי לראות אם יש בעיות או לא...

פורסם

כמו שאמרו לך למעלה זאת לא היתה בעיית תוכנה , אתה חושב שהמחשב ינקה את עצמו???? דרוש מפעם לפעם את ההתערבות שלך כדי לנקות את המחשב הרי הוא לא יכול לפעול ככה מלא אבק וסתום.

פורסם
  • מחבר

בתקופת האזרחות שלי הייתי מנקה את המחשב פעם בחודש-חודש וחצי..

הבעיה היא שמאז שהתגייסתי ואני רואה בית פעם בשבועיים, הדבר האחרון שיש לי זין אליו זה לנקות את המחשב.

פורסם

כמו שאמרתי אבק..

העיקר שהכל הסתדר

פורסם

מחזק

+

תבדוק טמפ' במאמץ (גם של המעבד\צ'יפסט וגם של הכ.מסך).

תמשיך להתעלם מהמלצות לא תגיע רחוק.

פורסם

Toxin II אתה צריך להבין שאנשים מנסים לעזור לך פה, אם אתה לא לוקח את ההמלצות לצומת ליבך

אז אין טעם שתשאל אותנו...

כמו שאמרו דרך האינטרנט לא קל לאבחן תקלה ואנחנו עושים כמיטב מאמיצנו לעזור למשתמשים כמוך..

פורסם
  • מחבר

מה עצבים?

עברתי על כל התגובות פה, ראיתי את התגובה על כך שזו יכולה להיות בעית טמפ' אז החלטתי שזה באמת אולי בעיית טמפ' אז ניקיתי את המחשב וזה באמת היתה הבעיה.

לא מבין על מה ההתלהמות והעצבים...בסה"כ ביקשתי עזרה, אתם סייעתם לי, הבעיה באמת סודרה וכל מה שנשאר לי לעשות זה להגיד תודה.

אז תודה לכל מי שעזר [או שניסה לעזור]. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים