פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים לכל החיים?! רוב הדברים פה נשמעים כמו מטחנת בשר- שטוחנת את האוזן שלך... גרולינג לא קשור ונגנים שמנסרים את הגיטארות עם דיסטורשן שבולע את כל הצלילים, ודופקים שניצלים על התופים... ... מה שקורה כשמתעסקים בעיקר בגלאם ובאימג' של הלהקה ולא במוסיקה... לא ראיתי שציינו את TOOL, rainbow, בלאק סאבאת' הוזכר פה כהערת אגב.... בושה! מסכים איתך
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים ת'ראש יסודי:Megadeth - Countdown to extinction, Rust in PeaceMetallica - Ride the lightning, Master of puppets, Kill em' allPantera - Vulgar display of power, Cowboys from hellתודיע אם אהבת, ואני ארחיב...קצת דת':Edge of sanity - Crimson (מומלץ בחום)Death - Symbolic, Leprosy, Spiritual healingהאבי/הארד:Iron maiden - לא מוצא אלבום ספיציפי להמליץ עליו במיוחד, פשוט הכלBlack sabbath - Sabbath bloody sabbath, SaboutageDio - Holy diver
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים הביאו כאן מדריך לא מזמן איך להכנס ולהשתמש באתר בצורה יעילה ביותר עם איפיי ישראלי.מישהו יודע איפה המדריך הזה?
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים בזמן האחרון אני שומע הרבה AMATORY אבל לא את התוכן באנגלית כי הוא רקCOVERS שלא משהו.יש להם כמה שירים ממש טובים.להקה רוסית אבל שונה ממש מהMETAL הרוסי וכל מה שבא איתו.
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים בזמן האחרון אני שומע הרבה AMATORY אבל לא את התוכן באנגלית כי הוא רקCOVERS שלא משהו.יש להם כמה שירים ממש טובים.להקה רוסית אבל שונה ממש מהMETAL הרוסי וכל מה שבא איתו. המוזיקה אכן טובה וסוחפת, אבל אי-אשר להתעלם מהעובדה שהם שרים ברוסית וזה פשוט לא יושב לי טוב באוזן.... יש לי חבר רוסי שגם לא אהב אותם בגלל שהם שרים ברוסית...
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים Hibriaיש להם גיטריסטים משהו לא מהעולם הזה, שווה שמיעהhttp://myspace.com/hibriaתשמע את מה שיש להם שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.