עבור לתוכן

כיצד ניתן להפעיל ולהשתיק את בבילון פרו מגירסא4 בלחיצה אחת?

Featured Replies

פורסם

בגירסאות הקודמות של בביליון היה ניתן להפעיל ולהשתיק את התוכנה ע"י לחיצה אחת על האייקון המופיע בשורת המשימות.

כאשר האייקון היה בצבע כחול התוכנה הייתה פעילה וכאשר האייקון היה בצבע אפור התוכנה הייתה מושתקת.

בגירסא הנ"ל לא ניתן לבצע זאת, אלא רק דרך התפריטים, מה שמאריך את הפעולה.

אולי מישהו מוכן להאיר את עיניי ולהסביר לי כיצד ניתן לעשות זאת בגירסא העדכנית, תודה.

פורסם

מצטרף לשאלה :(

חשבתי שזו בעיה אצלי בלבד... כי היה נראה לי מוזר שבבבילון היותר חדש יש אופציות פחות נוחות מגרסאות ישנות...

פורסם

אני חזרתי לבבילון 3

פחות מסורבל

אין באגים

וגם יש תיקון שגיאות. פונקצייה שכבר לא קיימת בבבילון 4

פורסם

Tal - אתה טועה...

יש תיקון שגיאות גם בגרסה 4 , ואצלי היא לא נפלה פעם אחת (ויש לי את התוכנה ממתי שהיא יצאה = מס' חודשים). טפו-טפו.

בנוסף אפשר להוריד מילון אנגלי-עברי כדי שיהיה על המחשב (ככה לא חייבים להיות מחוברים לרשת בשביל התרגום), ובגרסה 4 יצא גם מילון עברי-עברי (ניתן להורידו גם כן) למי שמעוניין.

שום דבר לא מסורבל בתוכנה (לדעתי), למעט הבעיה שהועלתה פה (אין פתרון אחר להעברת התוכנה למצב "השתק/Disable").

אחלה תוכנה.

פורסם

זה לא כל כך מסרבל לדעתי..

לא חייבים לנטרל את זה כל פעם

פורסם

לא חייבים לנטרל את זה כל פעם

נכון אבל בכל זאת... מוזר שסירבלו את זה בגרסה החדשה.. הרי ככל שהגרסה מתעדכנת הגיוני שיעשו הכל יותר נוח וקל... ולא יותר מסורבל.

פורסם

הם כל הזמן מורידים תכונות. בגירסה 2 החלון הצהוב שינה את הגודל שלו בהתאם לפירוש של המילה, מגירסה 3 צריך לשנות את זה ידנית >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים