עבור לתוכן

מאורר הספק

Featured Replies

פורסם

המאורר שממוקם בספק, תפקידו הוא להוציא אויר חם החוצה או לאורר את הספק, או שמא יש שני מאווררים שונים? בכל מקרה הש אלה היא כיצד עלי לנקות את המאורר הזה? אני מרגיש שלא יוצר מספיק אוויר חם ומשער שהעבודה קשורה לכך שלא נגעתי שם 4 שנים

פורסם

טכנית זה שניהם,כי אויר ממשיך לזוז מהכיוון של הגרילים לכיוון המאורר שמוציא את האוויר.

תשמע,ניקוי המחשב זה תמיד דבר שמועיל,והרבה פעמים גם פותר בעיות של רעש וחום,אם לא נגעת בספק 4 שנים,קשה לי לתאר את גודל הענן שיצא לך משם.

פורסם
  • מחבר

טכנית זה שניהם,כי אויר ממשיך לזוז מהכיוון של הגרילים לכיוון המאורר שמוציא את האוויר.

תשמע,ניקוי המחשב זה תמיד דבר שמועיל,והרבה פעמים גם פותר בעיות של רעש וחום,אם לא נגעת בספק 4 שנים,קשה לי לתאר את גודל הענן שיצא לך משם.

תודה על התשובה.

האם יש מדריך המורה איך לנקות את החלק הזה ?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

אני לא חושב שיש מדריך אבל זה לא צריך להיות בעיה!

תפרק את הספק מהמחשב תפתח אותו ותנקה עם מברשת או לחץ אויר את כל האבק שיש לך שם וגם את המאוורר ואז תסגור אותו בחזרה

ד"א

אני לא אחרי על כל נזק שניגרם לך

אם יש לך את הידע בזה אז אתה לא צריך לפחד מלעשות את זה

פורסם

אישית מה שאני עושה כשאני מנקה את הספק שלי,אני הולך לתחנת דלק במושב,לוקח את המשאבה,מעלה את הלחץ לאיזה 70-80,כדי שהוא יזרוק הרבה אוויר,ואז לוחץ על הסמל הזה של "תקר" כדי שהוא יזרוק כול כמה שניות מלא אוויר,אני מצמיד את הפיה לגרילים,ומכסה את העיניים,זה יוציא המון אבק מתוך הספק,כדאי מאוד לעשות במקום פתוח,בנוסף לזה תעבור גם על המאורר.

וכמו שהבחור מעלי ציין האחריות נחה עליך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים