עבור לתוכן

יש חדר בבית שכל פעם שאני נכענס אליו מתחילים לי כאבי ראש+עיניים, ממה זה יכול להיג

Featured Replies

פורסם

להיגרם?

אני פשוט נכנס לחדר ומתחילים לי כאבי ראש

אם אני רואה טלויזיה/במחשב אז גם מדרדרת איכות הראייה (קצת שורף ואני מתחיל לרואת מטושטש) וסחרחורת רצינית

דיברתי עם בודק קרינה מגנטית הוא אמר שאין מה לדאוג ממסכי LCD ואני יושב רחוק מספיק מהטלויזיה

יש לכם רעיון ממה זה יכול להיגרם?

פורסם

בתכלס זה יכול להיגרם ב2 סיבות עיקריות:

פיזי - צבע החדר לא נעים או חדר חנוק

נפשי - פשוט משהו בראש כבר מטריף אותך שאתה חושב על זה בתת מודע שלך.

פורסם

זה יכול להגרם מחדר שלא מאוורר טוב...פתח חלונות תן לחדר לחדש תאויר ותראה אם זה פותר את הביעה

עוד סיבה יכולה להיות התאורה...יש צבעים מסויימים של אור שגורמים לכאבי ראש ולהרגשה מציקה בעיניים...בדרך כלל אור לבן חזק ובוהק או אור ממש צהוב

פורסם
  • מחבר

החדר לא חנוק ולא החלפתי הרבה זמן אתצ המנורה (פעם לא היו לי את הבעיות האלה)

פורסם

עובש אולי?

פורסם

נורת נאון? יכול להיות שהתדר מפריע לך, כבה את המנורה וראה אם יש שינוי.

יכול מאוד להיות שזה מעובש כפי שנאמר, בארה"ב ישנם בתים שכשהם נתקפים בעובש או פטריות מסוג מסויים חייבים להרוס אותם.

ייתכן שצבעו את החדר לא מזמן? באיזה צבע? ישנם צבעים שמנדפים ריחות לא טובים עד רעילים

יש מצב לגז שנמצא בחדר? אולי ראדון?

האם יש שם או שהיה שם חתול? אולי על ספה יד שנייה שנקנתה לא מזמן ואתה רגיש?

האם היה עכבר בבית או בחדר? להפרשות של עכברים ושל יונים יכולה להיות השפעה כזו.

פורסם

כאב ראש ניתן להסביר אם המשקוף נמוך ואתה פוגע בו :lol:

עכשו ברצינות מה זה מאוורר טוב יש חלונות ? כי זה ממש נשמע כמו איזה מקלט לא מאוורר

פורסם

יכול להיות שזה איזשהו רעש.

במקרה שלי, לפעמים יש רעש בתדר מאוד גבוה, שאני לא שם לב אליו - ונהיה לי כאב ראש בגלל זה.

רק כשאני מתרכז ממש אני שומע אותו. במקרה הספציפי שלי נתקלתי ברעש הזה משנאים למיניהם (גם של רמקול ישן מצ'וקמק וגם של המטען של הפלאפון שלי).

פורסם

יכול להיות שזה איזשהו רעש.

במקרה שלי, לפעמים יש רעש בתדר מאוד גבוה, שאני לא שם לב אליו - ונהיה לי כאב ראש בגלל זה.

רק כשאני מתרכז ממש אני שומע אותו. במקרה הספציפי שלי נתקלתי ברעש הזה משנאים למיניהם (גם של רמקול ישן מצ'וקמק וגם של המטען של הפלאפון שלי).

אוי הרעש של המטען זה אסוןן זה היה מונע ממני להטעין את הנוקיה בלילה לא הייתי יכול להירדם עם זה...

פורסם

אוי הרעש של המטען זה אסוןן זה היה מונע ממני להטעין את הנוקיה בלילה לא הייתי יכול להירדם עם זה...

חשבתי שרק אצלי זה ככה ואני בכלל הוזה את כל הקולות האלה

פורסם

כן, גם אני לא שם אותו כשאני בחדר, מרגע שהבנתי שזה מה שגרם לי לכאבי ראש ;)

זה גורם לי לבעיית זמינות קלה, אבל זה שווה את זה :)

פורסם

אתה אלרגי לפלורסנטים. תופעה מוכרת .

פורסם

אתה אלרגי לפלורסנטים. תופעה מוכרת .

^^ מה זה?

ותלך לעשות בדיקת עיניים!

פורסם

תראה כאבי ראש יכולים להגרם מהרבה דברים, כאבי עיניים זה כבר דבר אחר, כנראה שאם יש לך מנורת פלורסנט או נאון בבית

האור או המהירות ריענון שלה נמוכים או גבוהים מדי, תנסה לכבות את האור ולראות אם זה גורם לך לכאב ראש, אם כן

תנסה להחליף לנורה רגילה (העגולה הזו).

פורסם

אנשים אחרים בבית נכנסים לחדר בלי בעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים