עבור לתוכן

סוף סוף קניתי כרטיס מסך

איזה מבין שלושת הכרטיסים הייתם ממליצים למשחקי אסטרטגיה ? (בבקשה לקרוא את ההודעה לפני ההצבעה) 1,145 הצבעות

1. 1. איזה מבין שלושת הכרטיסים הייתם ממליצים למשחקי אסטרטגיה ? (בבקשה לקרוא את ההודעה לפני ההצבעה)

• Sapphire Radeon X1950PRO 256MB
    • nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB Leadtek
    • Gigabyte nVIDIA GeForce 8600GT 256MB
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים ותודה על ההשתתפות!

יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600

לוח אם PCLe GIGABYTE GA-G33M-S2H

זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5

מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W

עכשיו דבר אחד שחשוב לי לציין, חבר שלי הלווה לי את הכרטיס מסך הישן שלו (תמונה מצורפת למטה) התקנתי את הכרטיס במחשב שלי, וכשהדלקתי את המחשב הוא לא נדלק? למעשה הוא ניסה להידלק אבל כול הזמן המחשב אתחיל לפעול לשתי שניות ואז הפסיק וככה הוא חזר על עצמו, כשדיברתי עם חבר שמבין בתחום, הוא אמר לי שלספק אין מספיק כוח לעבוד עם הכרטיס הזה. לכן חשוב לי לדעת אם צפוי לי אותה הבעיה מאחד הכרטיסים שבסקר?

ובעיניין הסקר

אחרי הרבה מעוד יעוצים, בירורים, שאלות, ופוסטים שחזרו על עצמם, אני מנסה להחליט על אחד מבין שלושת הכרטיסים שבסקר.

אני יודע שקיימים כרטיסים יותר טובים ומומלצים בשוק, אבל לקחתי בחשבון מלבד התקציב את הזמינות והמלאי שיש לכרטיסים בארץ, לא פעם אחת המליצו לי על כרטיס טוב שפורסם באיזה אתר אחד הוא שניים ושהתקשרתי לחנות לברר עליו הוא לא היה במלאי.

אני לא "גיימר" רציני ובזמני הפנוי אני אוהב לשחק משחקי אסטרטגיה בלבד

אני באופן אישי אהבתי את הכרטיס של Leadtek

אבל אני לא מספיק מבין בשביל לבחור בעצמי.

תודה על העזרה וסליחה אם הפוסט הזה ארוך מידי

נ.ב

למי שרוצה הנה הלינקים לכרטיסים באתר זאפ

http://zap.co.il/model.asp?model_id=479109

http://zap.co.il/model.asp?model_id=578640

http://zap.co.il/model.asp?model_id=576017

[attachment deleted by admin]

פורסם

בקשר לבעייה זה לא נכון.

הספק שלך מספיק ל8500 ולדעתי גם יספיק ל 8600

שאלה לי אליך: אם אתה מוציא את הזיכרונות והכ. מסך - המחשב מצפצף?

עד שאלה: מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

בקשר לבעייה זה לא נכון.

הספק שלך מספיק ל8500 ולדעתי גם יספיק ל 8600

שאלה לי אליך: אם אתה מוציא את הזיכרונות והכ. מסך - המחשב מצפצף?

עד שאלה: מה התקציב שלך?

אני לא הוצאתי את הזכרונות וגם לא נראה לי שכדאי לי באופן אישי לשחק עם המחשב יותר מידי.

לפני שחיברתי את הכרטיס מסך, ניתקתי את המחשב מהחשמל ורוקנתי את החשמל שנישאר בתוכו על ידי הכפתור הפעלה !

התקציב שלי בארך 700 ש"ח פלוס מינום אבל ממש לא איכפת לי להוציא פחות מזה, אם אני יכול לשחק אסטרטגיה בשקט![br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 00:21:02

Guardian Angel

הלינק ל Sapphire ATI Radeon X1950GT, 256

זה לא אותו כרטיס שאני הכנסתי לסקר נכון ???

פורסם

אז ה8600GT XT יהיה בובה בשבילך

רק תקנה אותו מחר אפילו כי זה מבצע

פורסם
  • מחבר

אז ה8600GT XT יהיה בובה בשבילך

רק תקנה אותו מחר אפילו כי זה מבצע

Guardian Angel שלום!

התקשרתי לברר על ה 1950 ו 8600

ובחנות אמרו לי שלספק כוח 400w אין מספיק כוח לכרטיסים הללו

האם זה נכון ?

פורסם

תלוי איזה ספק 400W, וגם איזה מעבד.

ספק 400W של HEC (אני מניח שיש לך TRT, מחברת HEC) מחזיק גם 8800GTS עם מעבד DUAL CORE. העניין הוא שיש לך QUAD CORE שלוקח יותר חשמל ממה ששלי לוקח, וגם ה1950PRO לוקח בעצמו לא מעט חשמל... אבל ה8600GT לוקח פחות חשמל וצריך להסתדר עם Q600 וHEC 400W.

פורסם

אל תקשיב לחבר'ה מהחנות, הם לא מבינים בספקים.

פורסם
  • מחבר

ה 8600GT XT ש Guardian Angel המליץ לי נמצא רק אצל אתר אחד, והם לא כותבים כלום על המפרט שלו, ןבאתר של היצרן אני לא מוצא את הדגם המדויק, בגלל זה אני לא מרגיש בנוח לקנות אותו.

האם למישהו יש את הכרטיס הזה ?

פורסם

הכרטיס סבבה לאללה ואין חשש לקניה

פורסם
  • מחבר

הכרטיס סבבה לאללה ואין חשש לקניה

חוץ מהמחיר למה אתה ממליץ לי על ה Twintech OC'ed GeForce 8600GT יותר טוב מ Radeon X1950GT 256MBוSapphire ?

קראתי איפשהו ש X1950GT הולך להיות טכנולוגיה מיושנת עם הפיתוחים החדשים של ATI

והאם ה Radeon X1950PRO 256MB וSapphire הרבה יותר טוב מ Twintech OC'ed GeForce 8600GT ?

פורסם

חוץ מהמחיר למה אתה ממליץ לי על ה Twintech OC'ed GeForce 8600GT יותר טוב מ Radeon X1950GT 256MBוSapphire ?

קראתי איפשהו ש X1950GT הולך להיות טכנולוגיה מיושנת עם הפיתוחים החדשים של ATI

והאם ה Radeon X1950PRO 256MB וSapphire הרבה יותר טוב מ Twintech OC'ed GeForce 8600GT ?

אם הדרישות שלך אינן גבוהות מעבר ל 1024X768 ואתה לא משחק מי יודע מה אז ה8600GT XT יהיה טוב עבורך,כנ"ל הX1950GT

פורסם

אגב, http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=748 הכרטיס הזה בכלל קיים ?

לא מצאתי אותו באתר החברה.

וגם ב - 8600GT XT עם הקירור האקטיבי יש טעות הקלדה ב - FOXPC, הקלוקים שלו הם 580/1600 ולא 580/1800.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים