עבור לתוכן

דקסטר או הפמליה?

Featured Replies

פורסם

2 סדרות אדירות!

דקסטר - אחת הסדרות הכתובות הכי טוב שראיתי (אבל! לא ראיתי הסופרנוס כי אני הולך לראות את כול הסדרה בבת אחת - זו הדרך הכי טובה לראות סדרות איכות)

הפמלייה - אחת הסדרות המצחיקות שיש והזמן טס שרואים אותה (זה רק 20 דקות המנוולים האלו! לא יכול לעשות כול פרק 40 דקות?), דרך אגב - הליהוק של ארי גולד זה הליהוק הכי טוב בהיסטוריה של הטלוויזיה, לא ראיתי שחקן שעושה את התפקיד כול כך טוב

הדמות של ארי גולד מבוססת (בהגזמה סביר להניח...) על דמותו של סוכן אמיתי. הסוכן הזה דרש שרק השחקן הספציפי הזה יקבל את התפקיד.

• תגובות 47
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החלק הראשון של המשפט שלך נכון לחלוטין, כשהדמות מבוססת על סוכן העל ארי עמנואל. אבל את החלק השני.. ובכן, אני לא מבין אם אתה המצאת אותו לבד או שמישהו המציא וסיפר לך... כי בשום מקום לא כתוב או נרמז שעמנואל דרש שהתפקיד יאויש על ידי ג'רמי פיבן, ואני גם לא מבין למה אתה חושב שיש לו מילה בעניינים כאלה. אם יש לך מקור שמאשר את זה, אני אשמח אם תביא... ;)

פורסם

לא יודע אישית ראיתי 4 פרקים ראשונים מדקסטר ולא ממש נהנתי, אחרי שקראתי את הספרים ציפיתי ליותר.

הסדרה צפוייה, בכל פרק הוא הורג משהו שמגיעה לו, בכל פרק ממשיכים קצת עם העלילה של הספר וכו' לא יודע אולי כי אני יודע מה יהיה בסוף אני מרגיש ככה אבל זה הרושם שקיבלתי מהסידרה.

בכל מקרה אני ממליץ על כל הספרים בסדרה, אם אני לא טועה יש 3 קראתי רק את השניים הראשונים והם מעולים!!!! הרבה יותר טובים מהסדרה!!!!

אני מניח שצפית בעונה הראשונה, העונה השנייה אמורה להיות לא-מבוססת-ספר לחלוטין(חוץ מהרקע הקיים כמובן).

ווינטר קינג - נשמע לי כמו מיתוס אורבני מוזר... הסיכוי שזה באמת קרה הוא אפסי... השחקן שמשחק את ארי הוא שחקן מעולה(מומלץ גם הסרט שבו הוא מככב Smokin Aces), ואני בספק שלעמנואל ידידנו הייתה יד בבחירתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים