עבור לתוכן

מחפש תרגילים לחיזוק שירי הרגליים

Featured Replies

פורסם

אז אתה מעדיף להתחיל להתאמן, מבלי להבין, ומבלי שיהיו לך הכלים המתאימים? איך תבצע תרגילים נכון אם לא יהיו לך משקולות, או לסירוגין - איך תבצע אימון אפקטיבי אם לא תהיה לך התנגדות?

איך תדע איזה תרגילים לבנות ואיך לבצע אותם בפועל, אם לא יראו לך לפחות פעם אחת איך עושים את זה כמו שצריך?

אם אתה כל כך רוצה לבזבז את הזמן שלך על אימוני סרק אז תעשה מתח, מקבילית, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן וצא לרוץ. אתה יכול להוסיף סקוואטים בלי משקל אם אתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אתה שובר לי כעת את המיתוס שאומר שלא צריך ללכת למכון כושר כדי להתפתח.. ???

פשוט אין לי זמן להרשם לחדר כושר אז חשבתי להתחיל להתאמן בבית

פורסם

אפשר להתאמן בבית בתנאי שאתה משיג את הציוד המתאים(ספה מוטות פלטות משקולות) אם אתה לא יכול יש מספר תרגילים במשקל גוף שאפשר לפתח איתם כח רציני אבל צריך להתאמן הרבה זמן כדי להצליח לבצע אותם..

פורסם

תראה, אם אתה מתאמן בלי התנגדות - אל תצפה לתוצאות ממשיות.

ולהוא שאמר לו לעשות דדליפט - עם מה בדיוק ? איך בדיוק ? הוא בחיים לא יבין את הטכניקה של התרגיל המאוד מורכב הזה רק מהלסתכל על איזה דביל על מסך. חייב מישהו שידריך אותו.

עם הציוד שהוא תיכנן לעשות איתו סקוואט?

זה מצחיק אנשים מציעים סקוואט,אבל שוכחים את השריר הנגדי לקוואדס,האמסטרינג,לדעתי הטכניקה לדד ליפט היא אפילו פשוטה יותר מהסקוואט.

בכל מקרה,גם אני מצטרף לאלו שמעליי שהציעו להתחיל במכון,גם אם היה לך חדר כושר פרטי בבית(שממה שרשמת אין לך) הייתי מתחיל קודם תקופה של מס' חודשים במכון פשוט ללמוד לעבוד ולאכול כמו שצריך,ונעזר באתרים ופורומים שמתעסקים בדיוק בזה.

לדורי,בטן? :screwy: זה מצחיק הכרתי המוני אנשים אם גישת "המאמן רק פלג גוף עליון, כי פלג גוף תחתון מתאמן כבר בהליכה" אבל אצלך זה בדיוק ההפך.

מה קרה לעבודה על החזה , גב וכתפיים?

תשמע בתכלס , ה"אין לי זמן" זה חד וחלק עצלנות,ונשמע בדיוק כמו אותם אנשים מהמכון שיכלו להיות מינימום מר. ישראל אבל הם פשוט , גם קצרים בזמן, כנראה מזיינים 24/7 ::).

בקיצור באמת שרק לטובתך , תרשם למכון מס' חודשים אם תוכנית רצינית, מישהו שמשגיח עליך בעבודה (3-4 פעמים בשבוע שעה-שעה עשר גג, זה ממש לא נורא) ,תפריט תזונה טוב והתוצאות כבר יגיעו.

פורסם
  • מחבר

בינתיים חשוב לי לאמן פלג גוף עליון אבל גם את הירכיים.

אין לי שם שרירים בגרוש וכל פעם שזה נתפס אז זה כאבי רצח וגם שיושבים על הרגל נמרחת על הכיסא, אני רוצה רגל קשה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים