עבור לתוכן

דקסטר או הפמליה?

Featured Replies

פורסם

אם כבר מדברים על הפמליה, מי ראה את הפרק האחרון שיצא?

ספויילר:

מדיין חתיכת אכזבה... פשוט קרע אותי איך הגרוזיני הזה או מה שהוא לא יהיה רצה לקנות את זה כלכך ואז זה יוצא כזה חרא, אני ממש מקווה שיעיפו כבר את וולש האידיוט הזה, אני ממש לא רואה איך הוא תורם לסדרה.. LOL

• תגובות 47
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא ערבי... דהה..[השחקן שמשחק אותו ישראלי בכלל נראה לי, קוראים לו אסף כהן]. איך לא הבנת את זה? בכל הפרקים שהוא מופיע רומזים את זה ובפרק הראשון שהוא מופיע אפילו אומרים שהוא איזה נסיך ערבי או משהו

ושמת לב .. הבחורה שדרמה מזיין בסוף.. זאת מהאלופה, ג'וליה לוי בוקן הישראלית-צרפתיה.

ד"א, יש עונה חמישית? כי בIMDB לא מוזכר שום דבר.

פורסם

לא ברור אם הוא ערבי או ישראלי(בסדרה) :)

פורסם

דקסטר זה לא הילד הזה עם המעבדה ודידי?

פורסם

לול

גם

פורסם

תהיה עונה חמישית אבל זה יהיה בסביבות הקיץ, כמו תמיד

פורסם

לא ברור אם הוא ערבי או ישראלי(בסדרה) :)

ברור בסדרה שהוא ערבי. אלא אם ישראלים יכולים לגור ולסחור בדובאי, מולדתו.

פורסם

אניי כמעט בטוח ש/הו ישראלי - יאיר(בסדרה)

ולפני איזה חודש היתה עליו כתבה בגלריה של הארץ ביום שישי..

ובנוגע לפותח התרד תגובה נרחבת יותר מצידי תגיע אחרי השיעור הפרטי במתמטיקה..

פורסם

הוא ערבי. 100%

כאמור, הוא מדובאי. אתה יכול לבדוק גם בוויקיפדיה, אני כמעט בטוח שזה יהיה כתוב שם[לא בדקתי אבל אני מניח].

עריכה:

An extremely wealthy man and international playboy from Dubai, Yair is described by Ari as being a potentially "very dangerous man who might be a prince, an arms dealer, a coke dealer, who knows."

מויקיפדיה.

פורסם

נו ועל Sacha Baron Cohen לא כתוב שהוא נולד בארץ...והוא כן

פורסם

סשה ברון כהן נולד בבריטניה. וזה מה שכתוב בוויקיפדיה.

פורסם

בגלל זה אני אומר אל תאמין לכל מה שכתוב בWIKI/IMDB או בקיצור באינטרנט

ובבקשה לא להתווכח יש לחבר שלי קשר משפחתי איתו

פורסם

אז חבר שלך משקר

הוא היה בארץ רק כשהוא היה בקיבוץ לשנה.

פורסם

לא יודע אישית ראיתי 4 פרקים ראשונים מדקסטר ולא ממש נהנתי, אחרי שקראתי את הספרים ציפיתי ליותר.

הסדרה צפוייה, בכל פרק הוא הורג משהו שמגיעה לו, בכל פרק ממשיכים קצת עם העלילה של הספר וכו' לא יודע אולי כי אני יודע מה יהיה בסוף אני מרגיש ככה אבל זה הרושם שקיבלתי מהסידרה.

בכל מקרה אני ממליץ על כל הספרים בסדרה, אם אני לא טועה יש 3 קראתי רק את השניים הראשונים והם מעולים!!!! הרבה יותר טובים מהסדרה!!!!

פורסם

2 סדרות אדירות!

דקסטר - אחת הסדרות הכתובות הכי טוב שראיתי (אבל! לא ראיתי הסופרנוס כי אני הולך לראות את כול הסדרה בבת אחת - זו הדרך הכי טובה לראות סדרות איכות)

הפמלייה - אחת הסדרות המצחיקות שיש והזמן טס שרואים אותה (זה רק 20 דקות המנוולים האלו! לא יכול לעשות כול פרק 40 דקות?), דרך אגב - הליהוק של ארי גולד זה הליהוק הכי טוב בהיסטוריה של הטלוויזיה, לא ראיתי שחקן שעושה את התפקיד כול כך טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים