פורסם 2007 בדצמבר 2118 שנים שמעתי דברים על החברה אבל אנשים אומרים שהם השתפרו...בכל אופן אני מעוניין לקנות שם ואני לא רוצה לעשות טעות .אם כבר פתחתי את הנושא אז אם מישהו מכיר חברה טובה באזור המרכזהרצליה,רעננה ,תל אביב ,רמת גן (משהו באזור הזה) אז שיביא לי ...תודה לכולם ושבת שלום.
פורסם 2007 בדצמבר 2118 שנים אני קניתי מהם שני המחשבים!הראשון לפני שנה ומשהו אולי שנתיים והשני לפני כמה חודשיםסה"כ אני מאוד מרוצה הם עובדים עד היוםולא היתה לי בעיה עם החברה עצמה
פורסם 2007 בדצמבר 2118 שנים יש איתם רק בעיה אם אתה מעוניין לממש אחריות על מחשב שלם שפתחת את המארז.הם שמים מדבקות על המארז נגד פתיחה כי על מערכות שלמות יש אחריות מורחבת.ואז זה כבר פונקציה של רמת הויכוח שלך.יש מספיק חנויות שברמת המחירים של KSP תמנע מהבעיה הזו. חפש בת'רדים קודמים.
פורסם 2007 בדצמבר 2118 שנים שמעתי דברים על החברה אבל אנשים אומרים שהם השתפרו...בכל אופן אני מעוניין לקנות שם ואני לא רוצה לעשות טעות .אם כבר פתחתי את הנושא אז אם מישהו מכיר חברה טובה באזור המרכזהרצליה,רעננה ,תל אביב ,רמת גן (משהו באזור הזה) אז שיביא לי ...תודה לכולם ושבת שלום.אני גר ברעננה וקניתי תמחשב מסקאי פי סי שהם רחוקים לי (ראשון לציון ) החנות הנורמלית היחידה שאני מכיר באזור זאת באג אבל היא לא משתלמת לקנית מחשבים ואני קונה מימנה רק ציוד עקפי
פורסם 2007 בדצמבר 2218 שנים מחבר בעיה שסקיי פי אס רחוקים מה כל פעם שאני יצטרך תיקון אני ינסע מרמת השרון לראשון...למישהו יש איזה חברה עם מחירים טובים (אין לי בעיה לשלם על כל חלק עוד 30-40 שקל)העיקר שיהיו אמינים ...
פורסם 2007 בדצמבר 2218 שנים תיראה חיפשתי הרבה ולא מצתי חנות מומלצת באזור יש איבורי וKSP ברעננה אבל אחרי כל הדיווחים ברשת אני לא מתקרב לרשתות האלו
פורסם 2007 בדצמבר 2218 שנים מחבר מצאתי סוף סוף חנות נחמדה עם תגובות נחמדות מאוד ומחירים יותר טובים אפילו מKSPקוראים להם גיבור מחשבים ...מי שיכול להרכיב לי מחשב ? שאדבר איתי בבקשה בפרטי
פורסם 2007 בדצמבר 2218 שנים מצאתי סוף סוף חנות נחמדה עם תגובות נחמדות מאוד ומחירים יותר טובים אפילו מKSPקוראים להם גיבור מחשבים ...מי שיכול להרכיב לי מחשב ? שאדבר איתי בבקשה בפרטיאיפה מצאת תגובות נחמדות עליהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.