פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים מחבר נורת נאון? יכול להיות שהתדר מפריע לך, כבה את המנורה וראה אם יש שינוי.יכול מאוד להיות שזה מעובש כפי שנאמר, בארה"ב ישנם בתים שכשהם נתקפים בעובש או פטריות מסוג מסויים חייבים להרוס אותם.ייתכן שצבעו את החדר לא מזמן? באיזה צבע? ישנם צבעים שמנדפים ריחות לא טובים עד רעיליםיש מצב לגז שנמצא בחדר? אולי ראדון?האם יש שם או שהיה שם חתול? אולי על ספה יד שנייה שנקנתה לא מזמן ואתה רגיש?האם היה עכבר בבית או בחדר? להפרשות של עכברים ושל יונים יכולה להיות השפעה כזו.יש לי נורה רגילה, יש לך עוד מידע על העובש הזה? נושא מענייןהחדר לא נצבע, גז לא נראה לי כי זה חדר רגיל (לא ממ"ד/מקלט)חתול יש אבל הרבה זמן - בזמן האחרון נמצא יותר בחדר, לא שידוע לי שיש משהו ישן (מה אני צריך לחפש? יש לי ארון בחדר שכל הבית מאכסן בו דברים)ואין חרא של עכבר או יונהחשבתי שרק אצלי זה ככה ואני בכלל הוזה את כל הקולות האלהאיזה מטען יש לכם? קניתי לא מזמן נוקיה לא שמעתי שום דבראנשים אחרים בבית נכנסים לחדר בלי בעיה?אז זהו שאני היחיד שנשאר הרבה זמן בתוך החדר אני צריך לנסות להביא אנשים שישתמשו במחשב ובטלויזיה לראות אם הם מתלוננים (אפילו שכולם לא שמים לב לשום דבר יושבים צמוד לטלויזה ומשקפופרים, אני שם לב לדברים האלה)אני מקווה שזה פסיכוסומטי, היתי בטוח שזה קרינה או משהו בסיגנון
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים מחזק את הבחורים שאמרו רעש בתדר גבוהאחרי שהעברתי את הטלוויזיה לחדר לא יכלתי לישון במשך שבוערק אחרי השבוע הזה הבנתי שהטלוויזיה מוציאה צלילים נוראיים כשהיא מחוברת לחשמל
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים מחזק את הבחורים שאמרו רעש בתדר גבוהאחרי שהעברתי את הטלוויזיה לחדר לא יכלתי לישון במשך שבוערק אחרי השבוע הזה הבנתי שהטלוויזיה מוציאה צלילים נוראיים כשהיא מחוברת לחשמלאחי יש לך הארקה אדירה בחדר, אם זה עושה רעשים כשהטלויזיה בסטנד ביי.
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים מחבר חוץ מהעיצות המלומדות כאן באמת כדאי שתשאל גם רופא מוסמך תודה אחי אני יעשה גם את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.