פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים המאורר שממוקם בספק, תפקידו הוא להוציא אויר חם החוצה או לאורר את הספק, או שמא יש שני מאווררים שונים? בכל מקרה הש אלה היא כיצד עלי לנקות את המאורר הזה? אני מרגיש שלא יוצר מספיק אוויר חם ומשער שהעבודה קשורה לכך שלא נגעתי שם 4 שנים
פורסם 2007 בדצמבר 1817 שנים טכנית זה שניהם,כי אויר ממשיך לזוז מהכיוון של הגרילים לכיוון המאורר שמוציא את האוויר.תשמע,ניקוי המחשב זה תמיד דבר שמועיל,והרבה פעמים גם פותר בעיות של רעש וחום,אם לא נגעת בספק 4 שנים,קשה לי לתאר את גודל הענן שיצא לך משם.
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים מחבר טכנית זה שניהם,כי אויר ממשיך לזוז מהכיוון של הגרילים לכיוון המאורר שמוציא את האוויר.תשמע,ניקוי המחשב זה תמיד דבר שמועיל,והרבה פעמים גם פותר בעיות של רעש וחום,אם לא נגעת בספק 4 שנים,קשה לי לתאר את גודל הענן שיצא לך משם. תודה על התשובה. האם יש מדריך המורה איך לנקות את החלק הזה ?
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים אני לא חושב שיש מדריך אבל זה לא צריך להיות בעיה!תפרק את הספק מהמחשב תפתח אותו ותנקה עם מברשת או לחץ אויר את כל האבק שיש לך שם וגם את המאוורר ואז תסגור אותו בחזרהד"אאני לא אחרי על כל נזק שניגרם לךאם יש לך את הידע בזה אז אתה לא צריך לפחד מלעשות את זה
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים אישית מה שאני עושה כשאני מנקה את הספק שלי,אני הולך לתחנת דלק במושב,לוקח את המשאבה,מעלה את הלחץ לאיזה 70-80,כדי שהוא יזרוק הרבה אוויר,ואז לוחץ על הסמל הזה של "תקר" כדי שהוא יזרוק כול כמה שניות מלא אוויר,אני מצמיד את הפיה לגרילים,ומכסה את העיניים,זה יוציא המון אבק מתוך הספק,כדאי מאוד לעשות במקום פתוח,בנוסף לזה תעבור גם על המאורר.וכמו שהבחור מעלי ציין האחריות נחה עליך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.