פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים להיגרם?אני פשוט נכנס לחדר ומתחילים לי כאבי ראשאם אני רואה טלויזיה/במחשב אז גם מדרדרת איכות הראייה (קצת שורף ואני מתחיל לרואת מטושטש) וסחרחורת רציניתדיברתי עם בודק קרינה מגנטית הוא אמר שאין מה לדאוג ממסכי LCD ואני יושב רחוק מספיק מהטלויזיהיש לכם רעיון ממה זה יכול להיגרם?
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים בתכלס זה יכול להיגרם ב2 סיבות עיקריות:פיזי - צבע החדר לא נעים או חדר חנוקנפשי - פשוט משהו בראש כבר מטריף אותך שאתה חושב על זה בתת מודע שלך.
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים זה יכול להגרם מחדר שלא מאוורר טוב...פתח חלונות תן לחדר לחדש תאויר ותראה אם זה פותר את הביעהעוד סיבה יכולה להיות התאורה...יש צבעים מסויימים של אור שגורמים לכאבי ראש ולהרגשה מציקה בעיניים...בדרך כלל אור לבן חזק ובוהק או אור ממש צהוב
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים מחבר החדר לא חנוק ולא החלפתי הרבה זמן אתצ המנורה (פעם לא היו לי את הבעיות האלה)
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים נורת נאון? יכול להיות שהתדר מפריע לך, כבה את המנורה וראה אם יש שינוי.יכול מאוד להיות שזה מעובש כפי שנאמר, בארה"ב ישנם בתים שכשהם נתקפים בעובש או פטריות מסוג מסויים חייבים להרוס אותם.ייתכן שצבעו את החדר לא מזמן? באיזה צבע? ישנם צבעים שמנדפים ריחות לא טובים עד רעיליםיש מצב לגז שנמצא בחדר? אולי ראדון?האם יש שם או שהיה שם חתול? אולי על ספה יד שנייה שנקנתה לא מזמן ואתה רגיש?האם היה עכבר בבית או בחדר? להפרשות של עכברים ושל יונים יכולה להיות השפעה כזו.
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים כאב ראש ניתן להסביר אם המשקוף נמוך ואתה פוגע בו עכשו ברצינות מה זה מאוורר טוב יש חלונות ? כי זה ממש נשמע כמו איזה מקלט לא מאוורר
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים יכול להיות שזה איזשהו רעש.במקרה שלי, לפעמים יש רעש בתדר מאוד גבוה, שאני לא שם לב אליו - ונהיה לי כאב ראש בגלל זה.רק כשאני מתרכז ממש אני שומע אותו. במקרה הספציפי שלי נתקלתי ברעש הזה משנאים למיניהם (גם של רמקול ישן מצ'וקמק וגם של המטען של הפלאפון שלי).
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים יכול להיות שזה איזשהו רעש.במקרה שלי, לפעמים יש רעש בתדר מאוד גבוה, שאני לא שם לב אליו - ונהיה לי כאב ראש בגלל זה.רק כשאני מתרכז ממש אני שומע אותו. במקרה הספציפי שלי נתקלתי ברעש הזה משנאים למיניהם (גם של רמקול ישן מצ'וקמק וגם של המטען של הפלאפון שלי).אוי הרעש של המטען זה אסוןן זה היה מונע ממני להטעין את הנוקיה בלילה לא הייתי יכול להירדם עם זה...
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים אוי הרעש של המטען זה אסוןן זה היה מונע ממני להטעין את הנוקיה בלילה לא הייתי יכול להירדם עם זה...חשבתי שרק אצלי זה ככה ואני בכלל הוזה את כל הקולות האלה
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים אוי הרעש של המטען זה אסוןן זה היה מונע ממני להטעין את הנוקיה בלילה לא הייתי יכול להירדם עם זה... כן, גם אני לא שם אותו כשאני בחדר, מרגע שהבנתי שזה מה שגרם לי לכאבי ראש זה גורם לי לבעיית זמינות קלה, אבל זה שווה את זה
פורסם 2007 בדצמבר 2018 שנים תראה כאבי ראש יכולים להגרם מהרבה דברים, כאבי עיניים זה כבר דבר אחר, כנראה שאם יש לך מנורת פלורסנט או נאון בביתהאור או המהירות ריענון שלה נמוכים או גבוהים מדי, תנסה לכבות את האור ולראות אם זה גורם לך לכאב ראש, אם כןתנסה להחליף לנורה רגילה (העגולה הזו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.