עבור לתוכן

7900GS volt mod הרמתי את הליבה ל-1.5v נתקעתי בזכרונות המוד &#151

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום ישלי כרטיס 7900GS של לידטק.. +קירור Duorb

דבר ראשון אני הלכתי לפי המדריך הזה שקיים ברשת:

http://www.overclock.net/nvidia/162983-how-volt-mod-your-7900gs-newbs.html

ביצעתי VMOD לליבה בדקתי עם מולטימטר אחלה לא נשרף כלום וישלי 1.5V ;D (סטוק-1.2V)

עכשיו אני רוצה גם לעשות לזיכרונות ומה שצריך לעשות זה פשוט להשחיר נגד מסויים על ה-PCB, השחרתי והשחרתי עם עיפרון 8B (וניסתי גם עם 6B..) וזה בקושי עזר בסטוק המתח הוא 2.02V לזכרונות ועכשיו אחרי שבדקתי עם מולטימטר זה 2.07V, בעיקרון מה שאמור לקרות זה שהנגד הוא 608 אוהם ואחרי שמשחירים עם עיפרון ההתנגדות יורדת וצריך להגיע בסביבות ה-550 אוהם.. אגב לא הצלחתי למדוד את האוהם חיברתי חוט אחד של המולטימטר לאדמה ואת השני לקצה אחד של הנגד וזה מראה על 0 :|

יש הצעות איך לעשות את המוד לזיכרונות שיעבוד טוב? אולי קיים מוד אחר שאפשר לעשות? (עיפרון זה חורני אם יש מוד פיזי לזה זה יהיה מעולה!)

נ.ב

בינתיים הטמפרטורה של הכרטיס היא 31 במנוחה אני לא רוצה לבדוק מאמץ כי עדיין לא עשיתי את המוד של הזיכרונות..:\

פורסם

לבקשתך תגובה D:

את ההתנגדות אתה אמור למדוד לאורך הנגד. שים את אחד החוטים בצד אחד ואת השני בצד שני, ותמדוד את ההתנגדות.

המוד עפרון הוא הכי יעיל שקיים. אתה יכול להחלים נגדים אחרים במקום, אבל אם אתה לא בעל יכולות עבודה על טבעיות יש יותר סיכוי שפשוט תשרוף המון רכיבים עם המלחם.

בקיצור לך עם העפרון.

פורסם
  • מחבר

לבקשתך תגובה D:

את ההתנגדות אתה אמור למדוד לאורך הנגד. שים את אחד החוטים בצד אחד ואת השני בצד שני, ותמדוד את ההתנגדות.

המוד עפרון הוא הכי יעיל שקיים. אתה יכול להחלים נגדים אחרים במקום, אבל אם אתה לא בעל יכולות עבודה על טבעיות יש יותר סיכוי שפשוט תשרוף המון רכיבים עם המלחם.

בקיצור לך עם העפרון.

תודה רבה, ביי בינתיים אני עכשיו חייב להצליח :)

פורסם
  • מחבר

אני בינתיים מפסיק את המוד לזיכרונות משהו התחרפן שמה כנראה שהמוד של הליבה עשה משהו למתח של הזכרונות כי אחרי שמחקתי את כל הגראפיט שהיה על הקבל אני קולט המתח הוא 1.96v לזכרונות..וגם בדקתי התנגדות והיא הייתה 550 (צריכה להיות 608) גם בלי להשחיר.. חבל רק שלא בדקתי את ההתנגדות לפני המוד לליבה.. השחרתי את הנגד ועכשיו הזכרונות על 2.05v דרך אגב אני זוכר שבדקתי לפני שבוע בלי המוד לליבה הזכרונות היו 2.02v ..

ב-850 לליבה ו-750 לזכרונות כבר התחלתי לקבל ארטיפקטים הורדתי עד 700 לזכרונות ו-800 לליבה אני מקבל 11083 ב-3DMark05 אני מנסה לסחוט עוד נראה לאן נגיע..

דרך אגב מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה של המתח לזכרונות ??

פורסם

אתה בטוח שהשחרת את הנגד הנכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים