עבור לתוכן

המלצה למסך 22-24 אינץ עם חיבור HDMI 4000-5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך המלצה למסך 22-24 אינץ' שיהיה עם חיבור HDMI (HD FULL)

המסך מיועד לגרפיקה,סרטים ובעיקר לשימוש בPS 3 :)

התקציב הוא 4000-5000 ש"ח

חשבתי על BENQ FP241W,מה אתם חושבים עליו?

פורסם

אם יש לך בבית טלוויזית LCD 32" ומעלה לחבר אליה את ה-PS3 עם חברים ולבד אתה תיהנה יותר לשחק במסך גדול. לכן, כדאי לחסוך בתקציב לטובת Dell 2407WFP-HC, מאחר שלבנקיו אין ממש יתרון על ה-Dell מבחינת ניגודיות ורפרודוקציית צבע, חוץ מאיכות תמונה טובה יותר בקומפוננט.

ה-Dell מצידו מציע קורא כרטיסי זיכרון וארגונומיה מלווה בתיפעול, שמצריך פחות הפעלת כוח. אם האפשרות שלך לחבר את הקונסולה לטלוויזיה מוגבלת מבחינת זמינותה, הבנקיו יכול להיות אפשרות לא רעה, מכיוון שהמחשב תמיד ימשיך להיות מחובר ב-DVI.

פורסם

הביקורת שפורסמה באתר על מסכי ה 24" עדיין רלוונטית מלבד דיוק הצבעים של ה 2407 שככל הנראה השתנה בגירסה החדשה(HC).

אם לא עשית זאת עדיין אתה מומלץ לעיין בסטיקי בפורום.

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול לקנות LCD TV HD באיכות דומה למסך מחשב, בגודל של 32 למשל...

פורסם

בתקציב של 4000-5000 ש"ח הוא בחיים לא יביא טלויזית LCD שהיא גם FULL HD.

בנוסף יתרון של מסכי ה 24" הוא שאתה יושב מספיק קרוב(בניגוד לטלויזיה) כך שאתה באמת מבחין בשיפור

הגדול שמביאה תמונה ב 1080P על פני 720P.

פורסם

דיברתי על 720P, לא על FULL HD.

כשיושבים מטר מהמסך אין צורך ב-Full HD ולדעתי עדיף 32" ב-1366x768 מאשר מסך 24" ברזולוציה גבוהה יותר.

פורסם

NuXeR, אם אתה מציע לשואל לרכוש מסך טלוויזיה למחשב במקום מסך מחשב 24" זה לא נבון במיוחד מכיוון ש:

1) גודל הנקודה של טלוויזיית LCD, גם 26", מפקסל מאוד את הטקסט - אפילו בהשוואה למסכי מחשב 19" או 27".

2) הבהירות של טלוויזיה יותר קשה לכיוון מדוייק עבור עבודות טקסט. טווח הבהירות של טלוויזיה נועד לתנאי צפייה שונים לחלוטין. במסכי מחשב 24" הרבה יותר קל לכוון את הבהירות לרמה כזו שלא גורמת לסינוור יתר, כאבי ראש ועיניים.

לדעתי עדיין כדאי לשואל לרכוש מסך מחשב 24" , שלפי דעתי מאפשר בכל זאת להנות מסרטי 720P אשר חדים מספיק להנאה מרובה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות.

אני חושב שאני ילך על dell 2407 hc

תודה :)

פורסם

אני רק מקווה שאתה מודע לזה שאין לו חיבור HDMI.

בלי קשר, אני לא מבין מה תרוויח מחיבור כזה של ה-PS3 (לעומת HDMI>DVI), כי אין רמקולים במסך.

אלא אם התיכנון הוא לחבר בו-זמנית גם מחשב וגם PS3, ואז כדאי מסך עם שני חיבורים דיגיטליים (במקרה הזה רק הבנקיו יענה על הבעייה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים