עבור לתוכן

לזיין בבית - בעיה - האם גם לכם יש אותה

Featured Replies

פורסם

ולשלם מעל אלף שקל בחודש רק להחזיק אותו?

לצערי אין לי משכורת גבוה ואם אני רוצה שיהיה לי עתיד נורמלי אני צריך להדק חגורה לכמה שנים

• תגובות 126
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:-X

זה לא כזה נורא... האמת שהיא רצתה והיא בכוונה כל פעם נפגשה איתי רק בשביל זה.. [אני וחבר שלי כל פעם איתה ועם חברה שלה... אפילו פעם אחת לא יצאנו איתן.. תמיד זה קצת עם נרגילה וישר למכוניות או לבית של החבר]

זה שהגיב לפני - אויש תעשה לי טובה... תפסיק למצא תירוצים כדי לעודד את עצמך שאין לך שליטה במצב

ממש סרט ישראלי משנות ה70

פורסם

לצערי אין לי משכורת גבוה ואם אני רוצה שיהיה לי עתיד נורמלי אני צריך להדק חגורה לכמה שנים

dude,it's you're brother

אתה יכול לבקש ממנו להשאיל תאוטו ומקסימום לשלם לו על הזמן שתיקח תאוטו..

ואם גם תגיד לו תמטרה

אני חושב שהוא דיי ישמח להביא לך את האוטו

פורסם

ועכשיו מה אתה? גוויה?

טוב, הדיון הזה היה כבר אלף פעם.

שיבושם לך.

פורסם

סורי ממש אין לי מה לתרום לנושא אלא רק להגיד דבר אחד: אני גר לבד!! אה אה אה!85% מהזמן אני לבד בבית וב5% האחרים אח שלי פה ולא ממש אכפת לי מה הוא שומע או לא שומע ועם ה10% הנותרים....לא נורא לא קריטי סורי על ההתגרות.....

לילה טוב

פורסם

:-X

זה לא כזה נורא... האמת שהיא רצתה והיא בכוונה כל פעם נפגשה איתי רק בשביל זה.. [אני וחבר שלי כל פעם איתה ועם חברה שלה... אפילו פעם אחת לא יצאנו איתן.. תמיד זה קצת עם נרגילה וישר למכוניות או לבית של החבר]

חח נראה לי אנחנו צריכים לקרוא לך מומו ולא UltraWaveMUSA[גם ככה השם הזה קצת ארוך להגות כל פעם].

מה אני אגיד לך? אתה חיי טוב, סחתיין עליך. הלוואי ואלה היו הבעיות שלי בחיים..

אמנם לא חסרות לי בחורות בחיים[וגם רובן עושות יותר כאב ראש מדברים אחרים] אבל אין ספק שהחיים שלך יפים יותר :cool2:

פורסם
  • מחבר

בחורות זה לא מה שעושה את החיים יפים יותר...

חיים יפים יותר זה לאהוב את עצמך ולהשקיע על עצמך - ולא להיות סגור לבד...

פורסם

חח נראה לי אנחנו צריכים לקרוא לך מומו ולא UltraWaveMUSA[גם ככה השם הזה קצת ארוך להגות כל פעם].

מה אני אגיד לך? אתה חיי טוב, סחתיין עליך. הלוואי ואלה היו הבעיות שלי בחיים..

אמנם לא חסרות לי בחורות בחיים[וגם רובן עושות יותר כאב ראש מדברים אחרים] אבל אין ספק שהחיים שלך יפים יותר :cool2:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבן אדם מזכיר בחורה אחת אתה כבר עושה כמה החיים שלו יפים ולאדע מה

לא פלא שחזרת בתשובה ואתה מחפש הוכחות בשמש ובירח

פורסם

היה לי פעם חבר שנראה כמו הצרות של כולנו פה.

בנוסף הוא גם היה די אפס ושקרן.

הוא קרא איזה ספר מטורף כזה ואחרי שהוא סיים אותו הוא תקע במשך תקופה מישהי ממש שווה ואחריה הלך לו עם עוד כמה...

אז מי שאפילו חושב על להתייאש - תשכחו מזה, אפשר לעשות הכל. הכל מתחיל ונגמר בראש.

פשוט צריך לדעת איך להציב את הקלפים שלך והכל ילך. באמת.

פורסם

מה כל הקטע של הספרים האלה ?

מה כבר כתוב שם ? מילות קסם ?

פורסם

עבור חלק מהאנשים- כן.

בכלליות- מנסים להבין שם את המוח של האשה, מה היא ומה אתה (לא פחות חשוב או לא יותר) מחפשים בעצם, ואיך לבעצם לגעת בנק' שאנו רוצים לנצל לצרכנו אצל האשה.

פורסם

לדעתי קוראים לספר The Game או משהו כזה

פורסם

תפרוש שמיכה על הריצפה+מוזיקה ותסתדרו כבר

פורסם

שים מוזיקה או שתגביר את הווליום בטלווזיה.

ההורים שלי יודעים טוב מאוד מה אני עושה בחדר עם חברה שלי,אני לא מנסה להסתיר את זה,אז זה לא מפריע להם כ"כ כי גם חברה שלי יודעת מתי צריך להיות בשקט,שים מוזיקה או שהיא פשוט תגנח בשקט.

בעיקרון אין יותר מידי אופציות,לזיין באוטו זה לא כיף.

פורסם

היה לי פעם חבר שנראה כמו הצרות של כולנו פה.

בנוסף הוא גם היה די אפס ושקרן.

הוא קרא איזה ספר מטורף כזה ואחרי שהוא סיים אותו הוא תקע במשך תקופה מישהי ממש שווה ואחריה הלך לו עם עוד כמה...

אז מי שאפילו חושב על להתייאש - תשכחו מזה, אפשר לעשות הכל. הכל מתחיל ונגמר בראש.

פשוט צריך לדעת איך להציב את הקלפים שלך והכל ילך. באמת.

נשמע טוב

תמיד רציתי לשפר את ההתנהגות שלי ביחס לנשים, אני תמיד שוכח שהם לא מהחבר'ה ;D

יש ספר כזה בעברית? הבנתי שהיה פעם אתר על הנושא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים