עבור לתוכן

צריך חוות דעת על KSP .

Featured Replies

פורסם

כתבו לך כבר שלוש פעמים, וכנראה עדיין לא הבנת; עשה חיפוש. יש למעלה כפתור :חיפוש", לוחצים עליו, כותבים "גיבור" או "KSP" (בלי מרכאות) ומקבלים תוצאות שנוגעות עניין.

פורסם

כן בזאפ ...

למה יש איתם בעיה ?

הבעיה בזאפ שאין לך שמץ של מושג מי כתב את התגובה

לפעמים התגובות אמינות ולפעמים מישהו שלא מבין או גרוע יותר כתב את התגובה

בגלל זה יש פורומים של אנשים מבינים יותר ובעלי ניסיון רב יותר שיכולים לתת לך ביקורות נורמליות

ושיש תגובות בלי הסכמה מתקיים וויכוח וככה אתה יכול לקבל הרבה יותר מידע

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה ...

ראיתי כבר תגובות והחלטתי לוותר..

פורסם

lamir בהרצליה וcom4u באיזור התעשיה כפר סבא בסדר גמור. למיר מתנהגים במקצועיות רק חבל שהמחירים שלהם לא זולים.

קרירין - אתה יכול לבדוק את NETVOX באיזור התעשיה - חנות שכונתית אבל היחס טוב מאוד ולא עשו לי בעיות עם מימוש אחריות -

חבל רק שהם תקועים בכזה חור.

פורסם

תיראה פעם קניתי מחנות קטנה שנסגרה

אני לא רוצה שזה יקרה עוד פעם אז קניתי מסקאי

בכל מיקרה אני לא חושב שאני יקנה בפעם הבא מחשב יקר

התחלתי להבין שמיציתי את עניין המשחקים ה"כבדים" ואחרי 25 שנה +- (התחלתי אם קונסולה דומה לאטרי 2600 )

של משחקים וכרגע המבצר האחרון הWII

אני לא חושב שמשחקים יעניינו אותי כמו היום עוד הרבה זמן

יש לי עוד כמה משחקים מעניינים לסיים כמו זלדה WW \טראומה סנטר ועוד כמה

אבל אני מעריך שתוך שנה + אני יסיים את כל המשחקים שאני אוהב וכלום לא יחדש לי יותר בתחום

היום שיחקתי את פורטל שאמור לאתגר וזה היה קליל

פשוט פתרתי יותר מידי פזלים במשחקים בעבר

ככה שזה רק עניין של זמן עד שאני יחפש תחביבים אחרים

פורסם

למיר מעולים אבל יקרים. במיוחד בכרטיסי מסך- יש להם מבחר נמוך ויקר להחריד.

אני ממש לא מבין אותם בקטע הזה.

אני אישית הייתי מוכן להתפשר על השירות בשביל כזה הפרש אדיר (קניה של מחשב שם יכולה להתייקר בדיי הרבה בגלל הפרשים גבוהים במחירים כרטיסי המסך שם). אבל כנראה שיש כאלה שלא- ושיבושם להם.

KSP דיי בסדר בסך הכל. כן, יש חנויות עדיפות.

אבל בסך הכל האחריות שלהם סבירה בהחלט. לי הם אף פעם לא עשו בעיות. הם אמנם לא סופר נחמדים, אבל אין מה לעשות.

אם הם קרובים אליך- בסך הכל אין יותר מדי סיבות לא לקנות שם.

אם לא- אין טעם.

פורסם

נחמדים הם ממש לא.

אני רכשתי לא מזמן צורב DVD של פיונר.

הגעתי הביתה שמח, התקנתי אותו כרגיל, אני מנסה לצרוב

בום הודעת שגיאה

אמרתי יכול להיות שזה בגלל שהדיסק סרוט ( דיסק RW ), לקחתי אחד חדש, התחלתי לצרוב, שוב הודעת שגיאה

הלכתי אליהם

אמרו שתוך שבוע יחזרו אלי, עברו שבועיים הם לא התקשרו, אני התקשרתי אליהם והתברר לי שבדקו אותו יום אחרי ששמתי אותו שם, אבל לא יכלו להתקשר.

אמרו לי שמצאו כי הוא תקין, אמרתי לו שיבדוק שוב עם קבצים גדולים ( 700 מגה ), האיש שם לא הקשיב לי וסליחה שאני אומר, שם עלי זין.

בסוף הסכים לבדוק

אמר שוב פעם תקין ( בטלפון ), אחרי שהוא אמר תקין

לא הספקתי להוציא מילה

"טוב אני חייב לסיים בי"

וניתק לי

השירות הכי מגעיל שנתקלתי בו, אני אישית הולך לקחת את הצורב ולא מתקרב אליהם, למרות המחירים האטרקטיביים.

את המחשב שלי קניתי ממזמן מחנות שכנתית כזאת, לא עם המגוון הכי גדול שיש וכמובן לא הכי זולים.

אבל מה שכן, קיבלתי מהם את השירות הכי טוב.

קניתי HD, עשה לי בעיות ( שלא היו עם מחשב אחר ) הם בכיף החליפו לי אותו בלי להוציא מילה

תאמין לי, הרבה יותר כיף לפרנס חנויות כאלה קטנות שמתנהגים אליך כמו בנאדם מאשר ללכת לחנות "גדולה" בעל שם כמו KSP ולקבל יחס משפיל ומגעיל, ואני עוד אחזור לחנות השכונתית הזאת לקנות עוד מחשב, למרות שאין להם את המבחר הגדול ביותר, פשוט אם כבר משלמים עדיף לשלם לבנאדם מאשר למניאקים.

פורסם

משהו בקשר לאייבורי..

לדעתי מה שקורה נגדם זה מין תופעת עדר..

מישהו אחד/2 אמר שהוא לא מרוצה פתאום אף אחד לא מרוצה..

אני קניתי מהם כבר מחשב אחד אבא שלי קנה למשרד שלו עוד איזה 4 מחשבים ובמשפחה שלי עוד מלא קנו אצלהם גם אנשים שמבינים יותר וגם אנשים שמבינים פחות במחשבים.

לאף אחד מהם לא הייתה בעיה לממש אחריות או משהו כזה..

הבעיה איתם זה המפרטים במבצע שלהם שהם נותנים ספק זבל לדוגמא אז פשוט צריך לבקש ספק אחר איכותי יותר להוסיף עוד כמה שקלים וזהו זה..

לי אף פעם לא הייתה בעיה איתם כולל פעם אחת שאני שמתי ספק שלי(ג'נרי אני יודע הייתי דל תקציב..) הספק נשרף לי ושרף איתו את הכרטיס מסך ואת הלוח אם הם החליפו לי בלי לדבר בכלל ,הם גם שאלו את אבא שלי אם הוא רוצה להחליף את הכרטיס מסך באותה הזדמנות הוא שאל אותי הוספנו עוד איזה 150 שקל אני חושב והבאנו כרטיס מסך יותר טוב(כאילו הכרטיס מסך הדפוק שהחזרנו להם נתנו לנו זיכוי )

הסניף המדובר עם בירושלים יכול ליהיות שעם אחרים יש בעיה..

פורסם

אני גם קונה עם ותק באייבורי, אחרי כ"כ הרבה תגובות שקראתי הגעתי למסקנה שהכול תלוי במיקום הסניף.

בפ"ת סניף אייבורי הוא מצויין עם תמיכה מצויינת וכ-10 עובדים שתמיד מוכנים לעזור לך, לעומת זאת KSP בפ"ת זה ממש זוועה התור שם כמו לקופת חולים ועם נציג שירות אחד או שניים גג.

בקיצור זה ממש תלוי בסניף.

פורסם

אותו דבר ksp בירושלים..

אבא שלי רצה לבדוק שם לקנות את המחשב הקודם שלו הוא חיכה בערך שעה ועוד בסוף האיש מכירות עשה לו טובה שדיבר איתו אבא שלי הלך משם ישר לאיבורי וקנה מחשב

פורסם

מה עם החנויות TMS.co.il ו foxpc.co.il ?

הן זולות מאוד, וממליצים עליהן הרבה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים