עבור לתוכן

סוכריות של 1000 קלוריות - של טייס קרב...

Featured Replies

פורסם

הבנתי שטייסי קרב בזמן התקרבות למהירויות גבוהות קורה משהו שהם צריכים את הסוכרים ומלחים ויש להם סוכריות של 1000 קלוריות שמספקות את העניין.

מישהו שמע על זה ? על הסוכריות האלו ? הבנתי הם מיוצרות בהולנד רק...

אני מחפש אותם, איפה אפשר לקנות אותם ?

פורסם

זו טעות, זה לא קשור בכלל למהירות גבוהה או מה שקראת, זו אספקה לשעת חירום.

בנוסף, אני לא חושב שמוכרים אותן לשוק הרחב.

נסה לאכול 3 סופגניות בבת אחת, זו אותה כמות קלוריות.

פורסם
  • מחבר

זו טעות, זה לא קשור בכלל למהירות גבוהה או מה שקראת, זו אספקה לשעת חירום.

בנוסף, אני לא חושב שמוכרים אותן לשוק הרחב.

נסה לאכול 3 סופגניות בבת אחת, זו אותה כמות קלוריות.

או 200 גרם של חלבה אבל עדין, אני מחפש את זה......

פורסם

הסוכריות האלה הן לא באמת בעלות 1K קלוריות...הן מיוצרות בארץ... ובגדול... זה ורטרז על סטרואידים בתוספת חומצות אמינו... משהו כמו 200-220 קלוריות...

פורסם
  • מחבר

הסוכריות האלה הן לא באמת בעלות 1K קלוריות...הן מיוצרות בארץ... ובגדול... זה ורטרז על סטרואידים בתוספת חומצות אמינו... משהו כמו 200-220 קלוריות...

לא, ממש לא.

זה סוכריות של 1000 קלוריות, סוכריות אנרגיה, זה דומה לסוכריות של רצי מרתון, איש הברזל וכל הדומה שהם לוקחים סוכריות של סוכרים ומלחים וזה נותן להם 600 קלוריות ככה.

פורסם

יש במרתונים חטיפים כאלה(שבדים) וג'ל שהוא די חדש בשוק כאן בארץ(יש לי אוסף שלהם בבית מיחסי ציבור בכל מיני מרוצים)

על סוכריות עוד לא שמעתי

פורסם

אני יודע מה אתה מחפש.. זה לא סוכריות, אלא כדורים שכתוב עליהם "ויאגרה".

מאחל בהצלחה (בעיקר לאישה ::))

פורסם

לא, ממש לא.

זה סוכריות של 1000 קלוריות, סוכריות אנרגיה, זה דומה לסוכריות של רצי מרתון, איש הברזל וכל הדומה שהם לוקחים סוכריות של סוכרים ומלחים וזה נותן להם 600 קלוריות ככה.

כן... ממש כן...

זה לא 1K אפילו לא קרוב...

לא יודע מה רצי מרתון וכאלה אוכלים אבל עם צב"ה יש לי קצת ניסיון ואני יודע בודאות שסוכריות האלה לא מתקרבות ל1K

פורסם
  • מחבר

כן... ממש כן...

זה לא 1K אפילו לא קרוב...

לא יודע מה רצי מרתון וכאלה אוכלים אבל עם צב"ה יש לי קצת ניסיון ואני יודע בודאות שסוכריות האלה לא מתקרבות ל1K

סבבה אז יש מצב אנחנו לא מדברים בדיוק על אותו דבר...

יש במרתונים חטיפים כאלה(שבדים) וג'ל שהוא די חדש בשוק כאן בארץ(יש לי אוסף שלהם בבית מיחסי ציבור בכל מיני מרוצים)

על סוכריות עוד לא שמעתי

ויש מצב סוכריות ג'ל כאלו, אתה מתעסק בזה ? ואיזה חטיפים שוודים יש לך או שאתה ממליץ כי כל מה שרציתי תוצרת ישראל פשוט מעפן ברמות.

אני יודע מה אתה מחפש.. זה לא סוכריות, אלא כדורים שכתוב עליהם "ויאגרה".

מאחל בהצלחה (בעיקר לאישה ::))

ולסיום, קח את הכינוי שלך ופשוט כמו שהוא תן גז.

פורסם

לא עדיף לעצור בצד לאכול מגש פיצה ולהמשיך? :bash:

פורסם

מה הקשר למהירויות? לפי מה שאתה אומר הטייס אמור לאכול אותה בזמן טיסה - כן בטח.

"אומרים" שאלה סוכריות של 1000 קלוריות אבל זה בעצם אספקת האוכל של החייל במקרה שהוא נוטש, אני לא יודע כמה בדיוק קלוריות יש שם ולא חושב שיש פה מישהו שיודע, הסוכריות האלה בצבע חום ונראות כמו אגוזים, וזה חלק מה שהחייל נושא איתו בתיק (את התיק שמים בתוך כסא המפלט). ואל תתחילו פה ויכוחים בבקשה.

+

אין דבר שאי אפשר להשיג בשוק... פשוט צריך כסף.

פורסם

תראו בערכת הצלה של טייס יש לך כמה ליטרים של מים, אקדח, אוכל וכו', ברור לכם שאי אפשר להחזיק אוכל אמיתי לעשרה ימים.

לכן נוטלים קפסולות מרוכזות, בכל מקרה נראה לי 1000 קלוריות זה יותר מדי (אגב אולי התכוונת לאוכל שנותנים לאסטרונאוטים?).

וחטיפים שבדיים האלה די קל להשיג בשוק.

פורסם
  • מחבר

אוקי, עכשיו הבנתי הכל :) תודה ל2 מלמעלה שהסבירו לי ;)

עכשיו נעבור לחטיפים השוודים, איפה אפשר להשיג אותם כי ברשתות הסופרים הגדולים לא בדיוק מצאתי אותם ?

פורסם

תוכל למצוא את הג'לים האלו בחנויות ספורט מקצועיות או בחנויות טבע אולי.

אבל זה נראה כמו נוזל שפיכה גברי :errrr:

פורסם

זה לא רחוק מזה, שפיך זה כמעט גלוקוז טהור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים